- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Canım menün iyi...suyu da yatana kadar arttırRapor
Sabah
Sahanda yumurta
iki dlm ekmek
Cay
Zeytin
Peynir
Öğlen
Yarım ekmgn yarisui blkide DNA az sucuk
Şalgam
Ara
İki fincan cay
Aksam
Salata
Cay
Bir hslnms yumurta
Yemedim dha yicm
Su
Yolda sayamadim ama bir buçuk olmustur
Spor
Bol bol yuruyus
50 mekik
Supersin rapunzelim.Bugünkü menüm
Sabah
2 domates
2 dilim peynir
4 zeytin
Bitki çayı
Öğlen
1 bardak ayran
Pide vardı yemedim
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
Yeşil mercimek
Salata
Yoğurt
Sabah 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1.5 lt
Ne oldu canım benim?ssana kaç zamandır sölemek iistiyorum.sakın kocanın ailesinin yanına isteme tayinini...iinan bana daha çok canın sıkılır.Ya canım çok sıkılıyor ağlıyorum
Burda yaşlanıyorum sanki her gün
Supersin perim.sen diyodum ya bana sebze yasak. Peki salata ne koyuyorsun sen?İki gündür çoook yoğun programlar atlattım çok şüküürrr. Bundan sonra artık daha sık burdayım. İki gün baya boşladım_AYNURA_ gördün dünki gittiğim yerdeki menüleri bence çoook ucuz atlattım gerçekten. Birde bütün servis işi vs bendeydi o cısların başında paso hazırladım durdum :))))) şimdi buraya atmayayım hiç kimsenin canı çekmesin :)
Bugünki menüm.
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
omlet
öğlen:
1 kase yoğurt-nesfit
akşam:
karışık ızgara
salata
yoğurt
Şuan için 1,5 lt su içtim devam ediyorum. Spor henüz yapmadım aslında sokağa bile çıkmadım desem yeridir. Ama 30 dk bisiklet ile çalışacağım. Birde yeşil çayımı yaptım mı tamamdıırr :)
Salatam çok sade aslında bool kıvırcık,domates bazen maydanoz,nane,dereotu oluyor o kadar.Supersin perim.sen diyodum ya bana sebze yasak. Peki salata ne koyuyorsun sen?
Kıvırcık ne canım marulmu?yeşillik oluyo yaniSalatam çok sade aslında bool kıvırcık,domates bazen maydanoz,nane,dereotu oluyor o kadar.
Kız senin evde koşu bandın ver ve sen spor yapmaya üşeniyormusun?ah ah keşke benim olsa...hhiç inmem yaaa...akşamımı onla geçgeçirirdim.ama nerdeee çok pahalı buradaE artik spora baslayayim degil mi!!yetti uleyn bugun milat olsun haydi ben kaciom 30dk kosu bandi ile start vereyim ustune neler ekleyecegim bakalim.
Umarim sende olmaz ablm ama bnm böbreklerin agriyo çok terliyorum cikarnca oluyor herhaldeNe böbrek ağrısı kız?bben bugün banyo yapmadım ama iyice kuruladım elbiselerimi falan deyiştim.ddün kocam bana da almışdı.çok iyi bi şey
evet marul :) ben normalde de pek fazla karışık salata sevmiyorum. Mesela havuç falan sevmiyorum nedense :)Kıvırcık ne canım marulmu?yeşillik oluyo yani
Havucu rendeleyip zeytinyağı ve limonla denedinmievet marul :) ben normalde de pek fazla karışık salata sevmiyorum. Mesela havuç falan sevmiyorum nedense :)
Bugünkü menüm
Sabah
2 domates
2 dilim peynir
4 zeytin
Bitki çayı
Öğlen
1 bardak ayran
Pide vardı yemedim
Ara 1 türk kahvesi
Akşam
Yeşil mercimek
Salata
Yoğurt
Sabah 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1.5 lt
Neşeli iyi insanlar gibiler .ama doğru söylüyorsun sanki oraya gidemezsrm nereye gidicrm ben ya of offNe oldu canım benim?ssana kaç zamandır sölemek iistiyorum.sakın kocanın ailesinin yanına isteme tayinini...iinan bana daha çok canın sıkılır.
Ooo aynura bende ne yok ki mini spor salonu evim tum parayi spor malzemelerine yatiriyorum vakit problemi vardi yapamiyordum ama artik bahane yok canli yayin yapiom bak kosu bandinin uzerindeyim:)30dk tamamlayayim ilk gunden sarsmim yarina da enerjiye ihtiyacim olacak.Kız senin evde koşu bandın ver ve sen spor yapmaya üşeniyormusun?ah ah keşke benim olsa...hhiç inmem yaaa...akşamımı onla geçgeçirirdim.ama nerdeee çok pahalı burada
Cnm hic acikmadn mi gözüme çok az göründü menun yda bnmi çok yiyorum neben de menumu yazayım
Kahvaltı
1 kase yogurt 1 kasık keten tohumu
ara
1 avuctan az kuru kara uzum
aksam
1 kase bezelye yemeği
su: 2.5 lt
spor : bugun tatil =)
Hiç denemedim. Çok ilginçtir haşlanmış halini de sevmedim :) Ama bi kere denermHavucu rendeleyip zeytinyağı ve limonla denedinmi
Harikaa canımBende yaziyim menumu
11:00
Karatay kahvaltısı
15:30
Bi tabak kuru fasulye
19:30
Ton balıklı salata
2 lt su,spor pilates yapicam yapabildiğim kadar
bu da güzeeeelllben de menumu yazayım
Kahvaltı
1 kase yogurt 1 kasık keten tohumu
ara
1 avuctan az kuru kara uzum
aksam
1 kase bezelye yemeği
su: 2.5 lt
spor : bugun tatil =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?