canım sıkkın pek iştahım yok daha doğrusu canım tatlı istiyor yemek değilCnm hic acikmadn mi gözüme çok az göründü menun yda bnmi çok yiyorum ne
Ablacm su an tv de show tv yi izliyorum trabzondalar hamsinin her turlusunu yaptilar ya cok guzel olduu
Moralim çok bozuk foto siliyim derken albüm silmisim. Tüm fotolar gitti
Selam millet ,oğlumun antremanı vardı git gel yıka,yemek derkennnnn günü bitirdik,şükür...şimdi sporumu yapacağım...menü yazmayayım doğru dürüst yemedim bugün...yarın günlüğüme kilomu yazacağım ya :) inşallah vermişimdir biraz..geçen hafta 76 ydım...bu hafta zaten her gün az yemek zorundayım...inşallah cumaya 73.9 olurum..
Az yemişsin neden canın sıkkkınnben de menumu yazayım
Kahvaltı
1 kase yogurt 1 kasık keten tohumu
ara
1 avuctan az kuru kara uzum
aksam
1 kase bezelye yemeği
su: 2.5 lt
spor : bugun tatil =)
Evet birazcık az gibi sanki ama güzel olmuşIyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı öncesi
4 tane mandalina.
Sabah
Tam tahıl ekmegi
Peynir
9 zeytin
yeşillik
aksam
tekirdag köftesi
piyaz
bugün ki piyaz olmadı menüde montignac a göre. Tekirdağ gidip de köfte yemeden dönmeyelim dedik. Yanına da piyaz ve ayran ama bir lokma bile ekmek yemedim
Akşam pek olmamış sanki acıktırmasın sonra ? su, spor süperMenum
Kahvaltı
Beyaz pyenirlibtost
Yumurta
Yeşil çay
3zeytin
Öğlen
1dilim norveç somon
Salata
Akşam
Bi kaç badem ceviz
Sahlep
45 dk step 13.000 adım 2-2.5 lt şu içtim
listede olmayınca insan ne rahat oluyor değil mi , kızanımız yok karışan yok, canım benim yakın olsak hiç üşenmez getirirdim inan,
günaydın, yeni adın hayırlı olsun tatlım, çook yakışmış..
7 saatte ben duman oluyorum, açlıktan elim ayağım titriyor, iyi dayanıyorsun,
hoşgeldin canım, teşekkür ederiz, sanada iyi kilo vermeler diyeceğim ama sen zaten verdin, maşallah çok iyisin
canım keyifsizliğimin neden kiloyu yavaş verişim . azcık taktım bu duruma bugün.Az yemişsin neden canın sıkkkınn
Takma canim ya gider elbet :)canım keyifsizliğimin neden kiloyu yavaş verişim . azcık taktım bu duruma bugün.
erken yatcam uykumu alınca kendime gelirim muhtemelen=)
Sadece kk ya girince mi donuyo diğer sitelerde sorun olmuyo muKizlar ya telelfonum donuyor yazamıyorum kkya girince simdi bilgsayardan grirorum neden oyle oluyo
İyi geceler :)iyi akşamlar hatta iyigeceler tatlı uykular kızlar bu gece kendime bi iyilik yapıp erken yatacağım =)
yarın görüşürüz
Sadece kk ya girince mi donuyo diğer sitelerde sorun olmuyo mu
Eğer öyleyse virüs kapmıştır
O listede deyildiki öylesine takılıyodu.Ya bisey dicem lilyana diye bi arkadaş vardı ben geldigimde ,ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?