Pc de degilim ya ondn :+)kız sesli harfleri neden yiyon?açmısın?
tabi canım,olur tabiki,yeterki menünü yaz...aynuram cumartesi günü yazarım menüyü fakat pazar için söz veremem . sana uyarsa onuda pazartesi yazarım olur mu ?
nazım sen neden öncesi sonrası fotosu koymuyorsun ki?canım çok hoşsun özellikle uzun boylu olmanın avantajlerini yaşıyorsun . benim gözüme takılan tek yer basenler ( bende aynı dertten muzdaribim malesef ) onlarda zamanla gidecektir yeterki isteyelim ve inanalım .
ayyy 2gündür yumurtayı omlet yapıyorum,senin yumurtayı gördüm canım çekti,ben haşlama yumurta aşığıyım...
ayyy 2gündür yumurtayı omlet yapıyorum,senin yumurtayı gördüm canım çekti,ben haşlama yumurta aşığıyım...
evet biliyorum senin sevmediyini.ben çokkk seviyorum...sabah çocuklara pişiriyorum onlara soyup yedirirken bile içim kalkıyor o haşlanmış yumurtadan
canım senin verecek kaç kilon var?ne zaman gireceksin listeye?çok mu?
nazım sen neden öncesi sonrası fotosu koymuyorsun ki?
sabah çocuklara pişiriyorum onlara soyup yedirirken bile içim kalkıyor o haşlanmış yumurtadan
sabah çocuklara pişiriyorum onlara soyup yedirirken bile içim kalkıyor o haşlanmış yumurtadan
ben çok seviyorum yumurtayı, ama çocuklarım yemiyor, mideleri kalkıyor, çok üzülüyorum
benim oğlumda haşlama yemiyor elif bende omlet yapıp yediriyorum bazen içine yemediği sebzelerden de koyuyorum afiyetle yiyiyor ozaman
seninki kadarken haşlamadan doruk da bıkmıştı nazlıcım uzun zaman omlet yedi şimdi tekrar haşlamaya geri döndük. istekleri değişiyor çocukların. geçen yıl yediklerini bu yıl yemiyor
Kilomu vermeden gelemeyeceğimi biliyorum kuzum...yok hülyacım yok öğle bi zaman kısıtlama.sadece yeni kurallara göre kilonu veremeden giremezsin o kadar...canını sıkma yaaa...veririsin inşallah...yanlış yaptığını düşündüyün bir yer var mı?mesela bak ben buldum galiba...
Tamam en azında denemişsin ve faydasını ggörmüşsün.onu yap en iyisi.peki ne vardı içinde?Kilomu vermeden gelemeyeceğimi biliyorum kuzum...
Şu 1 hafta akapunkturâ giderken yediklerimi yiyeceğim...haftada 2 kilo veriyordum neredeyse hemde spor yapmadan...
Nazım sen de galiba öğün atladığında kilo veremiyordum deyil mi?galiba ben de öğleymiymişimbizim alttaki azılar çıkıyor onundan ötürü hiç birşey yemiyor bu aralar . ne versek tükürüyor .
Kilomu vermeden gelemeyeceğimi biliyorum kuzum...
Şu 1 hafta akapunkturâ giderken yediklerimi yiyeceğim...haftada 2 kilo veriyordum neredeyse hemde spor yapmadan...
Ben oğluma ek gıdaya başladığımda tükürmüştü yumurtayı 'hatta günlüğe yazmışım,yumurtayı sevmeyeceksin herhalde diye..,şimdi kokusuna tahammülü yok sadece Menemen yiyor..seninki kadarken haşlamadan doruk da bıkmıştı nazlıcım uzun zaman omlet yedi şimdi tekrar haşlamaya geri döndük. istekleri değişiyor çocukların. geçen yıl yediklerini bu yıl yemiyor
Nazım sen de galiba öğün atladığında kilo veremiyordum deyil mi?galiba ben de öğleymiymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?