Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neler yiyordun abla?
Elifim o zaman kendimle dalga geçiyordum bir bahçe marul yedim herhalde diye..sabah domates,yumurta,peynir ,zeytin yiyordum..,Öğlen ve akşam yağsız bol Sirkeli marul salatası yiyordum ve her öğün muhakkak yoğurt yiyordum..,akşam salata yedikten yarım saat sonrâ et türü şeyler ye demişti doktorum ama genelde yemiyordum..salataya acı biber turşusu doğrardım..7 haftada 83 ten 69 a düştüm...

ege de sevmicek galiba abla ağzını kilitliyor yediremiyorum hiç
Çok zor keşke yeseler yaptığı kahvaltıları hiç beğenmiyorum..siyah zeytin yemez illa yeşil olacak,her peyniri yemez tahsildaroğlu inek peyniri olacak...offf toplu bir çocuk iştahlı maşallah ama çok seçici..delirtiyor beni..

büyük 31 aylık, küçük 12 ayı bitti :), benimkilerde şimdi omlet ancak yiyorlar,

caım o liste nasıldı örnek olarak paylasabilir misin?
Listem yok 8 yıl önce doğum kilolarım için gitmîştim..aklıma kalan bunlar..salatayla midemi dolduruyordum hiç yağ koymuyorum âmâ limon sirke ve turşuyla tatlandırıyordum..ara öğün var mı hâtırlamıyorum şimdi...ârasam vermezler listeyî herhalde...

Sen listede deyilmisin kuzu?
hı dogru gecen hafta bı yazcaktınız bı yazmıcaktınız ya kafam oraya gıttı
kuzum ben cuma-cumartesı-pazar yokum gıremıcem hıc.
cuma sabah bildirim yaparım gözden kacarsa dıye sana msj atarım ama ondan sonra 3 gun yokum sorun olmaz dımı?

aslında hepimiz biliyoruz saglıklı yoluda sabırsızlık cok
o zaman vermişsin şimdide o liste yada başka listeyle gayet güzel verirsin=)

Ayy inanmıyorum yaaa çok güldüm. 2haftadır listedesin ya lusicim.neden yoksun 3gün?menü de mi vermeyeceksin?

büyük 31 aylık, küçük 12 ayı bitti :), benimkilerde şimdi omlet ancak yiyorlar,

seninkiler de benimkiler gibiymiş araları çok az :) kız, erkek? benim ikisi de erkek

sen ben izinde olduğum dönemde geldin sanki di mi? çok fazla sohbet edemedik gibi hatırlıyorum seninle. adın neydi?

Ben bi koşu kalkıyorummmm ve sporumu yapıp banyomu yapıp yemeyimi yiyip gelec eyimmmm.hazır kv yok salon tv bebenim.pcde leslieni koyar tv izlerken yaparımmm.Allahımmm ne olue kv sık sık bi yerlere gitse de ben de keyif çıkarsam

Görümce nerelerde' ne yiyeceksin bugün?

_AYNURA_ ben takıma girerkende söylemiştimm evde netim yok. haftasonları giremiyorumm. hafta içi de işteyken girebiliyorum diye. müsaitim olduğum sürece girmeye çalışıyorum. daha fazlası elimden gelmiyor maleseff. suları yazmıyorumm. ben su çok tüketirim zaten. günde 2,5 litre mutlaka içiyorum.
burdaki herkesin yazışmalarını takip edemiyorumm. çünkü çok fazla muhabbet ediliyor ve benim işimin arasında onları okumam mümkün değill. dediğim gibi ancak bu kadar girebiliyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…