- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben oğluma ek gıdaya başladığımda tükürmüştü yumurtayı 'hatta günlüğe yazmışım,yumurtayı sevmeyeceksin herhalde diye..,şimdi kokusuna tahammülü yok sadece Menemen yiyor..
Elifim o zaman kendimle dalga geçiyordum bir bahçe marul yedim herhalde diye..sabah domates,yumurta,peynir ,zeytin yiyordum..,Öğlen ve akşam yağsız bol Sirkeli marul salatası yiyordum ve her öğün muhakkak yoğurt yiyordum..,akşam salata yedikten yarım saat sonrâ et türü şeyler ye demişti doktorum ama genelde yemiyordum..salataya acı biber turşusu doğrardım..7 haftada 83 ten 69 a düştüm...neler yiyordun abla?
Çok zor keşke yeseler yaptığı kahvaltıları hiç beğenmiyorum..siyah zeytin yemez illa yeşil olacak,her peyniri yemez tahsildaroğlu inek peyniri olacak...offf toplu bir çocuk iştahlı maşallah ama çok seçici..delirtiyor beni..ege de sevmicek galiba abla ağzını kilitliyor yediremiyorum hiç
caım o liste nasıldı örnek olarak paylasabilir misin?Kilomu vermeden gelemeyeceğimi biliyorum kuzum...
Şu 1 hafta akapunkturâ giderken yediklerimi yiyeceğim...haftada 2 kilo veriyordum neredeyse hemde spor yapmadan...
Sen listede deyilmisin kuzu?aynur ben bu hafta listeye giriyo muyum?
keşke bende yiyebilsem ama ilkokuldayken annem çok zorlardı yiceksin diye o yüzden belki de nefret ettim yumurtadan. çok çok nadiren omlet yapıyorum bol kurunane ve pulbiberle o zaman yumurta yemişim gibi gelmiyor
kaç yaşında seninkiler? benim oğlum da geçen yıl haşlanmış yumurta istememeye başlamıştı , değişik omletler yaptım bende öyle yedi. uzun bir zaman sonra yumurta haşladım baktım hoşuna gitti şimdi de omlet yemiyor. çocukların günü gününü tutmuyor değişik şekillerde sununca yedi
Listem yok 8 yıl önce doğum kilolarım için gitmîştim..aklıma kalan bunlar..salatayla midemi dolduruyordum hiç yağ koymuyorum âmâ limon sirke ve turşuyla tatlandırıyordum..ara öğün var mı hâtırlamıyorum şimdi...ârasam vermezler listeyî herhalde...caım o liste nasıldı örnek olarak paylasabilir misin?
hı dogru gecen hafta bı yazcaktınız bı yazmıcaktınız ya kafam oraya gıttıSen listede deyilmisin kuzu?
Listem yok 8 yıl önce doğum kilolarım için gitmîştim..aklıma kalan bunlar..salatayla midemi dolduruyordum hiç yağ koymuyorum âmâ limon sirke ve turşuyla tatlandırıyordum..ara öğün var mı hâtırlamıyorum şimdi...ârasam vermezler listeyî herhalde...
Ayy inanmıyorum yaaahı dogru gecen hafta bı yazcaktınız bı yazmıcaktınız ya kafam oraya gıttı
kuzum ben cuma-cumartesı-pazar yokum gıremıcem hıc.
cuma sabah bildirim yaparım gözden kacarsa dıye sana msj atarım ama ondan sonra 3 gun yokum sorun olmaz dımı?
büyük 31 aylık, küçük 12 ayı bitti :), benimkilerde şimdi omlet ancak yiyorlar,
tatlım sehır dısından erkek arkadasım gelıyor nete gırme olasılıgım olmaz .Ayy inanmıyorum yaaaçok güldüm. 2haftadır listedesin ya lusicim.neden yoksun 3gün?menü de mi vermeyeceksin?
Kavak yelleridir otatlım sehır dısından erkek arkadasım gelıyor nete gırme olasılıgım olmaz .
aklım gıttı benım ya neyın kafasını yaşıyorsam
Her halde menülerinde de cıss olur?dimi?tatlım sehır dısından erkek arkadasım gelıyor nete gırme olasılıgım olmaz .
aklım gıttı benım ya neyın kafasını yaşıyorsam
Görümce nerelerde' ne yiyeceksin bugün?Ben bi koşu kalkıyorummmm ve sporumu yapıp banyomu yapıp yemeyimi yiyip gelec eyimmmm.hazır kv yok salon tv bebenim.pcde leslieni koyar tv izlerken yaparımmm.Allahımmm ne olue kv sık sık bi yerlere gitse de ben de keyif çıkarsam
tamam canım yok çok cıs olmaz ben kendime menu almıyorum ondan otlanıyorum böle durumlardaHer halde menülerinde de cıss olur?dimi?ppzartesi 3günün menüsünü vereceksin haaa ona göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?