Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım çok hoşsun özellikle uzun boylu olmanın avantajlerini yaşıyorsun . benim gözüme takılan tek yer basenler ( bende aynı dertten muzdaribim malesef ) onlarda zamanla gidecektir yeterki isteyelim ve inanalım .
Teşekkürelr canım hiç deme yaaa arkadan inanılmaz duruyor ve ben çok rahatsızım sürekli uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum ancak kapanıyor arka taraf :)
ooo gözlerimiz bayram etti,maşallah ne güzel hatunsun,ama var ya 70de acayippppp olursun haaa...basenler bi de simit deydi benim gözüme,göbek nerdeyse yok gibi,ama fotolar arasında bariz bi fark var...
dimi aynura 70de öyle bi fit duracağım kiiiii inşallah inşallah:)popom inmiş gibi yanyana koydugum resimlerde ama aaaaa çoook zayıflamışşsın denilmesini istiyorum ben memlekete bayadır gitmiyorum nisan sınu gibi gideceğim nisan sonuna kadar inebildiğim kadar inmeliyim kaynana görümcek elti melti iyi bir hava basasım var onlara bi de babacığım çoook sevinir kilo verdiğimi görünce şimdiye kadar direkt suratıma söyleyen babamdı:)bu ne hal bu genç yaşta kilo ver hiç yakışmıyor diye yerin dibine sokmuştu beni sağolsun :)
çok tatlısın maşallah hiç 80li kilolarda gibi durmuyosun

basenleri eritmen lazım
Valla 80li durmuyorsam iyi 70de de 70miş gibi durmam süpper olur:)Teşekküür ederim tatlım.

gubsej masallah çok hoşsun resimlerde fark var bi hayli.
ark doğru diyo 80 lerde gibi durmuyosun sende nisana çok var incelip sıkılaşırsın o zamana kadar kesinlikle=)

Yalnız hakikaten hiç 80 gibi durmuyorsun hiç boyun avantajları galiba :)))

Bence hiç sorun yok,âmaç kilo vermek değil mi? Eğer burada diyet konusunda sâna az da olsa faydamız dokunuyorsa ne ala..hâftaiçi menünü yazıp Pazartesi haftasonu menünü de yazarsan ve cuma 12 olmâdan bìldirimini yaparsan benim için tamamdır...

ben her gün menumü yazmaya çalışıyorum. hafta sonu menülerimi de yazarım bundan sonraa. abla sağoll desteğinn için

bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.

bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
Canım simidi susamsız yemek lazımmış, öyle bişey okumuştum burda sanırım.
Genel olarak menün güzel. Mutlu Akşamlar...

Sabah (12ye doğru)
1 haşlanmış yumurta, biraz salatalık, çeyrek belki yarım da olabilir muz, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı bal, şekersiz çay

Öğle yok...

Akşam (17 gibi)
Biraz (yarım porsiyon kadar sanırım) kepekli makarna, ızgara tavuk

Su
1 lt kadar.

Spor, yok...

Reglden dolayı karnım çok ağrıyor, çıkamıyorum yataktan. Sudan çok sıcak sıcak çay içtim sancıma iyi gelir diye..

Haftasonları giremediyini biliyorum canım.önemli olar hergün rapor vermen ve de diyetini güzel yapıp kilo vevermen.bunları da yapa bildiyin için sorun yokha bi de suyu yazmıyorum diye bi şey yok canım her menünde suyunu sporunu belirt mutlaka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…