Teşekkürelr canım hiç deme yaaa arkadan inanılmaz duruyor ve ben çok rahatsızım sürekli uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum ancak kapanıyor arka taraf :)canım çok hoşsun özellikle uzun boylu olmanın avantajlerini yaşıyorsun . benim gözüme takılan tek yer basenler ( bende aynı dertten muzdaribim malesef ) onlarda zamanla gidecektir yeterki isteyelim ve inanalım .
dimi aynura 70de öyle bi fit duracağım kiiiii inşallah inşallah:)popom inmiş gibi yanyana koydugum resimlerde ama aaaaa çoook zayıflamışşsın denilmesini istiyorum ben memlekete bayadır gitmiyorum nisan sınu gibi gideceğim nisan sonuna kadar inebildiğim kadar inmeliyim kaynana görümcek elti melti iyi bir hava basasım var onlara bi de babacığım çoook sevinir kilo verdiğimi görünce şimdiye kadar direkt suratıma söyleyen babamdı:)bu ne hal bu genç yaşta kilo ver hiç yakışmıyor diye yerin dibine sokmuştu beni sağolsun :)ooo gözlerimiz bayram etti,maşallah ne güzel hatunsun,ama var ya 70de acayippppp olursun haaa...basenler bi de simit deydi benim gözüme,göbek nerdeyse yok gibi,ama fotolar arasında bariz bi fark var...
Valla 80li durmuyorsam iyi 70de de 70miş gibi durmam süpper olur:)Teşekküür ederim tatlım.çok tatlısın maşallah hiç 80li kilolarda gibi durmuyosun
basenleri eritmen lazım
Ee menü süperin süperiBiraz işim var şimdi akşam gelebilirim anca menüm bellyken raporumu vereyim=)
kahvaltı
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm peynir
1 yumurta
Öğle
1 kase bezelye yemeği
Akşam
Balık ve salata
Su 2.5 lt
spor: jillian
Yalnız hakikaten hiç 80 gibi durmuyorsun hiç boyun avantajları galiba :)))Teşekkürelr canım hiç deme yaaa arkadan inanılmaz duruyor ve ben çok rahatsızım sürekli uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum ancak kapanıyor arka taraf :)
dimi aynura 70de öyle bi fit duracağım kiiiii inşallah inşallah:)popom inmiş gibi yanyana koydugum resimlerde ama aaaaa çoook zayıflamışşsın denilmesini istiyorum ben memlekete bayadır gitmiyorum nisan sınu gibi gideceğim nisan sonuna kadar inebildiğim kadar inmeliyim kaynana görümcek elti melti iyi bir hava basasım var onlara bi de babacığım çoook sevinir kilo verdiğimi görünce şimdiye kadar direkt suratıma söyleyen babamdı:)bu ne hal bu genç yaşta kilo ver hiç yakışmıyor diye yerin dibine sokmuştu beni sağolsun :)
Valla 80li durmuyorsam iyi 70de de 70miş gibi durmam süpper olur:)Teşekküür ederim tatlım.
Bence hiç sorun yok,âmaç kilo vermek değil mi? Eğer burada diyet konusunda sâna az da olsa faydamız dokunuyorsa ne ala..hâftaiçi menünü yazıp Pazartesi haftasonu menünü de yazarsan ve cuma 12 olmâdan bìldirimini yaparsan benim için tamamdır..._AYNURA_ ben takıma girerkende söylemiştimm evde netim yok. haftasonları giremiyorumm. hafta içi de işteyken girebiliyorum diye. müsaitim olduğum sürece girmeye çalışıyorum. daha fazlası elimden gelmiyor maleseff. suları yazmıyorumm. ben su çok tüketirim zaten. günde 2,5 litre mutlaka içiyorum.
burdaki herkesin yazışmalarını takip edemiyorumm. çünkü çok fazla muhabbet ediliyor ve benim işimin arasında onları okumam mümkün değill. dediğim gibi ancak bu kadar girebiliyorumm.
seninkiler de benimkiler gibiymiş araları çok az :) kız, erkek? benim ikisi de erkek
sen ben izinde olduğum dönemde geldin sanki di mi? çok fazla sohbet edemedik gibi hatırlıyorum seninle. adın neydi?
ben her gün menumü yazmaya çalışıyorum. hafta sonu menülerimi de yazarım bundan sonraa. abla sağoll desteğinn içinBence hiç sorun yok,âmaç kilo vermek değil mi? Eğer burada diyet konusunda sâna az da olsa faydamız dokunuyorsa ne ala..hâftaiçi menünü yazıp Pazartesi haftasonu menünü de yazarsan ve cuma 12 olmâdan bìldirimini yaparsan benim için tamamdır...
Tabiiki canım önemli olan menülerini yazmak ve bildirimi yapmak sadece :) Sen yeterki kilo ver canım hepimizin hedefiben her gün menumü yazmaya çalışıyorum. hafta sonu menülerimi de yazarım bundan sonraa. abla sağoll desteğinn için
Gelecekte benim içinde öyle diyecekler o kız 117 kiloymus ayy utandım heGupse de fotoğraf koymuş geçmişe bakmadan yükledi
bu hatun çocukken obezmiş...azmin zaferi Jillian...
Canım simidi susamsız yemek lazımmış, öyle bişey okumuştum burda sanırım.bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
İşte hülyacım.ızgara et salata ayran yedimGörümce nerelerde' ne yiyeceksin bugün?
Haftasonları giremediyini biliyorum canım.önemli olar hergün rapor vermen ve de diyetini güzel yapıp kilo vevermen.bunları da yapa bildiyin için sorun yok_AYNURA_ ben takıma girerkende söylemiştimm evde netim yok. haftasonları giremiyorumm. hafta içi de işteyken girebiliyorum diye. müsaitim olduğum sürece girmeye çalışıyorum. daha fazlası elimden gelmiyor maleseff. suları yazmıyorumm. ben su çok tüketirim zaten. günde 2,5 litre mutlaka içiyorum.
burdaki herkesin yazışmalarını takip edemiyorumm. çünkü çok fazla muhabbet ediliyor ve benim işimin arasında onları okumam mümkün değill. dediğim gibi ancak bu kadar girebiliyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?