Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O günlerde gelecek ffundam.sabrlı ol.benim en büyük eleştirmenim annemdi,çok destek oldu bana.şimdi de kızıyo yeter artık diye...senin de o günler gelecek inşallah

BN leslie bittikten snra plates ypcm birde ply stre dan iki ftness vdolri olan 31 gnlk program vr onda bslcm artk

bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
1simit 4dilim ekmek çeyrek simit bi dilim ekmek yapıyor canım.sadece onun beyaz undan yapılması ve üzerindeki susamların kızarması diyet için hiç iyi deyil.gerisi güzel

Menüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
1yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
1dilim ekmek
1bardak ayran
Ara
İkisi bir arada
Akşam 17:15
Yoğurtlu patlıcan salata
2tavuk pirzola
1-1.5 lt su içtim 10.000 adım attım yorgun olmazsam kurstan sonra plates yapcam yaparsam yazarım:)

Tamam canım.yarın içersin.ama regl döneminde bol bol içmek gerek ödemin atılması için

Ohhh daha ne olsun

bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
Kahvaltı demissin aksama ama ne var içinde patates kızartmasi da kahvaltıda yeniyor ekmek var mi ya

bugünkü menüm

kahvaltıdan önce biberiye-yeşilçay

sabah 2 dl ekmek, domates,maydanoz,peynir,zeytin

öğle komşuda aynı kahvaltıdan, çay

ara yarım gözleme

akşam zeytinyağlı pırasa, salata (havuç,turp,mor lahana)

su 2 lt şimdilik

Kizlar bende yazayim menumu yarim saat sonra spor yapacam sonra su ve sporu da yazarim.
sabah 7.30
1 kucuk muz
1 sade nescafe
ara
1 turk kahvesi 1 hurma
ogle 12.0
1 dilim etimek 1 domates 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir
ara
kayisili cay 1 turk kahvesi 1 sutlu nescafe
aksam
4 yk pilav 8 yk kuru fasulye 1 yk kisir ayran tursu
spordan sonra yesil cay ve yatmadan yogurt kurumu yaparim
su simdilik 1 lt sporda cok iciyorum.migdemdekiler biraz insin yuruyuse baslicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…