O günlerde gelecek ffundam.sabrlı ol.benim en büyük eleştirmenim annemdi,çok destek oldu bana.şimdi de kızıyo yeter artık diye...senin de o günler gelecek inşallahTeşekkürelr canım hiç deme yaaa arkadan inanılmaz duruyor ve ben çok rahatsızım sürekli uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum ancak kapanıyor arka taraf :)
dimi aynura 70de öyle bi fit duracağım kiiiii inşallah inşallah:)popom inmiş gibi yanyana koydugum resimlerde ama aaaaa çoook zayıflamışşsın denilmesini istiyorum ben memlekete bayadır gitmiyorum nisan sınu gibi gideceğim nisan sonuna kadar inebildiğim kadar inmeliyim kaynana görümcek elti melti iyi bir hava basasım var onlara bi de babacığım çoook sevinir kilo verdiğimi görünce şimdiye kadar direkt suratıma söyleyen babamdı:)bu ne hal bu genç yaşta kilo ver hiç yakışmıyor diye yerin dibine sokmuştu beni sağolsun :)
Valla 80li durmuyorsam iyi 70de de 70miş gibi durmam süpper olur:)Teşekküür ederim tatlım.
Supersin lucim...Biraz işim var şimdi akşam gelebilirim anca menüm bellyken raporumu vereyim=)
kahvaltı
1 dlm cavdar ekmeği
2 dlm peynir
1 yumurta
Öğle
1 kase bezelye yemeği
Akşam
Balık ve salata
Su 2.5 lt
spor: jillian
Nazım her zamankı gibi menün superbugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
siyah zeytin
öğlen
pırasa yemeği
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
Kız yemeklerinin yanına salata yoğurt eklesene.yalnız kalmışlarRapor
Sabahuc dlm cvdr ekmeği
Zeytin
Peynir
Bir haslnms yumurta
İki cy brdgi cay
Öğlen
Pirasa ymgi
Aksam
Kabak yemeği
Spor
Leslie
50 ip atoma
Su
İki lt
Super rapunzelimmmm...suyu artır bi teksabah
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1 dilim peynir
5 zeytin
ara
1 muz
1 soda
öğlen
yeşil mercimek
yoğurt
ara
1 türk kahvesi
akşam
patlıcan yemegi
yoğurt
2.5 saat yürüyüş
1.5 lt su tamamlarım geceye kadar
Annm yoğurt yedrtmiyo sogukta hasta olrsn dedi ablam yrn ikna edeblrsem aldrcmKız yemeklerinin yanına salata yoğurt eklesene.yalnız kalmışlar
1simit 4dilim ekmek çeyrek simit bi dilim ekmek yapıyor canım.sadece onun beyaz undan yapılması ve üzerindeki susamların kızarması diyet için hiç iyi deyil.gerisi güzelbugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
Tamam canım.yarın içersin.ama regl döneminde bol bol içmek gerek ödemin atılması içinSabah (12ye doğru)
1 haşlanmış yumurta, biraz salatalık, çeyrek belki yarım da olabilir muz, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı bal, şekersiz çay
Öğle yok...
Akşam (17 gibi)
Biraz (yarım porsiyon kadar sanırım) kepekli makarna, ızgara tavuk
Su
1 lt kadar.
Spor, yok...
Reglden dolayı karnım çok ağrıyor, çıkamıyorum yataktan. Sudan çok sıcak sıcak çay içtim sancıma iyi gelir diye..
Bitanesin yaaa...bi de şu sesli harfleri yemesenAnnm yoğurt yedrtmiyo sogukta hasta olrsn dedi ablam yrn ikna edeblrsem aldrcmGDP hmn salatami yiyorum
Sende ablammm...Bitanesin yaaa...bi de şu sesli harfleri yemesenGDP büyük harfle çıkmış teşkilat ismi gibi
Ohhh daha ne olsunMenüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
1yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
1dilim ekmek
1bardak ayran
Ara
İkisi bir arada
Akşam 17:15
Yoğurtlu patlıcan salata
2tavuk pirzola
1-1.5 lt su içtim 10.000 adım attım yorgun olmazsam kurstan sonra plates yapcam yaparsam yazarım:)
Yarın içeyim Aynuram. Bugün zorlanıyorum, sancım çok. Öpüyorum :*Tamam canım.yarın içersin.ama regl döneminde bol bol içmek gerek ödemin atılması için
Ben de çabuk olsun diye öyle yazıyosun sandım.Sende ablammm...iste su t9 seysinden ya tablette dokundunmu gidiyor doğru yazdigimi duzelteyim diye bozuyor suç bende değil yoksa bilgisayarda yutmam ben harfleri
Kahvaltı demissin aksama ama ne var içinde patates kızartmasi da kahvaltıda yeniyorbugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?