Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

BUGÜN YEDİKLERİM:

sabah 8:
1 elma, 1 bardak yarım yağlu süt

kahvaltı:
1 yumurta
2 zaytin
1 kiprit gutusu peynir
2 dilim tam buuday ekmei
yarım domates
1 kırmızı tatlı biber
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı şokella

öğlen:
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlanmış kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

akşam:
yarım kase çorba
2 minik haşlanmış piliç baget
1 tabak yağsız salata
2 diim ekmek

selam kızlaropuyorumnanaktan
ben bugün okulda gayet düzgün kahvaltımı ettim
öğlen eve gelince yine haşlanmış sebze yedim az yoğurtlazemuszemusve 1 dilim ç.ekmeği
sonra bi arkadaşa gittim orda sadece çay içtim yanında yabanmersini miymiş neymiş küçük küçük meyve şekerleri vardı onlardan biraz yedim arkadaşın dediğine göre zayıflamaya yardımcı oluyomuş bağırsakları çalıştırıyomuş,yağ yakıyomuş:uhm:bilemiyom artıkfisfisfis
neyse akşam yemeği olarak da light ton balığından salata yapıp yedimaklinialirimsmile
eğer acıkırsam biraz meyve yerim artıkguclubacismile
yarın tartıda istediğim rakamı göremeyeceğim eminimbenneyaptımkiçünkü bugün regli oldum:1no2:
pöff
ama herkes acayip iltifatlar etti,çok zayıflamışsın dediler göbeğin gitmiş dediler:dance:
çok sevindim,mekik gerçekten işe yarıyor:sm_cool:
stepper da beli ortaya çıkarıyo resmen...benim belim odun gibiydi yemin ederim şekle girmeye başladı:sm_cool:nasıl sevniyorum gördükçe:roflol:
bunlar bile büyük mutlulık
inşallah tartıda istediğimiz rakamları da görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

psikolojik durumlara gelirsek kesinlikle haklısınız sizi anlıyorum:1hug:
aynılarını hatta belki daha kötülerini ben de yaşadım:1no2:
o zaman düşündüğüm tek şey ne kadar şişman göründüğümdüohaoldumsmile
ne giyinmek isityordum ne makyaj yapmak ne süslenmek...nasılsa insanlar bana bakar bakmaz ne kadar kilo aldıımı görüyorlardı...başka şeye ne gerek var diyordum:gitme:
zaten bi şey de giyemiyordum sadece 2 lastikli eteğimi giyebildim,bi de hamile pantalonlarımı...:çok üzgünüm:
düşündüğüm tek şey kilolardı,başka hiç bi dert umrumda değildi sankibenneyaptımki
ama zayıfladıkça insanın kendine güveni de geri geliyor,mutluluğu da,neşesi de...:dance:
inşallah başarıcaz kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neden yapamayalım ne engel var önümüzde?yasakkelime
ben 84 kiloyken o kadar gözümde büyüyordu kibilmiyorumkismile...off diyordum 20 kilodan fazla vermem lazımbilmiyorumkismile
öyle düşünmemek lazım hep küçük hedefler koyun bakın nasıl başarıyorsunuz?:dance:
inşallah birlikte çok güzel şeyler yaşıcaz...:lepi:
evet mamalr çok güzel ama hiç bir şey istediğimiz kıyafeti giyebilmenin verdiği hazzı vermiyorkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
arada elbetteki kaçamaklarımız olur önemli olan toparlayabilmek ve biz bunu başarıcaz inşallaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s

demekkı tek basıma degılmısım dusuncelerımde ben sanıyodumkı tek ben boleyım bunu bılmek ıı geldı acıkcası cunku 24 saat zayıflama planı kurmalar kalorı hesabı yapmalr aglayarak yemek yemek ama kendınden tıksınmek vs hersey ortakmıs meger

ama ben bugece ıı degılım bole bı melankolıklık var uzerımde hanı sankı dokunsalar aglıycam ole pusluyum yanı reglıı duygusallıgı yasıyorum bılıyorum ama ıste bogazımda bı dugum var gozlerımde puslu ıste bunu sevmıyorummm kendımdee her ay duzenlı yasadıgım bu melankolıklıkk mirmirmirmirmirmirmirmir:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

nıhayettt beklenen gun geldııı reglı oldum

hadi gözün aydın sevindimsırnaşık şey
valla o psikoloji berbat bi şey bilirim
tek düşündüğüm kilolarımdı başka bi şey umrumda değildi resmen,en mutlu zamanımda bile tam olarak mutlu olamıyodum
şimdi düşünüyorum da kendime ne kadar haksızlık etmişim nasıl üzülmüşüm boş yere diyorum:1no2:ama insanın elinde olmuyo maalesef:1no2:
zaten çevremizdekiler de bunalımımıza bunalım ekliyolar saolsunlarkaydirigubbakcemile
ama yapabiliyoruz bakkaydirigubbakcemile5
daha da neler yapıcaz inşallah:Saruboceq:
hiç moralini bozma bak geçen eklediğim linkteki insanları düşün nerden nereye gelmişler

slm liste için bildirim yapiim dedim yarın geç kalkarsam diye 87.3 yazarsın herhalde baya veremem bünye alışmaya başlamıştır:kedi: kaydirigubbakcemile3senin adına çok sevindim fatot gözün aydınolumunekankayizsmile bir ay boyunca başka veremesemde razıyım hahaha ay ne güzel bişi bu doktorumla görüştüm ağır tempolarda yavaş yavaş kendine yormadan spor yap daha çok tıkanma dedi zor nefes alıp vermemle ilgili benim gibiler varsa dikkat etsin bugün baya iş yaptım hiçbir yanım tutmaz oldu misafis ve yemek odasını temizledim herşeyin yerini değiştirdim patlıcan yemeği yapım kızartıp üzerine kıyma kavurup pişirdim çok hoşlanmam kendilerindenkaydirigubbakcemile3 portakal reçeli yapacağım yarın portakalları doğradım 1 kilo doğrayana kadar öldüm tabi ayrı mesele çokçok ince doğrayıp yapıyorum ama yemicem bugün 2 kere kahvaltı türü yaptım canım yemek istemedi arada da elma yedim dünde annemle banyoya badana yapmıştık üst bacaklarımın arka tarafları çok fena kesik çok zorlanıyorum hareket etmede yarına da yazayım mutfağı badana yapıp bizim odaya yani çocuk odasına girilecek kardeşim sınava gitti şehir dışına oda felaket bide annaneme gidilecek teyzem gelecekmiş ay çokmu uzun oldu net işleride yaziim dedim sonra zor geliyor soukta yazmak

Kizlar tesekkür ederim sizee
o kadar iyi geldiki yazdiklariniz..
evde ekmek kalmamis..
su an firinda peynirli boörek pisiyor citir citir..
az kaldi pismesine.gömülmeyi planliyordum wallaa
aman dedim yarin tutarim bogazimii
ama yemicemmm:lepi:
cok saolunnn
emosum yazdiklarin icin tesekkür ederimm..
ayniyiz canim hepimizz gectik bu dönemdenn..

kocami bile nasil kiskaniyordum sismankenn
simdi o beni kiskaniyor..

bu da son halim bebiklerrr

bugün cekildimm

ay ben cokkotuyum nısanlımın klabını kırdım cok uzdum onu bu geceee kavga ettık hemde hıc yoktan az daha ayrılıyoduk saolsun yıne lalllttan aldııı
ama bu reglı psıkolojı vs benı oldurduu

ya kızlar şişlikleri takmayın kafanıza ertesi hafta daha fazla vermiş olacaksınız daha güzel

aşkitoooooooooom seni çok seviyorum sen benim canımsınŞenizŞeniz:1huglumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
bu kıyafetin çok güzel,kırmızı ayakkabılarına da bayıldım ayrıcazemuszemusbayanssulusmile

zalimi size kolay gelsin canım,kilo için de tebrikler gözün aydın:hooray::lepi:devamını bekliyoruz

fatot sen de sakin ol kuu:roflol:sırnaşık şey

ben aşkı memnuyu izlerken 1 saat stepperda yürüdüm hihoyyyt
sonra da mekikleri yaptımkaydirigubbakcemile2
ama yarın sabah için hala umutsuzum
dediğiniz gibi inşallah haftaya daha çok farkeder:Saruboceq:

ay ciddimi bende bende öleyimsütyen takmak istemiyorum bile gerçi ayyna meseleside var kaç zamanlar oldu aynaya bakmadım iğrenç bişey heryer yağ bağlamış ığğğğyyyyyyy neyseki daha evli deilim evlenmeden zayıflayım diyorum hatta kompleks bile yaptım bu halde nasıl koca bulacaksın gibi laflar havalarda uçuyor yanikaydirigubbakcemile3

ay ben o kiloları görebilecekmiyim acaba ne güzel çıkmış resimlerin inş. yaza biraz hafiflemiş olarak gireceğim bunada eminim ya olsun şöyle zayıfları görünce imreniyorum ayyboshayallersmileboshayallersmile:umursamaz:

ay ewet ya bende aynı psikolijideyim şimdiki hedefim 85 olsun ondan sonra 2 kilo daha falan derken bir bakmışsın gitmiş kilolar ne güzel olacak ya

şimdi kendimi 92yi görmediğim için motive ediyorum şimdi 85e düşeceğim eet bakalım ne kadar zaman alacak

medusamm 59 dugru bacisii
sabahki gercek kilonn
sevinebilünn:)

Aneyy bak nası sefündüm ama yaa :sm_cool:
Bi kilo bi kilodur :kedi:

Aşkitom ya birde göğüslerimi dikleştircem diyon herif bu halinle kıskanıyo kısım bide öyle bişiler yaptırırsan manken olursun artık kocan napar bilememohaoldumsmile

İlla adamı çıldırtciyim diyosun yaneee aklinialirimsmile

Akşam dediğim gibim çorba yidim ama iki kasecik :kedi:

Az önce bi adet mandaline yedim küçük bişi eyvahedigeldismile

Artık yağlı mısır canım çok çekerse nasıl patlatıciyim öğrendim bir tatlı kaçığı kadaqr zeytin yağı ile tencerenin dibini yağlıyorum fırça ile o yağı gezdiriyorum böle tencerenin dibineee kaydirigubbakcemile2 Sonra iki avun mısırımı atıyorum çok az tuz serpiyorum patlatıyorum sonracıma afiyetlen yiyorumcokacimcoook -tatlicadiarzu-

Tok tutuyo napim :kedi:

Ben 45'e düşmeliyim kızlar artık kararımı virdim :1closedeyes:

şimdi kendimi 92yi görmediğim için motive ediyorum şimdi 85e düşeceğim eet bakalım ne kadar zaman alacak

canım benım verırısınn bıze sımansın vs dıyenler yada ıste uzun gıy popon kapansın dıyenlere ınadına bol dekolte gıyelım anasını satımm

ama ben duruduk yere nıye sevdıgım adamın kalbını kırdım cok uzgunummm cok klava:klava:

7,TAKIM 138,ETAP

yarisci ( 75,5/76,0/-0,5/-0,66&#37
askito (65,7/
cimcime50 (54,5/
ebtuna (69,0/67,9/1,1/1,59%)
cansınsen (68,0/67,7/0,3/0,44%)
pregant (91,0/88,0/3,0/3,29%)
zalimi (92,0/87,3/4,7/5,1%)
amylee_5 (74,0/
meral (63,5/
fatot (75,9/
medusa (60,0/

7.TAKIM TOPLAM KıLO(735,1/

Son düzenleme:
gÜnaydın kızlar

bugÜn gÜne ıyı baŞlayamadım
sabah kızımı bırakmak ıÇın evden Çıktım ara sokaĞın bırıne ıŞ makınası koymuŞlar ama eĞrı bende ucundakı uzantıyı gÖrememıŞım geÇerken arabayı sÜrttÜrdÜm off
Çok sınır olurum bÇle Şeylere kendımede Çok kızıyorum bırde kayınpederıme sÖylemek durumunda kaldım oda olsun dedı ama ben bÖyle Şeylerı bılmelerını bıle ıstemem Çok moralım bozuldu.

Neyse dÜn akŞam kahvaltı yaptım
ÖĞlende zaten aŞure yÜzÜnden tavuklu salata yemıŞtım.
Daha sınırden kahvaltı yapamadım.

günaydın kızlar

ticker ımdan da anlaşılacağı gibi gram vermş bulunmaktayım
67.7 oldum yani 300 gram gitti

ne yapalım buna da şükür

haftaya daha iyi olacak inşallahhhh

bu aradaşu alaman çayını bulamadı ben de yeşil çaya başladım

ayçincim geçmiş olsun sıkma canını şekerim gelen mala gelsin siz iyisiniz ya boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…