psikolojik durumlara gelirsek kesinlikle haklısınız sizi anlıyorum:1hug:
aynılarını hatta belki daha kötülerini ben de yaşadım:1no2:
o zaman düşündüğüm tek şey ne kadar şişman göründüğümdüohaoldumsmile
ne giyinmek isityordum ne makyaj yapmak ne süslenmek...nasılsa insanlar bana bakar bakmaz ne kadar kilo aldıımı görüyorlardı...başka şeye ne gerek var diyordum:gitme:
zaten bi şey de giyemiyordum sadece 2 lastikli eteğimi giyebildim,bi de hamile pantalonlarımı...:çok üzgünüm:
düşündüğüm tek şey kilolardı,başka hiç bi dert umrumda değildi sankibenneyaptımki
ama zayıfladıkça insanın kendine güveni de geri geliyor,mutluluğu da,neşesi de...:dance:
inşallah başarıcaz kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neden yapamayalım ne engel var önümüzde?yasakkelime
ben 84 kiloyken o kadar gözümde büyüyordu kibilmiyorumkismile...off diyordum 20 kilodan fazla vermem lazımbilmiyorumkismile
öyle düşünmemek lazım hep küçük hedefler koyun bakın nasıl başarıyorsunuz?:dance:
inşallah birlikte çok güzel şeyler yaşıcaz...:lepi:
evet mamalr çok güzel ama hiç bir şey istediğimiz kıyafeti giyebilmenin verdiği hazzı vermiyorkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
arada elbetteki kaçamaklarımız olur önemli olan toparlayabilmek ve biz bunu başarıcaz inşallaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s
nıhayettt beklenen gun geldııı reglı oldum
psikolojik durumlara gelirsek kesinlikle haklısınız sizi anlıyorum:1hug:
aynılarını hatta belki daha kötülerini ben de yaşadım:1no2:
o zaman düşündüğüm tek şey ne kadar şişman göründüğümdüohaoldumsmile
ne giyinmek isityordum ne makyaj yapmak ne süslenmek...nasılsa insanlar bana bakar bakmaz ne kadar kilo aldıımı görüyorlardı...başka şeye ne gerek var diyordum:gitme:
zaten bi şey de giyemiyordum sadece 2 lastikli eteğimi giyebildim,bi de hamile pantalonlarımı...:çok üzgünüm:
düşündüğüm tek şey kilolardı,başka hiç bi dert umrumda değildi sankibenneyaptımki
ama zayıfladıkça insanın kendine güveni de geri geliyor,mutluluğu da,neşesi de...:dance:
inşallah başarıcaz kızlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
neden yapamayalım ne engel var önümüzde?yasakkelime
ben 84 kiloyken o kadar gözümde büyüyordu kibilmiyorumkismile...off diyordum 20 kilodan fazla vermem lazımbilmiyorumkismile
öyle düşünmemek lazım hep küçük hedefler koyun bakın nasıl başarıyorsunuz?:dance:
inşallah birlikte çok güzel şeyler yaşıcaz...:lepi:
evet mamalr çok güzel ama hiç bir şey istediğimiz kıyafeti giyebilmenin verdiği hazzı vermiyorkaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
arada elbetteki kaçamaklarımız olur önemli olan toparlayabilmek ve biz bunu başarıcaz inşallaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s
hadi gözün aydın sevindimsırnaşık şey
valla o psikoloji berbat bi şey bilirim
tek düşündüğüm kilolarımdı başka bi şey umrumda değildi resmen,en mutlu zamanımda bile tam olarak mutlu olamıyodum
şimdi düşünüyorum da kendime ne kadar haksızlık etmişim nasıl üzülmüşüm boş yere diyorum:1no2:ama insanın elinde olmuyo maalesef:1no2:
zaten çevremizdekiler de bunalımımıza bunalım ekliyolar saolsunlarkaydirigubbakcemile
ama yapabiliyoruz bakkaydirigubbakcemile5
daha da neler yapıcaz inşallah:Saruboceq:
hiç moralini bozma bak geçen eklediğim linkteki insanları düşün nerden nereye gelmişler
canım benımmm supersın ve basarıcaksınn sana tavsıyem sınav cek hem gogus kaslarını topluyo hem kol akasları tolanıyo hemde kalorı yakıyosun canımmm
bende nısanlımı bu ayı gıbı halımle karsılamk ıstemıyorumm kıc bıyanda bas bıyanda bıngıl bıngıll ben banyoda bıle kendımden nefret edıyodum 80 lerı gordugumde ınsan aynaya bakmazmı ben tıksınc duyuyodum sonunda psıkıyatrıstın yanında aldım ya solugu oda ayrı meselee yanı yalnız degılsın hayatım ve bız en gec mart nısanda 36 38 lere merhaba dıycez bende demesı :dance::dance:
demekkı tek basıma degılmısım dusuncelerımde ben sanıyodumkı tek ben boleyım bunu bılmek ıı geldı acıkcası cunku 24 saat zayıflama planı kurmalar kalorı hesabı yapmalr aglayarak yemek yemek ama kendınden tıksınmek vs hersey ortakmıs meger
ama ben bugece ıı degılım bole bı melankolıklık var uzerımde hanı sankı dokunsalar aglıycam ole pusluyum yanı reglıı duygusallıgı yasıyorum bılıyorum ama ıste bogazımda bı dugum var gozlerımde puslu ıste bunu sevmıyorummm kendımdee her ay duzenlı yasadıgım bu melankolıklıkk mirmirmirmirmirmirmirmir:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
medusamm 59 dugru bacisii
sabahki gercek kilonn
sevinebilünn:)
şimdi kendimi 92yi görmediğim için motive ediyorum şimdi 85e düşeceğim eet bakalım ne kadar zaman alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?