Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hilmişşşşş süpersin şeker çıtı pıtı genç kızlar gibisin valla çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiii

Kırmızılar da pek bi yakışmış maşallahhhhhhhhhhhhhhh kocan seni kıskanmasın da kimi kıskansın kuuuuuu

Emoşum ahh ahhh ben de bazen göbeğimden giydiklerimi yakıştıramıyorum kendime insan kilo verdikçe kendine olan güveni artıyor giydikleri hoşuna gdiyor hel eki zayıfladıktan sonra yeni aldığı şeyleri giyince daha bi hoş oluyor canım benim sana da aferünnnnnnnnnnnnnn göbek gitmiş bak herkes fark etmişşşşşşşşş stepper ve mekiğe devam şeker bravo sana

Zalimi sana da barvo şeker sen de iyi gidiyorsun

Fatot sen de süpersin şekerim arkanızdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi bakalım el birliği ile kurtulacağız bu fazlalıklarımızdan yağlar kilolar korksunlar bizdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah kahvaltısı nesfitimi yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

akşam biraz kaçıordım kayınvalidem de yemekteydik ayıp olmasın diye yedim de yedim şiştimmmmm

sabah tartı da aldım soluğu

günaydın kızlarr
yarışcım geçmiş olsun canım bozm moralini canın sağolsun
hilmişim ne datlı olmuşun kuzum yeşilçamdan fırlamıın kızz çok hoş olmuşş valla opuyorumnanaktan
cansınsen haftaya daha iyi olur umarım canım düşünmemeye çalış

gelelim banaaa
52.6 yı gördüm şükürler olsun :sm_cool: bundan sonrasını bilemem çünkü hep dikkat ederim 52.7 görürüm ama daha azını bi türlü göremem inş bundan sonra olur

kahvaltıda 1.5 dilim ekmek peynir fındık ezmesi tereyağ hepsinden az az yedim ve çay içtim

Günaydın kızlar... Bende bu hafta bi fark yok. hala 63,5.. gerçi olmaması da doğal.. aslında almadığıma şükretmeliyim... tutamıyorum ağzımı yaaa. homini gırtlak yiyorum..

Cimcimecim sağol canımzemuszemus

sana da tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmmm bravooooooooooooooooooooooooooo ne mutlu sana :lepi::lepi::lepi:

ınşallah ben de haftaya ineceğim daha aşağılaraaaaaaaaaaaaa

meralcim en azından istikrarını korumuşsun bu da güzel almamışsın ya daha iyi şeker haftaya veririsinsositososito

7,TAKIM 138,ETAP

yarisci ( 75,5/76,0/-0,5/-0,66%)
askito (65,7/
cimcime50 (54,5/52,6/1,9/3,48%)
ebtuna (69,0/67,9/1,1/1,59%)
cansınsen (68,0/67,7/0,3/0,44%)
pregant (91,0/88,0/3,0/3,29%)
zalimi (92,0/87,3/4,7/5,1%)
amylee_5 (74,0/
meral (63,5/63,5/0,00/0,00%)
fatot (75,9/
medusa (60,0/

7.TAKIM TOPLAM KİLO(735,1/

kızlar ben bu hafta yazdıklarınızdan kilonuzu not alıp listeye dahil ediyorum ama lütfen haftaya koydum lişste üzerinde paylaşımınızı yapın.bugün ofisteyim ama hercuma olamayabilirm ve geriye dönük kilo araması zor olur.olur mu şekerlerkaydirigubbakcemile5

evetttt birde kaptan yardımcısı seçmemizin zamanı geldi
var mı gönüllü olanlar????????

guanydın kaptancımm dunaya malı uzulme canım hıcbısey senden kıymetlı degıll

kaptanın yaptığı herşeyi kaptanın olmama durumunda yardımcı yapar

hım olabılır ehehehh

buarada 74.3 um kaptancım reglı oldum o yuzden bırazda sısılıgım var bu hafta elımden bu kadar geldı yanı kusura bakmaa

7,TAKIM 138,ETAP

yarisci ( 75,5/76,0/-0,5/-0,66&#37
askito (65,7/68,5/-2,8/-4,26%)
cimcime50 (54,5/52,6/1,9/3,48%)
ebtuna (69,0/67,9/1,1/1,59%)
cansınsen (68,0/67,7/0,3/0,44%)
pregant (91,0/88,0/3,0/3,29%)
zalimi (92,0/87,3/4,7/5,1%)
amylee_5 (74,0/74,0/0,00/0,00%)
meral (63,5/63,5/0,00/0,00%)
fatot (75,9/74,3/1,6/2,1%)
medusa (60,0/59,0/1/1,66%)

7.TAKIM TOPLAM KıLO(789,1/778,8/10,3/1,30%)

Son düzenleme:
olabilir tabi neden olmasın bide bişy sorabilirmiyim bu düzenlemeyi nasıl yapıyorsun :kedi:

amylee arkadaşımız bu hafta uğramadı ve bugün kilo bildirimini yapmadı takım kuralları gereği cezasını yazıyorum
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN

yok listeden deil yazılan bir yazı var mesela nasıl düzenleniyor düzenleme saati şu falan diyo mesela

bu mesajın altındaki gibi düzenle tarihi falan yazıyor ee yardımcına karar verebildinmi ben gönüllüyüm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:biraz bekleyipte kararmı vereceksinzemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba kızlarr.kusura bakma kaptan uğrayamadım takıma benm küçük çok hastaydı da.pc ye giremedim.bugün sabah tartıldım.700 gr vermişi. yani 2 haftada 1.700 gr vermiş oldum.aslında kaçamak yapmadım anlamadım ya sanırım regl dönemi geli ondan sanırım.bi olursam rahatlıycam anlıycağınız.belkide kilo vermim hızlanır.. :))

hımmm anladım
edit e basarsan değiştirdiğin şey için o yazı yazar
eğer başka yardımcı için gönüllü yoksa tabiki olablirsin canım sevinirim hemşom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…