heheheee
az çıkan yerde tartıl bencesırnaşık şey
moral moraldirkaydirigubbakcemile5
ben de şimdi 1000 adımı yaptım stepperda akşam yemek yemedim dediğim gibi,ama midem kazındı bi ara az karnabaharla brokoli yedim haşlanmışcokacimcoook
yatmadan mekiğimi ve diğer hareketlerimi de yapar yatarımkaydirigubbakcemile2
yarına allah kerim artık:Saruboceq:
canım ben hala sısıkımm cumaya napıcaz bız ya kaptan bızı topa koyar fızana fırlatır valla uf napsakkkkııı boshayallersmile
aynen valla canım yaa:sinifsinif:benneyaptımki:1no2:bilmiyorumkismilemafoldumben
napıcam bilmiyorum çok şitim davul gibi oldum offf psikolojik olarak çok etkiliyo beni:sinifsinif:
ne olurdu hafta başında olsaydı da geçseydi cumaya kadar
hım bıde 1000 tamamlıycaktım hareketlerı ama ısım cıktı dısarı cıkmak zorunda kaldım ama dısarda 1 saat yurudum gıdecegım yere yuruyerek yuruyerek gıttım yanıı kızlarrr cumaya az kaldı ha bıde
ya delı olucam kızlar baskulum salonda orda olculuyom ıste baska kılo cıkıyo odama alıyom kıyafetlerımı cıkarıp tartılmak ıcın once aynı kıyafetlerle tartılıyom fazla cıkıyo soyunuyom tartılıyom 200 300 eksık cıkıyo ama uzerımdekıler 700 800 gram olmalı yanı salonda hep ole oluyo odamın baska kosesınde olculuncede baya az cıkıyoo ben hangısıne ınannım sımddıı yaaa bugun farkettım bunuuu
aynen valla canım yaa:sinifsinif:benneyaptımki:1no2:bilmiyorumkismilemafoldumben
napıcam bilmiyorum çok şitim davul gibi oldum offf psikolojik olarak çok etkiliyo beni:sinifsinif:
ne olurdu hafta başında olsaydı da geçseydi cumaya kadar
günaydın kızlar. ben cuma sabah kilo bildiremediğim için perşembeden perşembeye kilo bildiriyorum biliorsunuz. sabah tartılddım. tartılıp uyumaktı niyetim ama kilomu görünce uykum kaçtı. geçen perşembe beni 91 gösteren tartım bu sabah beni 88 gösterdi. bütün haftanın yorgunluğuna, sporuna, açlığına değdi. tam 3000 gram verdim. hala şoktayım ve defalarca tartıldım, tartının ayarıyla oynadım, yerini değiştirdim ama sonuç değişmedi. çok mutluyum... opuyorumnanaktan hihoyyyt
gunaydın fıstıkkk sana o zman kocaman kocaman alkıslar gelıyo duyuyomusunn bravo canım senı cok tebrık edıyorum hadı sana bıde sekersız kahve yapım madem erken uyandınnnn
gazetet bu yazıyı gordum ıngıltere gıtmeye karar verdım heheheheh
Zayıflayana para ödülü Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam
Delicious
MySpace
E-posta
Friend Feed
14 Ocak 2010
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
İngiltere’de hızla artan obeziteye karşı savaşan hükümet, kilo verenlere “para ödülü” dağıtmayı planlıyor.
Ulusal Sağlık Hizmetleri fonundan karşılanacak olan para ödülü, 200 sterlinden başlayacak, 1800 sterline kadar çıkacak. 5 ayda 12 kilo kaybedenler 200 sterlin, 21 ayda 60 kilo vermeyi başaranlar ise 1800 sterlinle ödüllendirilecek. Diyetisyenler tarafından kontrol edilecek çalışmaya katılmak için şimdiden 400 obezite hastası kayıt yaptırdı. Mayıs ayında başlayan ilk denemede hastaların çoğu 10 kilodan fazla verdi.
valla ya mıllette ne ekonomı var ya zayıflayana para verıyolar abooo bızde cok yedık dıye vergı kesserler yakında hadı kızlarrr vergı dılımıne gırmemek ıcın 1 2 12
:jeyyar:
cokııı yapmıssın hayatım kendım vermıs kadar sevındım hihoyyyt harıka motıve olmussundur dımı bak benı bıle gaza getırdın su dun soz verdıgım 1000 hareketlerın hepsını bugun 1000 tamamlıcam nasıl olsa evdeyım bugunnn laf aramızda umarım yarın ya 1cılık yada 2 senın olur ınsallah canımmm
hahahaha ilahi fatot ben bir hoca buılayım da geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?