Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım ben hala sısıkımm cumaya napıcaz bız ya kaptan bızı topa koyar fızana fırlatır valla uf napsakkkkııı boshayallersmile

canım ben hala sısıkımm cumaya napıcaz bız ya kaptan bızı topa koyar fızana fırlatır valla uf napsakkkkııı boshayallersmile

aynen valla canım yaa:sinifsinif:benneyaptımki:1no2:bilmiyorumkismilemafoldumben
napıcam bilmiyorum çok şitim davul gibi oldum offf psikolojik olarak çok etkiliyo beni:sinifsinif:
ne olurdu hafta başında olsaydı da geçseydi cumaya kadar

o kadar ugras son gun geldıgınde sen sısık oll allam yaa o kadar emek gummme gıtsınn

bakalım cumaya kada vaktımız varrr
ben uyuyorum canım ıı geceler yarın gorusurz bye

en az cikan yerde tartil
yada ben $öle yapiyorum.
en hafif giysilerle, basta yatak odasinda sonra salonda.
ikisinin ortasini belirliyorum fark oluyorsa.
ama zaten 200-300 gram oynuyor.

o zamana kadar gider sislik yahu abartmayinn
walla sislik gitsede siz piskolojikmen sisirceksiniz haa

medusam hosgeldin canim
bisi olmaz.
regl döneminde vücudun sekere ihtiyaci oluyor.
bunu bana ögretmenim demisti.
regl oldugumuzda cok seker kaybediyormusuz.
hatta bu kanin tatli kokmasindan bile anlasiliyormus.
koklayan varmi bilmiyorum :roflol:
neise istee öle

benim karnim cok acc
öglenki nesfitle duruyorum sayilir.
yagsiz tuzsuz patlamis misiri saymiyorum zaten aninda yaktim onlari hahah-tatlicadiarzu-

Acimmm uleynnnnnnnnnnnnnnn

kocammda saolsunnn
öglende firinda makarnaa yediii
aksamdaa tencerede kalaninin icine yumurta kirdii.. ohh mis gibi koktuuu
ama bi yudum bile almadim
kendimle innntiharrr ediyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o göbegini sisirsinnn varsinn
bende yakindaa
onu bu seksii bedenimdenn mahrum birakacagimmm uleynnnnnnkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkito deli misin manyak mısın oolum sennnnn?naniknaniksırnaşık şeylaelaelaelaelaeolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
neyse cicişler çok yorgunum hadi ben yatıyorum mucksopuyorumnanaktan

ooy kızlar o kaar hareketi yapıyorum ama pek fazlada incelemiyorum malum boğazımda pek durmuyo bugün akşam arkadaşlardaydık bissürü bişey hazırlamış ama akşam yemeği yemedim yaptıklarından yedim :kedi:
fatot ez çıkan yerde tartıl canım hem moral olur bugün arkadaşlarda tartıldım çok merak ettim bide gelip evde tartıldım tamm 700 gr oynuyodu orda çok canım sıkıldı ama eve gelince düzeldim
kız hilmiş ne yapcan kız öyle kocişine yazııkk kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. ben cuma sabah kilo bildiremediğim için perşembeden perşembeye kilo bildiriyorum biliorsunuz. sabah tartılddım. tartılıp uyumaktı niyetim ama kilomu görünce uykum kaçtı. geçen perşembe beni 91 gösteren tartım bu sabah beni 88 gösterdi. bütün haftanın yorgunluğuna, sporuna, açlığına değdi. tam 3000 gram verdim. hala şoktayım ve defalarca tartıldım, tartının ayarıyla oynadım, yerini değiştirdim ama sonuç değişmedi. çok mutluyum... opuyorumnanaktan hihoyyyt

gunaydın fıstıkkk sana o zman kocaman kocaman alkıslar gelıyo duyuyomusunn bravo canım senı cok tebrık edıyorum hadı sana bıde sekersız kahve yapım madem erken uyandınnnn

gazetet bu yazıyı gordum ıngıltere gıtmeye karar verdım heheheheh

Zayıflayana para ödülü Paylaş
Haberi Paylaş

Benim Sayfam
Delicious

Facebook
Google

MySpace
Twitter

E-posta
Friend Feed

14 Ocak 2010

Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil

Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı

Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind

Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang

ıngiltere’de hızla artan obeziteye karşı savaşan hükümet, kilo verenlere “para ödülü” dağıtmayı planlıyor.

Ulusal Sağlık Hizmetleri fonundan karşılanacak olan para ödülü, 200 sterlinden başlayacak, 1800 sterline kadar çıkacak. 5 ayda 12 kilo kaybedenler 200 sterlin, 21 ayda 60 kilo vermeyi başaranlar ise 1800 sterlinle ödüllendirilecek. Diyetisyenler tarafından kontrol edilecek çalışmaya katılmak için şimdiden 400 obezite hastası kayıt yaptırdı. Mayıs ayında başlayan ilk denemede hastaların çoğu 10 kilodan fazla verdi.

gunaydın fıstıkkk sana o zman kocaman kocaman alkıslar gelıyo duyuyomusunn bravo canım senı cok tebrık edıyorum hadı sana bıde sekersız kahve yapım madem erken uyandınnnn

canım benim çok sağol. birilereiyle paylaşmak istiyordum ilk sen öğrendin :) eşime bile söyleyemedim. işe gitti. aradığında müjdelicem. herkesi uyandırıp haykırasım var delikafadulden

sterlin de pahalı para hani. gel beraber gide fatot kaydirigubbakcemile5

valla ya mıllette ne ekonomı var ya zayıflayana para verıyolar abooo bızde cok yedık dıye vergı kesserler yakında hadı kızlarrr vergı dılımıne gırmemek ıcın 1 2 12
:jeyyar:

cokııı yapmıssın hayatım kendım vermıs kadar sevındım hihoyyyt harıka motıve olmussundur dımı bak benı bıle gaza getırdın su dun soz verdıgım 1000 hareketlerın hepsını bugun 1000 tamamlıcam nasıl olsa evdeyım bugunnn laf aramızda umarım yarın ya 1cılık yada 2 senın olur ınsallah canımmm

teşekkürler canım. ay valla gerçekten çok motive oldum. dün akşam iyiki o dürümleri, pilavları yememişim.

demek senıde bastan cıkarmaya calısıyolar butun mıllet bıze karsı takım olarak uzerımızde karabulut gıbı gezıyolar dıkatlı olun kızlar olmazsa kaptanım bı hocaya okutup ufletsın bızı yanımıza yaklasan elınde bol kalorı ıle yaklasıyooooo bu nedır yawwwwbilmiyorumkismile

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbayanssulusmile
nesfitimi yedimmmmmmmmmmmm ayımı içemedim buz gibi olmuş bir daha da canım istemedi

akşamda yeşil mercimek yemeği vardı 1 dilim kepek ekmeği ile birlikte yedim

yarın büyük gün bakalım neler olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

merakla bekliyorummmmmmmmmmm

heyooo günaydın kızlarrr

öncelikle pregant bunlar sanaa.s.:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
emoşum olur arada kaçamaklar hatta akşamda yememişsin dengelemişsindir
fatot egzersizlerini tamamla bakalım bu arada sporunda fena sayılmaz
medusa nerelerdesin kız bi daha habersiz kaybolma merak edüyük.

amyleeeee nerdesinnnnnn?
kızlar dün öğlen patlıcan+biraz pilav yedim
ara grisini ve 1-2 kepekli bisküvi
akşam az çorba+ıspanak kavurma yedim

dün akşam aşure yaptım ilk defa heveslendim birde kurbanda kesmiştik içime sinmedi
gece sadece 2 kaşık şeker ayarı için tadına baktım amaaaaaa
bu sabah kahvaltı yerine 1 tabak aşure yedim
şimdide şekersiz kahvemi içtim.
aşurenin çoğunu kayınvalideme götürdüm dağıtsın diye diğer kısmınıda anneme.
evde sadece 3 tabak bıraktım misafirlerim olacak diye.
ama benim bu aşureyi telafi etmem lazım ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…