Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün çok geldi gözüme bi de çok kahve tuketiyorsun canım ya

Bende yazayım menumu

Saba1/2 haşlanmış yumurta,
1 zeytin,
2 dilim domates
3 ceviz ,3 kayısı

Öğlen (disaridaydim ama dikkat ettim eşim illa künefe ye diyeti boz ,seninle yemek yerken mutlu oluyorum dedi ama ben dinlemedim tabiki
1 dana şiş
Salata
Ayran

Simdi bi salata yapıp yerim

50 dk pilates yaptım,suyunu 2 lt ye tamamlarim,bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım kızım izin verirse

Kahvaltı demissin aksama ama ne var içinde patates kızartmasi da kahvaltıda yeniyor ekmek var mi ya
Yok canım gülru geçenlerde demişti.kocasıyla karar almışlardı,akşamları peynir züytin falan kahvaltı tarzı yiyeceklerdi.patates falan yediyini sanmıyorum

Akşam yemeyin olmamış fundam,ffazla ve karbon...sporunu ve suyunu merakla bekliyorumm

Aradakı gözleme hiç olmamış elifim Biliyosun zzaten.gerisi güzel...

Supermiş zeynuşumm.sadece akşam salatanın yanında ayran da iç bana göre.

ya elektronik cihazdan anlayan vrmı bn tablette evdeki neti kullanıyorum net geliyor iki dk ya geri gidiyor kapatıp açnca yniden aynı şey oluyor

Iyi akşamlar kızlar.

Bu sabah
Yumurta
Yağlı beyaz peynir.
Yeşillik
6 zeytin

Öğle
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yogurt

Akşam yemek öncesi biraz beyaz peynir

Mercimek çorbası
Pırasa
Yoğurt 1 buçuk lt su içtim
14 bin adim attım

Netten bktm kuzum herseyi yedekle sonra yukrda yzdgmi yap formt atms olcksn

Yardimlarin icin cok teskur ederim tatlim telelfnciya verdim ben pek becereikli deglmdir tel konusunda arastrip soylemissin cok sagol bende pcden giriyorum netteki kadar cok giremem ama olsun tlfnum olana kadar idare edicem kuzuummm

Canim esim çok Sağol ben telefoncuya verdim İNŞALLAH düzelecek beni düşündüğün icin cok sagolll

Menün çok güzel firuzecim...suyu arttırsan iyİ olur.sen çalışıyormusun canım?

Cok sagol senin icin adimi yagmur yapicam kaptanim

Yardimlarin icin cok teskur ederim tatlim telelfnciya verdim ben pek becereikli deglmdir tel konusunda arastrip soylemissin cok sagol bende pcden giriyorum netteki kadar cok giremem ama olsun tlfnum olana kadar idare edicem kuzuummm
Olsun canım.menülerini aksatma yeter şimdilik.kız şimdi beyendiyin mesajlma bakıyodum sana yağmurum deemişim...

Menün çok güzel firuzecim...suyu arttırsan iyİ olur.sen çalışıyormusun canım?
Evet hafta sonu suyu artiriyorum ama hafta ici mümkün olmuyo
Çünkü çalışıyorum. Çok su içince tuvalet malum. Ben de sık sık gitmek istemiyorum canım.
Ama kilo vermede su çok etkili.
geçen haftadan beri bunu anladım. Suyu artırdığım an kilo verimim daha rahat oluyo

Canim cok teşekkür ederim nickimi begenmissin ugur getrsn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…