Menün çok geldi gözüme bi de çok kahve tuketiyorsun canım yaKizlar bende yazayim menumu yarim saat sonra spor yapacam sonra su ve sporu da yazarim.
sabah 7.30
1 kucuk muz
1 sade nescafe
ara
1 turk kahvesi 1 hurma
ogle 12.0
1 dilim etimek 1 domates 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir
ara
kayisili cay 1 turk kahvesi 1 sutlu nescafe
aksam
4 yk pilav 8 yk kuru fasulye 1 yk kisir ayran tursu
spordan sonra yesil cay ve yatmadan yogurt kurumu yaparim
su simdilik 1 lt sporda cok iciyorum.migdemdekiler biraz insin yuruyuse baslicam.
detay yazdigim icin cok gelmistir canim gozune.evet bugun kahve biraz fazla kacti normalde sinir getirmistim kendime 1 turk 1 filtre kahve die ama bugun pazartesi ayilamadim bi turlu is yerinde.Menün çok geldi gözüme bi de çok kahve tuketiyorsun canım ya
Yok canım gülru geçenlerde demişti.kocasıyla karar almışlardı,akşamları peynir züytin falan kahvaltı tarzı yiyeceklerdi.patates falan yediyini sanmıyorumKahvaltı demissin aksama ama ne var içinde patates kızartmasi da kahvaltıda yeniyorekmek var mi ya
Akşam yemeyin olmamış fundam,ffazla ve karbon...sporunu ve suyunu merakla bekliyorummKizlar bende yazayim menumu yarim saat sonra spor yapacam sonra su ve sporu da yazarim.
sabah 7.30
1 kucuk muz
1 sade nescafe
ara
1 turk kahvesi 1 hurma
ogle 12.0
1 dilim etimek 1 domates 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir
ara
kayisili cay 1 turk kahvesi 1 sutlu nescafe
aksam
4 yk pilav 8 yk kuru fasulye 1 yk kisir ayran tursu
spordan sonra yesil cay ve yatmadan yogurt kurumu yaparim
su simdilik 1 lt sporda cok iciyorum.migdemdekiler biraz insin yuruyuse baslicam.
Aradakı gözleme hiç olmamış elifim Biliyosun zzaten.gerisi güzel...bugünkü menüm
kahvaltıdan önce biberiye-yeşilçay
sabah 2 dl ekmek, domates,maydanoz,peynir,zeytin
öğle komşuda aynı kahvaltıdan, çay
ara yarım gözleme
akşam zeytinyağlı pırasa, salata (havuç,turp,mor lahana)
su 2 lt şimdilik
Supermiş zeynuşumm.sadece akşam salatanın yanında ayran da iç bana göre.Bende yazayım menumu
Saba1/2 haşlanmış yumurta,
1 zeytin,
2 dilim domates
3 ceviz ,3 kayısı
Öğlen (disaridaydim ama dikkat ettim eşim illa künefe ye diyeti boz ,seninle yemek yerken mutlu oluyorum dedi ama ben dinlemedim tabiki
1 dana şiş
Salata
Ayran
Simdi bi salata yapıp yerim
50 dk pilates yaptım,suyunu 2 lt ye tamamlarim,bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım kızım izin verirse
Netten bktm kuzum herseyi yedekle sonra yukrda yzdgmi yap formt atms olcksn
Canım o zaman şöyle yapalım istersen sen bir pc başına geçebiliyorsan geç, sonra bana özel mesaj at seninle adım adım yapalım telefonuna format atmayı ve yedeklemeyiŞimdi format at desekte olmaz çünkü bu sefer herşeyin giderse fenaa
Menün çok güzel firuzecim...suyu arttırsan iyİ olur.sen çalışıyormusun canım?Iyi akşamlar kızlar.
Bu sabah
Yumurta
Yağlı beyaz peynir.
Yeşillik
6 zeytin
Öğle
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yogurt
Akşam yemek öncesi biraz beyaz peynir
Mercimek çorbası
Pırasa
Yoğurt 1 buçuk lt su içtim
14 bin adim attım
canım senin verecek kaç kilon var?ne zaman gireceksin listeye?çok mu?
canım çok az geliyorsun takıma ilk önce onu söğleyim.ne kadar burda olursan o kadar motive olursun bitanem.sonrasında haftasonunu güzel geçirmene sevindim,cıs yapmamışsın aferin.su içe bildin mi kuzum?
ayyyyy,en bayıldığım şeyy...ne mutlu sana....
güzelim 1haftada gözle görülür bi incelme olamaz ki yağmurum,sen aynen devam et.21ci gün sonra bakarsn farka.ölçüsünü aldınmı?
aayyy ben de siyaha baylırım.her şeyim var sihay renkde ve çok yakışıyor bana da...
inşallah sorununu çöze bilmişsindir yağmurum...
ohhhh misss,ne güzel haftasonu geçirmişsiniz.benim koca bu hafatasonu işteydi.hoş evde de olsa evde oturacaktık kar soğuk fenaydı...
ne oldu canım?doktora git bakalım ne olacak.çok merak ettim...
hay daaaa ne olmuş bugün takıma?herkes de bi pazartesi sindromu ...
ceza puanı almak istemiyorsan pazartesileri verirsin raporunu bitanem...
ooo gözlerimiz bayram etti,maşallah ne güzel hatunsun,ama var ya 70de acayippppp olursun haaa...basenler bi de simit deydi benim gözüme,göbek nerdeyse yok gibi,ama fotolar arasında bariz bi fark var...
Olsun canım.menülerini aksatma yeter şimdilik.kız şimdi beyendiyin mesajlma bakıyodum sana yağmurum deemişim...Yardimlarin icin cok teskur ederim tatlim telelfnciya verdim ben pek becereikli deglmdir tel konusunda arastrip soylemissin cok sagol bende pcden giriyorum netteki kadar cok giremem ama olsun tlfnum olana kadar idare edicemkuzuummm
Çok soylüyorum dimi?afedersin hayatım ya...Cok sagol senin icin adimi yagmur yapicam kaptanim
Evet hafta sonu suyu artiriyorum ama hafta ici mümkün olmuyoMenün çok güzel firuzecim...suyu arttırsan iyİ olur.sen çalışıyormusun canım?
Bende dun sormustum ama gelmedi daha inşallah gelir ,önemli bisey yokturGarfield yok kaç gündür.nerede acaba
neredeyse 3 kg var canım, 3 haftayı bulur
keşke bende yiyebilsem ama ilkokuldayken annem çok zorlardı yiceksin diye o yüzden belki de nefret ettim yumurtadan. çok çok nadiren omlet yapıyorum bol kurunane ve pulbiberle o zaman yumurta yemişim gibi gelmiyor
kaç yaşında seninkiler? benim oğlum da geçen yıl haşlanmış yumurta istememeye başlamıştı , değişik omletler yaptım bende öyle yedi. uzun bir zaman sonra yumurta haşladım baktım hoşuna gitti şimdi de omlet yemiyor. çocukların günü gününü tutmuyor değişik şekillerde sununca yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?