Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pericik nerdesinnn.ayol kimsecikler yok.buketcim nasıl gidiyor diyet çok güzel veriyorsun maşallah

Alistimm bitanemm ya sanki diyette degilim normalmis gibi geliyor cok sukur sagol desteğin icinn sende super gidiosun MASALLAH bizeee buarada bugun karatay kitaplarina bakicam sen nasilsin prenses nasil

Alistimm bitanemm ya sanki diyette degilim normalmis gibi geliyor cok sukur sagol desteğin icinn sende super gidiosun MASALLAH bizeee buarada bugun karatay kitaplarina bakicam sen nasilsin prenses nasil
Valla yaptığı hareketlere hergun sasiyoruum büyümüşte küçülmüş sanki.
Ben super gidiyorum gibi hissetmiyordum ya sanki herkes diyet yapiyoda ben bisey yapmiyormusum gibi hissediyorum.çok yavaş gidiyor. keşke daha hızlı gitse.bu hafta tartildin mi var mi değişiklik

MASALLAH Prensese

Ben sadece Cumalari tartiliyorum kuzu,
Ole düşünme hepmiz süper ilerliyoruz

Hangi videosunu yapiyorsun.,aletlerin bi faydası oluyorum?

Ben videolari izledim aklimda kalan bana uyanlari kafam a gore yapiyorum yarim saat sure koydum Kuzum faydali kuzum mesla çember varya o bacaklarim a cok faydali oldu küçük topta ise yarıyor

Ben videolari izledim aklimda kalan bana uyanlari kafam a gore yapiyorum yarim saat sure koydum Kuzum faydali kuzum mesla çember varya o bacaklarim a cok faydali oldu küçük topta ise yarıyor
Buket suna dikkat ettim.videoya bakıp dikkatli yapınca çok ama çok yorukuyorum baya etkili oluyo ama kendim açmadan yapınca onun kadar etkili değil.bu yüzden hergun videoları açıp yapmaya karar verdim.o nefes alma yerleri bile çok önemli imiş ya .neyse bkalaim 21 günde cilek gibi karin diyo ,gorucez

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
siyah zeytin

öğlen
pırasa yemeği
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
Menü süper canım ama su spor yok mu ?
Rapor
Sabahuc dlm cvdr ekmeği
Zeytin
Peynir
Bir haslnms yumurta
İki cy brdgi cay

Öğlen
Pirasa ymgi

Aksam
Kabak yemeği

Spor
Leslie
50 ip atoma

Su
İki lt
Bu da süpeeer
Bu menüde süper suda 2,5 tl oldu mu tamamdır :)
bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
sabah ve akşam kahvaltı değişikmiş :)))
Suyu arttırırsan çok iyi olur. Regl dönemi epey rahatlatır
Bugün kahvaltı günü olmuş hep :)))
Pilav olmamış pek
Harikaaasıınnn
Senin menülere laf yok zaten
Pericik nerdesinnn.ayol kimsecikler yok.buketcim nasıl gidiyor diyet çok güzel veriyorsun maşallah

Geldiiiimmmmmmmmm

Menü süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…