Ne guzel ALLAH KAVUSTURSUN canim iyi eğlenmelerrrtatlım sehır dısından erkek arkadasım gelıyor nete gırme olasılıgım olmaz .
aklım gıttı benım ya neyın kafasını yaşıyorsam
Pericik nerdesinnn.ayol kimsecikler yok.buketcim nasıl gidiyor diyetçok güzel veriyorsun maşallah
Valla yaptığı hareketlere hergun sasiyoruum büyümüşte küçülmüş sanki.Alistimm bitanemm ya sanki diyette degilim normalmis gibi geliyor cok sukursagol desteğin icinn sende super gidiosun MASALLAH bizeee buarada bugun karatay kitaplarina bakicam sen nasilsin prenses nasil
Hayrli olsun canim ben 1 2 haftadir yapiyorum Yarim saat cok faydasini gordum gobek kismimdaPilates seti aldım bugün artik pilates daha ayrıntılı yapcam
Hangi videosunu yapiyorsun.,aletlerin bi faydası oluyorum?Hayrli olsun canim ben 1 2 haftadir yapiyorum Yarim saat cok faydasini gordum gobek kismimda
Valla yaptığı hareketlere hergun sasiyoruum büyümüşte küçülmüş sanki.
Ben super gidiyorum gibi hissetmiyordum ya sanki herkes diyet yapiyoda ben bisey yapmiyormusum gibi hissediyorum.çok yavaş gidiyor.keşke daha hızlı gitse.bu hafta tartildin mi var mi değişiklik
Hangi videosunu yapiyorsun.,aletlerin bi faydası oluyorum?
100 gr çık gitmişMASALLAH Prensese
Ben sadece Cumalari tartiliyorum kuzu,
Ole düşünme hepmiz süper ilerliyoruz
Buket suna dikkat ettim.videoya bakıp dikkatli yapınca çok ama çok yorukuyorum baya etkili oluyo ama kendim açmadan yapınca onun kadar etkili değil.bu yüzden hergun videoları açıp yapmaya karar verdim.o nefes alma yerleri bile çok önemli imiş ya .neyse bkalaim 21 günde cilek gibi karin diyo ,gorucezBen videolari izledim aklimda kalan bana uyanlari kafam a gore yapiyorum yarim saat sure koydum Kuzum faydali kuzum mesla çember varya o bacaklarim a cok faydali olduküçük topta ise yarıyor
Menü süper canımbugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
siyah zeytin
öğlen
pırasa yemeği
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata
Bu da süpeeerRapor
Sabahuc dlm cvdr ekmeği
Zeytin
Peynir
Bir haslnms yumurta
İki cy brdgi cay
Öğlen
Pirasa ymgi
Aksam
Kabak yemeği
Spor
Leslie
50 ip atoma
Su
İki lt
Bu menüde süpersabah
1 haşlanmış yumurta
2 domates
1 dilim peynir
5 zeytin
ara
1 muz
1 soda
öğlen
yeşil mercimek
yoğurt
ara
1 türk kahvesi
akşam
patlıcan yemegi
yoğurt
2.5 saat yürüyüş
1.5 lt su tamamlarım geceye kadar
sabah ve akşam kahvaltı değişikmiş :)))bugünkü menum
sabah peynir zeytin çeyrek simit
öğlen ezogelin çorbası yoğurt
akşam kahvaltı. 15 dk leslie. 1,5 litre su içtim akşam 2,5 olur. herkese iyi akşamlar diliyorum.
Suyu arttırırsan çok iyi olur. Regl dönemi epey rahatlatırSabah (12ye doğru)
1 haşlanmış yumurta, biraz salatalık, çeyrek belki yarım da olabilir muz, iki tane ceviz, bir yemek kaşığı bal, şekersiz çay
Öğle yok...
Akşam (17 gibi)
Biraz (yarım porsiyon kadar sanırım) kepekli makarna, ızgara tavuk
Su
1 lt kadar.
Spor, yok...
Reglden dolayı karnım çok ağrıyor, çıkamıyorum yataktan. Sudan çok sıcak sıcak çay içtim sancıma iyi gelir diye..
Bugün kahvaltı günü olmuş hep :)))bugünkü menüm
kahvaltıdan önce biberiye-yeşilçay
sabah 2 dl ekmek, domates,maydanoz,peynir,zeytin
öğle komşuda aynı kahvaltıdan, çay
ara yarım gözleme
akşam zeytinyağlı pırasa, salata (havuç,turp,mor lahana)
su 2 lt şimdilik
Pilav olmamış pekKizlar bende yazayim menumu yarim saat sonra spor yapacam sonra su ve sporu da yazarim.
sabah 7.30
1 kucuk muz
1 sade nescafe
ara
1 turk kahvesi 1 hurma
ogle 12.0
1 dilim etimek 1 domates 1 biber 5 zeytin 1 dilim peynir
ara
kayisili cay 1 turk kahvesi 1 sutlu nescafe
aksam
4 yk pilav 8 yk kuru fasulye 1 yk kisir ayran tursu
spordan sonra yesil cay ve yatmadan yogurt kurumu yaparim
su simdilik 1 lt sporda cok iciyorum.migdemdekiler biraz insin yuruyuse baslicam.
HarikaaasıınnnBende yazayım menumu
Saba1/2 haşlanmış yumurta,
1 zeytin,
2 dilim domates
3 ceviz ,3 kayısı
Öğlen (disaridaydim ama dikkat ettim eşim illa künefe ye diyeti boz ,seninle yemek yerken mutlu oluyorum dedi ama ben dinlemedim tabiki
1 dana şiş
Salata
Ayran
Simdi bi salata yapıp yerim
50 dk pilates yaptım,suyunu 2 lt ye tamamlarim,bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım kızım izin verirse
Senin menülere laf yok zatenIyi akşamlar kızlar.
Bu sabah
Yumurta
Yağlı beyaz peynir.
Yeşillik
6 zeytin
Öğle
Zeytinyağlı pırasa yemeği
Yogurt
Akşam yemek öncesi biraz beyaz peynir
Mercimek çorbası
Pırasa
Yoğurt 1 buçuk lt su içtim
14 bin adim attım
Pericik nerdesinnn.ayol kimsecikler yok.buketcim nasıl gidiyor diyetçok güzel veriyorsun maşallah
Menü süperMenüm
Kahvaltı 8:00
1yumurta
1yuvarlak çavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
Öğlen 13:00
1kase mercimek çorba
1dilim ekmek
1bardak ayran
Ara
İkisi bir arada
Akşam 17:15
Yoğurtlu patlıcan salata
2tavuk pirzola
1-1.5 lt su içtim 10.000 adım attım yorgun olmazsam kurstan sonra plates yapcam yaparsam yazarım:)
Yolda hep telefonum çaldı durdu giremedim ki bir türlü kapamadılarNeler yapiyon hani çok giricektin pericik nerdesin
Sağol canım. Bu 2. Haftam iyi yaaa alıştım kahvemi bile şeker atmiyorum artık.Menü süper
Tesekkur ederimmmezgim tebrikler fıstığım haketmiştin 1.liği
canım iyiyim sadece diyet konusunda motivasyonum yerle birAblam canin skknmis gecmise baktimdaa iyisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?