Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü yazayımm ..

sabah : çeyrek tost , çay ( erken uyanmayı başarsam karatay kahvaltısı yapacam ama uyanamıyorum bi türlü )

öğlen : maraş tava ( et sote gibi bişey) iki kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbası

akşam : 1 lahmacun

su : 2 litre

spor : yürüyüş yaptım 20 dk fln

bugün çok karbonlu bi gün mü olmuş sizce ? ??

Tuba karatay dan çıkardım seni karma diyet olsun seninkinin adi
Saka bi yana canım böyle hedefine ulaşmanın çok uzun zaman alicak ama napalim ?

Uleeeyn neresi cok bu yemegin 85 kiloluk danaya ne yapsin bu yemek kaldi ki burda bi suru cikmis tabagim cukur degil ayrica yayilmis ne koyduysam.bu arada az yiyerek rejim yapmayi denedim ama kat kat fazlasini aldim suan dogru olani yaptigimi dusunuyorum hem ac kalmiyorum hemde tarti da hemen hemen her hafta ortalama eksi 1000gr goruyorum.

Birbiri tamamlamış gibi ama pilav pek olmamış sanki :))) Bildiğim kadarıyla karatayda lahmacun yenebiliyordu 1 tane falan

Tuba karatay dan çıkardım seni karma diyet olsun seninkinin adi
Saka bi yana canım böyle hedefine ulaşmanın çok uzun zaman alicak ama napalim ?

ya hakkaten öle ya ..
ama okul olunca hakkaten uyamıyorum diyete tam ..
mesela tüm yemekler zeytnyaglı olsun diyo .. e ben okulda nasıl bulaym ki

evet aynen,iyi bir menü olmamış canım,keşke öğleni sadece maraş tava ayran ve salata yeseydin.o lahmacunu da yemeseydin hiç.evet karatyada izin var ama sen karatay yapmyorsun tatlım

Koyma şu fotoğrafı yaaaaaa aylardır kuru fasulye yemedim ve çok severim ağlicam yaa

Birbiri tamamlamış gibi ama pilav pek olmamış sanki :))) Bildiğim kadarıyla karatayda lahmacun yenebiliyordu 1 tane falan
evet canım yeniyor ..
ama sabah tost olmamalı ya ..
erken kalkmaya alışmalıyım ..
6:45 te çıkıyorum evden ben ..
6 da uyanıyorum ..
daha erken nasıl yapacam bilmiyorum yaa

Peri bu listenin karatayla hic bi alakası yok.çok çok ince ekmekle lahmacun yenebilir ama sadece o olabilir o gün içindeki karbon ve de çok nadir temeli.bizimki sabah karatay yapmamış üstüne tost yemiş,ve diğer karbonlari.bence birbirini hicc tamamlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…