Nerdesin ne yapiyon kuzummİyi Akşamlarr ..
Canim ben aylarca ugrastm kurtuldum gobegimdenNe bilim hic dgsklk hisstmedm bcakda leslie den erdi herhlde snn yptgn bsy vr mi gobk icin
Hayrli olsun canim ben 1 2 haftadir yapiyorum Yarim saat cok faydasini gordum gobek kismimda
iyiyim canm ya ... dün hep misafirlerle ugraştm ...Nerdesin ne yapiyon kuzumm
Ebru sallinin çilek gibi karin vidosuna başladımNe bilim hic dgsklk hisstmedm bcakda leslie den erdi herhlde snn yptgn bsy vr mi gobk icin
Ebru sallinin çilek gibi karin vidosuna başladım
Tuba karatay dan çıkardım seni karma diyet olsun seninkinin adiMenümü yazayımm ..
sabah : çeyrek tost , çay ( erken uyanmayı başarsam karatay kahvaltısı yapacam ama uyanamıyorum bi türlü )
öğlen : maraş tava ( et sote gibi bişey) iki kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbası
akşam : 1 lahmacun
su : 2 litre
spor : yürüyüş yaptım 20 dk fln
bugün çok karbonlu bi gün mü olmuş sizce ? ??
Yok canım bende 3 -4 videosu var onları yapıyorum .tek video mu yapıyosun hangisi acaba?
Birbiri tamamlamış gibi ama pilav pek olmamış sanki :))) Bildiğim kadarıyla karatayda lahmacun yenebiliyordu 1 tane falanMenümü yazayımm ..
sabah : çeyrek tost , çay ( erken uyanmayı başarsam karatay kahvaltısı yapacam ama uyanamıyorum bi türlü )
öğlen : maraş tava ( et sote gibi bişey) iki kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbası
Tuba karatay dan çıkardım seni karma diyet olsun seninkinin adi
Saka bi yana canım böyle hedefine ulaşmanın çok uzun zaman alicak ama napalim ?
Pilatese yeni başlayanlar için başlangıç var,21 günde çilek gibi karin ,çilek gibi karin 2 ve karma bi videosu var.tek video mu yapıyosun hangisi acaba?
evet aynen,iyi bir menü olmamış canım,keşke öğleni sadece maraş tava ayran ve salata yeseydin.o lahmacunu da yemeseydin hiç.evet karatyada izin var ama sen karatay yapmyorsun tatlımMenümü yazayımm ..
Koyma şu fotoğrafı yaaaaaa aylardır kuru fasulye yemedim ve çok severim ağlicam yaaEki Görüntüle 1429032
Uleeeyn neresi cok bu yemegin 85 kiloluk danaya ne yapsin bu yemek kaldi ki burda bi suru cikmis tabagim cukur degil ayrica yayilmis ne koyduysam.bu arada az yiyerek rejim yapmayi denedim ama kat kat fazlasini aldim suan dogru olani yaptigimi dusunuyorum hem ac kalmiyorum hemde tarti da hemen hemen her hafta ortalama eksi 1000gr goruyorum.
evet canım yeniyor ..Birbiri tamamlamış gibi ama pilav pek olmamış sanki :))) Bildiğim kadarıyla karatayda lahmacun yenebiliyordu 1 tane falan
e o zaman bulduklarının tavsiye edilenini yiyceksin tubam.ya hakkaten öle ya ..
ama okul olunca hakkaten uyamıyorum diyete tam ..
mesela tüm yemekler zeytnyaglı olsun diyo .. e ben okulda nasıl bulaym ki
Peri bu listenin karatayla hic bi alakası yok.çok çok ince ekmekle lahmacun yenebilir ama sadece o olabilir o gün içindeki karbon ve de çok nadir temeli.bizimki sabah karatay yapmamış üstüne tost yemiş,ve diğer karbonlari.bence birbirini hicc tamamlamamisBirbiri tamamlamış gibi ama pilav pek olmamış sanki :))) Bildiğim kadarıyla karatayda lahmacun yenebiliyordu 1 tane falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?