- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
keşke yaa ..evet aynen,iyi bir menü olmamış canım,keşke öğleni sadece maraş tava ayran ve salata yeseydin.o lahmacunu da yemeseydin hiç.evet karatyada izin var ama sen karatay yapmyorsun tatlım
çok tatlısın canım yaaaEki Görüntüle 1429032
Uleeeyn neresi cok bu yemegin 85 kiloluk danaya ne yapsin bu yemek kaldi ki burda bi suru cikmis tabagim cukur degil ayrica yayilmis ne koyduysam.bu arada az yiyerek rejim yapmayi denedim ama kat kat fazlasini aldim suan dogru olani yaptigimi dusunuyorum hem ac kalmiyorum hemde tarti da hemen hemen her hafta ortalama eksi 1000gr goruyorum.
Yürüyüş dediğin de kesin otobüsten eve geldiğin dk karı topların dimiMenümü yazayımm ..
sabah : çeyrek tost , çay ( erken uyanmayı başarsam karatay kahvaltısı yapacam ama uyanamıyorum bi türlü )
öğlen : maraş tava ( et sote gibi bişey) iki kaşık pilav ve yarım kase mercimek çorbası
akşam : 1 lahmacun
su : 2 litre
spor : yürüyüş yaptım 20 dk fln
bugün çok karbonlu bi gün mü olmuş sizce ? ??
Tam olarak karatayı bilemediğim için söyledim. Belki akşam dışarı falansa öyle bir tercih yapmıştır diye ama evet diğerleriyle beraber pek olmamış.Peri bu listenin karatayla hic bi alakası yok.çok çok ince ekmekle lahmacun yenebilir ama sadece o olabilir o gün içindeki karbon ve de çok nadir temeli.bizimki sabah karatay yapmamış üstüne tost yemiş,ve diğer karbonlari.bence birbirini hicc tamamlamamis
Benim bir fikrim var ama ben hala yapamadım o fikrikeşke yaa ..
okula ne götürebilirim sizce öğlen arası için haftanın 4 günü tam gün okuldayım ben ??
geçenlerde kuru kayısı ceviz götürdüm azck ama o da tutmadı beni
yok kız öğlen yemekten önce kampüste yürüdüm :)Yürüyüş dediğin de kesin otobüsten eve geldiğin dk karı topların dimi
Eskisi gibi spor yapmihorsun hatırlıyorum ilk geldiğimde 1 saat filan bisiklet yapiyodun. Salona gittiğinden mi boyle su an ?Hayatcımm menünü yazdın mı eşim göremedim ben ama
Bende yazayım menümü
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 bıldırcın yumurtası
1 kk peynir
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 şekersiz çay
2-3 tane eti form kepekli kraker
Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt
1,5 lt su oldu ama 2,5 yapacağım. 4 km yürümüşüm. Bisikletle de çalışmaya çalışacağım
Benim bir fikrim var ama ben hala yapamadım o fikriactivia yoğurtları var ya onlardan alınabilir gibi geliyor bana, kısmetse bir denersem süper olacak
Ben doğal olmayan herşeye karşıyım.Benim bir fikrim var ama ben hala yapamadım o fikriactivia yoğurtları var ya onlardan alınabilir gibi geliyor bana, kısmetse bir denersem süper olacak
Karatay yapmasa da olmamış bence listesiTam olarak karatayı bilemediğim için söyledim. Belki akşam dışarı falansa öyle bir tercih yapmıştır diye ama evet diğerleriyle beraber pek olmamış.
Eskisi gibi spor yapmihorsun hatırlıyorum ilk geldiğimde 1 saat filan bisiklet yapiyodun. Salona gittiğinden mi boyle su an ?
Ben doğal olmayan herşeye karşıyım.
uf yaaaKaratay yapmasa da olmamış bence listesi
Az yukarıda ydiuf yaaa
senin menün ner bakiyim eşiiim ????
Saba1/2 haşlanmış yumurta,
1 zeytin,
2 dilim domates
3 ceviz ,3 kayısı
Öğlen (disaridaydim ama dikkat ettim eşim illa künefe ye diyeti boz ,seninle yemek yerken mutlu oluyorum dedi ama ben dinlemedim tabiki
1 dana şiş
Salata
Ayran
Simdi bi salata yapıp yerim
50 dk pilates yaptım,suyunu 2 lt ye tamamlarim,bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım kızım izin verirseverirse
Tekrar yazdım senin için tubis
Bak tuba gerçekten kararliysan yaparsın.öğrencisin ama öğrenci evinde degilsin .bak canım cantanda günü kurtaracak şeyler olmalı senin.mesela süt olsun ,ceviz fındık olsun.ayrıca üniversiteyi bende okudum.menüleri gayet çeşitli oluyo illaki çorba,sebze yada et yemeği,yoğurt yada salata var bu da yeter .senin sadece ve sadece sabah kahvaltı hazırlanan gerek kendine bu kadarharikasın eşimmm :)
ama keşke ben de yapabilsem böyle
Bak tuba gerçekten kararliysan yaparsın.öğrencisin ama öğrenci evinde degilsin .bak canım cantanda günü kurtaracak şeyler olmalı senin.mesela süt olsun ,ceviz fındık olsun.ayrıca üniversiteyi bende okudum.menüleri gayet çeşitli oluyo illaki çorba,sebze yada et yemeği,yoğurt yada salata var bu da yeter .senin sadece ve sadece sabah kahvaltı hazırlanan gerek kendine bu kadar
ekmeği kesmem lazım, ekmek yiyince sabahları, gerisi geliyor, ekmek yemediğim zamanlar acıkma hissim olmuyordu, hadi bakalım yarın yeniden start...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?