Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet aynen,iyi bir menü olmamış canım,keşke öğleni sadece maraş tava ayran ve salata yeseydin.o lahmacunu da yemeseydin hiç.evet karatyada izin var ama sen karatay yapmyorsun tatlım
keşke yaa ..
okula ne götürebilirim sizce öğlen arası için haftanın 4 günü tam gün okuldayım ben ??
geçenlerde kuru kayısı ceviz götürdüm azck ama o da tutmadı beni

Hayatcımm menünü yazdın mı eşim göremedim ben ama

Bende yazayım menümü

Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 1 bıldırcın yumurtası
1 kk peynir
5 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
1 dilim tb ekmeği
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 şekersiz çay
2-3 tane eti form kepekli kraker

Akşam:
Izgara et
salata
yoğurt

1,5 lt su oldu ama 2,5 yapacağım. 4 km yürümüşüm. Bisikletle de çalışmaya çalışacağım

çok tatlısın canım yaaa

Yürüyüş dediğin de kesin otobüsten eve geldiğin dk karı topların dimi

Tam olarak karatayı bilemediğim için söyledim. Belki akşam dışarı falansa öyle bir tercih yapmıştır diye ama evet diğerleriyle beraber pek olmamış.

keşke yaa ..
okula ne götürebilirim sizce öğlen arası için haftanın 4 günü tam gün okuldayım ben ??
geçenlerde kuru kayısı ceviz götürdüm azck ama o da tutmadı beni
Benim bir fikrim var ama ben hala yapamadım o fikri activia yoğurtları var ya onlardan alınabilir gibi geliyor bana, kısmetse bir denersem süper olacak

Eskisi gibi spor yapmihorsun hatırlıyorum ilk geldiğimde 1 saat filan bisiklet yapiyodun. Salona gittiğinden mi boyle su an ?

Benim bir fikrim var ama ben hala yapamadım o fikri activia yoğurtları var ya onlardan alınabilir gibi geliyor bana, kısmetse bir denersem süper olacak

benm de aklımageldi aslında .. yanına da ceviz falan olsa çok doyurucu olabilir .. karatyda ara öğünde cevz fındık yeniyor da ondan:)

Eskisi gibi spor yapmihorsun hatırlıyorum ilk geldiğimde 1 saat filan bisiklet yapiyodun. Salona gittiğinden mi boyle su an ?
Ben doğal olmayan herşeye karşıyım.

Aslında bende doğal yoğurt götürmek istiyorum ama o biraz daha sulu olunca yolda götürmek çok zor oluyor bir kaç kere denedim dökme tehlikesi ile karşı karşıya kaldım :)))))

Evet sporuda salonda arttırtığım için bisikletle daha fazla yapmayayım dedim. Bu sefer daha çok spora alışıp bırakınca kilo almayayım birde :))

Saba1/2 haşlanmış yumurta,
1 zeytin,
2 dilim domates
3 ceviz ,3 kayısı

Öğlen (disaridaydim ama dikkat ettim eşim illa künefe ye diyeti boz ,seninle yemek yerken mutlu oluyorum dedi ama ben dinlemedim tabiki
1 dana şiş
Salata
Ayran

Simdi bi salata yapıp yerim

50 dk pilates yaptım,suyunu 2 lt ye tamamlarim,bi de yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama bakalım kızım izin verirseverirse

Tekrar yazdım senin için tubis

harikasın eşimmm :)

ama keşke ben de yapabilsem böyle

harikasın eşimmm :)

ama keşke ben de yapabilsem böyle
Bak tuba gerçekten kararliysan yaparsın.öğrencisin ama öğrenci evinde degilsin .bak canım cantanda günü kurtaracak şeyler olmalı senin.mesela süt olsun ,ceviz fındık olsun.ayrıca üniversiteyi bende okudum.menüleri gayet çeşitli oluyo illaki çorba,sebze yada et yemeği,yoğurt yada salata var bu da yeter .senin sadece ve sadece sabah kahvaltı hazırlanan gerek kendine bu kadar

çok haklısın yarından itibaren inşşallah başlıyorum ...

ekmeği kesmem lazım, ekmek yiyince sabahları, gerisi geliyor, ekmek yemediğim zamanlar acıkma hissim olmuyordu, hadi bakalım yarın yeniden start...

kızlar şu motivasyonu yerle bir olan kadına neden yorum yazmıyorsunuz, tutun elimden, başlayamıyorum bir türlü, sabah başlayıp akşam suyunu çıkartıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…