Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar şu motivasyonu yerle bir olan kadına neden yorum yazmıyorsunuz, tutun elimden, başlayamıyorum bir türlü, sabah başlayıp akşam suyunu çıkartıyorum,
cannıımm ... günlük menü belirle kendinee .. ben de başlıyorum bugünden itibaren .. yarının menüsü belli kafamda şu an mesela ...
bugünü rezil ettim ama yarın inşallah dikkat edicem

cannıımm ... günlük menü belirle kendinee .. ben de başlıyorum bugünden itibaren .. yarının menüsü belli kafamda şu an mesela ...

tamam o zaman takibimdesin, yarın iyi bir gün olsun, göbeğim gene kocaman oldu, çok üzgünüm

kızlar şu motivasyonu yerle bir olan kadına neden yorum yazmıyorsunuz, tutun elimden, başlayamıyorum bir türlü, sabah başlayıp akşam suyunu çıkartıyorum,
Bak canım bende senin gibi oldum bi ara sabah tamam diyodum basliyodum is yerinde kan şekerini bozacak yemek çıkınca herşey alt üst olup gidiyordu moral bozukluğuyla gün bitiyordu.kısır döngüye girip su da icmiyordum tabi tartı da da artı oluyo bu durumda.bak canım kendine söz ver .yazın nasıl olmak istediğini sor kendine ,çok zor değil ya alt üstü azcik dikkat.insanoğlu yemek için yasamamli yasamak için yemeli. Suyunu günde 3 lt ye tamamladı gör bak vücudunda bi kere o fazla dediğin şeylerin ödem olduğunu anlayacaksın.doğru şeylerle beslen herşey çok güzel olucak boyle. Bi Bakmışsın gitmiş bile.çok kilolu değilsin alt üstü kav kilo fazlan var ki ? İnsanlar ne kilolar veriyor yaaa

vaayyy benim eşime baakk heleeeee ...

spor için müsaitim ama çok üşeniyorum kalkıp spor yapmaya, önceden olsa hemen kalkar yapardım
Usenirsen pişman olan srn olucaksin.kimse sevdiği için yapmıyorum emin ol.daha iyi görünmek için yapıyoruz.bende senin gibiydim ama simdi liste var sorumluluk var en azında. Bizi düşün listeye geri gelmek için hemen başla.akşamları tembelsi. Biraz belli o zaman hergun sabah yap sporunu ve sevdiğin bisey olsun

ekmeği kesmem lazım, ekmek yiyince sabahları, gerisi geliyor, ekmek yemediğim zamanlar acıkma hissim olmuyordu, hadi bakalım yarın yeniden start...
sabahları peki ne ekmeği yiyorsun ? tam buğday mı ? genelde o çok tok tutar. ekmeği kendinden uzakta tut yerini falan değiştir mesela evde.

iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar

canım ne güzel yazmışsın, benim hatam tam olarak karataya uymadığım için gün içerisinde acıkıyor olmak ve yemeklere saldırmak oluyor, yarın yumurtalarımı haşlayıp, yeşillik ve peynirle beraber güzel bir kahvaltı yapmak olacak...bu arada 13 kilo fazlam var canım,

canım önceden böyle değildim, spor yapmak için ne zorluklara katlanırdım bir bilsen, ama şimdi hiç bir şey istemiyorum tamamen motivasyon eksikliği, bundan kurtulmam lazım, böyle gidersem gene obez olurum biliyorum

tamam o zaman takibimdesin, yarın iyi bir gün olsun, göbeğim gene kocaman oldu, çok üzgünüm
Bak canım yaza kadar çok uzun zaman var ve biz burda o zamana kadar 5.. Küsür lü kilolara gelip sen burda iç mi cekiceksin.eşine güzel gözükmek,istediğini alıp istediğin şekilde giyinip gezmek kendini aynanın karşısında güzel görmek varken ve bu kadar uzun zamanda bu kadar basit şeyler yaparak buna sahip olmak varken seni hic bisey yolundan ali koymasin
Bak ben 84 ile başladım .kendime kaban aldım o kadar iğrenç olduki iade edip almicam dedim ve bir ayda 5 kilo gitti halada veriyorum Şükür Şuan olmayan şeyler geniş geliyo.kendime inanmıyorum ama isin komik tarafı benim için şu ki çok kolaymis keşke önce baslasaymisim diye pişman oldum Şuan 77 yim yaza çok var

Aferin eşime başla ve kısa surede bitsin .ne kadar uzatirsan o kadar geç biticek ve istediklerini yememe suren de uzacak boyle de düşün

aman kalk yap sporunu, biraz önce 1. sayfadaki listeye baktım, seninle aynı zamanda gelmiştik, maşallah sen 10 kiloya yakın vermişsin, aynen devam canım..
ewet inşallah devamı da gelecek
bazen pes etsem de kendime çabuk geliyorum :)
bugün hedefime dha çabuk ulaşabilmek için kendime yeni bi ödül belirledim beni daha çok hırslandırdı

Ayni miktarda benimde .bak tam kaç kilosun rakip olalım ayni bende karatay uymayınca herşey batıyo ama artik ceviz var yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…