Bak canım yaza kadar çok uzun zaman var ve biz burda o zamana kadar 5.. Küsür lü kilolara gelip sen burda iç mi cekiceksin.eşine güzel gözükmek,istediğini alıp istediğin şekilde giyinip gezmek kendini aynanın karşısında güzel görmek varken ve bu kadar uzun zamanda bu kadar basit şeyler yaparak buna sahip olmak varken seni hic bisey yolundan ali koymasin
Bak ben 84 ile başladım .kendime kaban aldım o kadar iğrenç olduki iade edip almicam dedim ve bir ayda 5 kilo gitti halada veriyorum Şükür Şuan olmayan şeyler geniş geliyo.kendime inanmıyorum ama isin komik tarafı benim için şu ki çok kolaymis keşke önce baslasaymisim diye pişman oldum Şuan 77 yim yaza çok var
O zaman önce ekmeği değiştirerek başla bence. tam buğday yemeyi dene sonra da gün gün bitirirsin
zaten verecek 5 kilo kaldı :)Aferin eşime başla ve kısa surede bitsin .ne kadar uzatirsan o kadar geç biticek ve istediklerini yememe suren de uzacak boyle de düşün
Bende karatay yapıyorum hem.ki bilirsin ekmeği tamamen kesmelisin yoksa yine insulin bas gösterecekçok çok haklısın,
aman ne güzel dedin, siz kilo vereceniz ben iç çekeceğim... yemezler bir kere, ben daha çok vereceğim gör bak...
yok canım ekmek bana yaramıyor, keseceğim ekmeği, her gün aynı oluyor çünkü, tam buğdayıda denedim, yediğim an akşamları kendimi tutamıyorum, gene karataya başlıycam, onda daha iyiydim
ewet inşallah devamı da gelecek
bazen pes etsem de kendime çabuk geliyorum :)
bugün hedefime dha çabuk ulaşabilmek için kendime yeni bi ödül belirledim beni daha çok hırslandırdı
Ayni miktarda benimde .bak tam kaç kilosun rakip olalımayni bende karatay uymayınca herşey batıyo ama artik ceviz var yanımda
5 kilo dediğin nedir.ben olsam hemen verir istediğim hayata ve yiyeceklere kavuşurdumzaten verecek 5 kilo kaldı :)
Olur tabi bak beterin beteri var.ben 77 yimcanım çok iyi ödül belirlemen, aman bırakma, beni örnek al, bıraktım gerisi gelmedi maalesef
68.5 kg sabah tartıldım, tamam beni kontrol et, bende seni olur mu?
kuru fasulye yiyebilirsin Perim sadece suyunu yemiyeceksin..Koyma şu fotoğrafı yaaaaaa aylardır kuru fasulye yemedim ve çok severim ağlicam yaa
Bende karatay yapıyorum hem.ki bilirsin ekmeği tamamen kesmelisin yoksa yine insulin bas gösterecek
valla verilecek kilo az olunca daha zor veriliyor..5 kilo dediğin nedir.ben olsam hemen verir istediğim hayata ve yiyeceklere kavuşurdum
Olur tabi bak beterin beteri var.ben 77 yim
Kurubakliyat katatayda yasak değil.bulgur pilavı da haftada 1 gün 3-4 kaşık.böyle gün belirle kendine öyle yetabiki ekmek olmuycak, pirinç, makarna olmuycak, ama ben kurubakliyat yiyorum, birde bulguru yerim..
Bu kadar vermdigine inanmıyorum kuyruğu kalmis senin isinağustosta ben 84 civarıydım
Kurubakliyat katatayda yasak değil.bulgur pilavı da haftada 1 gün 3-4 kaşık.böyle gün belirle kendine öyle ye
Dur Hülya abla ya tuba ya ne denir başka hazır motive oldu cadıvalla verilecek kilo az olunca daha zor veriliyor..
Bu kadar vermdigine inanmıyorum kuyruğu kalmis senin isin
O zaman sadece ona serbestlik koy ekmek yemicem de bulguru 2 kez yediğim için.vücudun ödül aldığını duysun bilsin ki ona gore vicdanın sizlasin başka şey yerkenbulguru çok seviyorum, akşamları yemem, öğlenleri çıkarsa yerim ama, haftada 2 defa olabilir :)
Geçmişe bakmak yok.sanki yarin ilk defa diyete baslicakmissin gibi yap.ilk günün olsunbu aralar motivasyonum düştü, buradan izine ayrıldım, ablamlar geldi, yedim içtim nasılsa gene başlarım diye, ama bir türlü başlayamadım
seninle aynı durumdayız...benimde motivasyon bir yükseliyor bir düşüyor..bu aralar motivasyonum düştü, buradan izine ayrıldım, ablamlar geldi, yedim içtim nasılsa gene başlarım diye, ama bir türlü başlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?