Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok çok haklısın,
aman ne güzel dedin, siz kilo vereceniz ben iç çekeceğim... yemezler bir kere, ben daha çok vereceğim gör bak...

O zaman önce ekmeği değiştirerek başla bence. tam buğday yemeyi dene sonra da gün gün bitirirsin

yok canım ekmek bana yaramıyor, keseceğim ekmeği, her gün aynı oluyor çünkü, tam buğdayıda denedim, yediğim an akşamları kendimi tutamıyorum, gene karataya başlıycam, onda daha iyiydim

Bende karatay yapıyorum hem.ki bilirsin ekmeği tamamen kesmelisin yoksa yine insulin bas gösterecek

ewet inşallah devamı da gelecek
bazen pes etsem de kendime çabuk geliyorum :)
bugün hedefime dha çabuk ulaşabilmek için kendime yeni bi ödül belirledim beni daha çok hırslandırdı

canım çok iyi ödül belirlemen, aman bırakma, beni örnek al, bıraktım gerisi gelmedi maalesef

Ayni miktarda benimde .bak tam kaç kilosun rakip olalım ayni bende karatay uymayınca herşey batıyo ama artik ceviz var yanımda

68.5 kg sabah tartıldım, tamam beni kontrol et, bende seni olur mu?

bu aralar motivasyonum düştü, buradan izine ayrıldım, ablamlar geldi, yedim içtim nasılsa gene başlarım diye, ama bir türlü başlayamadım
Geçmişe bakmak yok.sanki yarin ilk defa diyete baslicakmissin gibi yap.ilk günün olsun hedef koy kendine bi de su kadar surede bitecek bu diyet diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…