Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buna gore kızlar bu haftanın bırıncısı galıba bızız dıger takımlar baktımda aferın bıze kızlarr

buna gore kızlar bu haftanın bırıncısı galıba bızız dıger takımlar baktımda aferın bıze kızlarr

gerçekten miiiii?delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
inanamıyorum yaa ne güzel:lepi::hooray::dance::teytey:
tebrikler herkesea.s.Şenizolumunekankayizsmile

kızlarrr tebrikler bu haftaki takım birincisi biziz.
bireyseldede cimcime birinci gözüküyor.

tebriklerrrrr

ııh kimsecikler yokmu melekler korusunda ne olacak acaba meraktan ölcem off bida cuma gelsede izlesek ay bayılır film izlemeye ya nedenki kimseler de yok galiba slm aslı nasılsın bi sen buradasın galiba
off ya yeşil çaylar sandaloz sakızı bool su elma dietide işe yaradı sanırım bi gün kaçamak yaptım oda zorunlu yarım dilim ekmek falan yedim günde 2 dilim bulmadı böylede devam edeceğim bol yoğurt ve elma yedim sadece tutki yedim dedim bıraktım pazartesi teyzem malum tatlıdan yapacak ama gitmicem yememek için biliyorsunuz teyzemde önüne geleni yememek yasaklmaz: ders çalışcam dicem gitmicem şimdi stepper bincem kemer çalıştırcam ha bide çörekotu yiyorum yoğurtla ay ne çok şey yapmışım aferin banakaydirigubbakcemile3:sm_cool:alkisalkisalkissabah spora orada kaptırıyorum kendimi belediyenin koydukları varya onlara gitcem yine çok eğlenceli ay dünkü temizliğin acılarını atamadım üzerimden heryerim kopuyor ve et kesmiş durumda ay buranında tutkunu oldum yakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
zalimi (92,0/87,3/4,7/5,1&#37alkisalkisalkis:1hug:

cimcime50 (54,5/52,6/1,9/3,48%)alkisalkisalkis:1hug:

pregant (91,0/88,0/3,0/3,29%)alkisalkisalkis:1hug:

tam anlamadım ama bu liste birincileri nerden bakılıyor biz ilk üçtemiyiz yarışçı yarın daha detaylı

söylersin ama bu sanırım ay nasıl oluyor iyice kafam karışçı bi anlatıversen................................

ayy o kadar çok bulaşık varmışki steperla bulaşık yıkayım nasılsa hareket etmiyorum pek biraz uzun sürer ama yürüye yürüye bulaşık yıkarım bende dünyada bir ilkmiyim acabaohaoldumsmile

canım diyet gruplarında cuma yarışmasının sonuçları diye topik var oradan bakıyoruz.

ya kalori hesaplama programı bulamıyorum yarım saatte aynı anda bulaşık yıkadım ve stepper çalıştım ama çok yoruldumzemuszemus:lepi:

takdır edıyorum senı canıö aferımmm zayıflayana kadar ders calsımak bahanesı harıkaaa hem evde kımse yokken bol bole spor yaparız temammııı pazartesı hadı saatlerımızı ayarlaylım sekerrr bende bugun tam bugday ekmegı yedım 1dılım ama ıcını yemedımmm

SELAM canım. ayy ben de izliyorum melekler korusunu. tam heyecanlı yerinde bitti. kardeş sen bu kadar kiloyu bir haftada mı verdin?

ayy o kadar çok bulaşık varmışki steperla bulaşık yıkayım nasılsa hareket etmiyorum pek biraz uzun sürer ama yürüye yürüye bulaşık yıkarım bende dünyada bir ilkmiyim acabaohaoldumsmile

STEpper dediğin şu bastıkça inip kalkan alet dimi? onunla bulaşık nasıl yıkıcan kıs evi su basar.

leyyynnnn yarım sattte ne yakcan ancak bı dılım ekmegın kalorısını yakarsınn heheheh o yuzden ekmek yememmek lazımkııı gecmıste yedıgımız ekmek dılımlerını sımdı yakalım meselaaa

bakın ahanda gordugunuz su gobegımmde hımmm ekmekkk patetes kızartmarı ahanda su kose fast food kosesı yagları ahanda su kose yedıgım cıkolataarınnn yag kosesııı aboooo ne kadar cok cıkolataa yemeıısmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…