Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy ben de sporumu yaptım,üstüne 2tabak lahana çorbası içtim.kvi 1-2saatliyine arkadaşına yolladım,kuruldum kanepeye.doyamadım bi türlü ya.sabah kahvaltımda çok iyi deyildi.onun için çok açtım.2tabak çorba,2kase yoğurt yedim yahu.ama bana çabuk acıkıcakmışım gibi geliyor.saat 8gibi falan da salata yapıp yerim o zaman.yada meyve yoğurt.neyseki artık o sağlıksız peynir ekmekten uzağım.eskiden acıktığım an hemen tost yapıp yerdim,şimdiyse daha sağlıklı şeyler peşindeyim.çok şey öğrendim burada çooooook.....

poposunun üstünde gezenler erken yürüyor galiba elif biz bol bol emekledik canım

dorişi ben yüzüstü koyamamıştım çok sinir olurdu emeklemeyi de dönmeyi de öğrenemedi poposunu üzerinde gezdi sonra yürüdü hemen

eme ege tam tersi 5 aylıktan beri dönüyor yuvarlanıyor yerlerde, emekler herhalde diye düşünüyorum

MAŞALLAH arzu erken yürümüş senin kuzu . benim oğluş 14 aylıkken hem yürüdü hemde ilk dişini çıkardı :)

4 aylikti alttan iki disi cikmisti canim. Bu babasina cekmis. Ben de 9 aylik yurumusum. O tarafi da bana cekmis. Saglikli olsunlar da 1 yil gecti bile. Masallah tum kuzulara

bugünkü menümü yazıyorum.
sabah haşlanmış yumurta, zeytin
öğlen taze fasulye yoğurt
akşam fırın köfte salata ve yoğurt.
10 gibi elma
20 dk leslie
150 ip atlama
menü çok iyi canım.menülerine suyunu da ekle lütfen....
Ama sen sikayetcisin halinden herhalde bnde senn gbi olmya ugrasiyorum su yasta zamnnda cok hata yptm
canım sen nasıl oldu ki durduk yere bu kadar kilo aldın.?
Iyiyim guzelim. Benimki de yurumeye basladi, onun pesi sira kosuyorum bende. Dort donuyor evde
hoş geldin arzum.evet en zor anları aban göre.ne zaman ki kendisi güzel yürümeyi öğrenicek o zaman rahat ediceksin..
maşallah 10 aylık değil miydi? erken başlamış yürümeye

yürüse rahat edicez diye düşünüyoruz ama daha fena oluyor vallahi
benim kız da 10aylık yürümeye başlamışdı,şimdi 22aylık çok iyi koşuyor.5tane çocuk şiiri bile biliyor maaşallah...

BN sürekli evdeyim her skldigimda ekmek yiye yiye oldu yoksa hareketliyim

Rapor
Sabah
Uç elim ekmek peynir
Zeytin iki c.brdgi cay

Öğlen kabak yemeği
Bir fincan cay

Aksam
Salata
İki tane köfte

Su iki lt
Spor
50 mekik
Leslie ypcm
50 ip atlms
30 squat
sabah ekmeyin fazla ollmuş,akşam da köften az olmuş.doya doya yesene kuzu o köfteleri...ha akşama bi de ayran ekle

Merkez caminn o trafi diyorsun eski adana kiz lisesi caprazinda müze de simdi daha da güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…