maşallah 10 aylık değil miydi? erken başlamış yürümeye
yürüse rahat edicez diye düşünüyoruz ama daha fena oluyor vallahi
İnşallah kuzucum ya sen iki çocuklu anne binden fitsinyaşına baktım şimdi de küçükmüşsün dahaben 2 çocuklu bir anneyim sen daha zayıf olursun eminim tatlım
bizim de dişimiz 11,5 aylıkken çıkmıştı11 aylıkken yürüdü ama hiç emeklemeden. poposunun üzerinde gezdi hep
poposunun üstünde gezenler erken yürüyor galiba elif biz bol bol emekledik canım
MAŞALLAH arzu erken yürümüş senin kuzu . benim oğluş 14 aylıkken hem yürüdü hemde ilk dişini çıkardı :)
menü çok iyi canım.menülerine suyunu da ekle lütfen....bugünkü menümü yazıyorum.
sabah haşlanmış yumurta, zeytin
öğlen taze fasulye yoğurt
akşam fırın köfte salata ve yoğurt.
10 gibi elma
20 dk leslie
150 ip atlama
canım sen nasıl oldu ki durduk yere bu kadar kilo aldın.?Ama sen sikayetcisin halinden herhalde bnde senn gbi olmya ugrasiyorum su yasta zamnnda cok hata yptm
hoş geldin arzum.evet en zor anları aban göre.ne zaman ki kendisi güzel yürümeyi öğrenicek o zaman rahat ediceksin..Iyiyim guzelim. Benimki de yurumeye basladi, onun pesi sira kosuyorum bende. Dort donuyor evde
benim kız da 10aylık yürümeye başlamışdı,şimdi 22aylık çok iyi koşuyor.5tane çocuk şiiri bile biliyor maaşallah...maşallah 10 aylık değil miydi? erken başlamış yürümeye
yürüse rahat edicez diye düşünüyoruz ama daha fena oluyor vallahi
damla da hiç emeklemedi,direk yürüdüdorişi ben yüzüstü koyamamıştım çok sinir olurdu emeklemeyi de dönmeyi de öğrenemedi poposunu üzerinde gezdi sonra yürüdü hemen
eme ege tam tersi 5 aylıktan beri dönüyor yuvarlanıyor yerlerde, emekler herhalde diye düşünüyorum
İnşallah kuzucum ya sen iki çocuklu anne binden fitsin
BN sürekli evdeyim her skldigimda ekmek yiye yiye oldu yoksa hareketliyimmenü çok iyi canım.menülerine suyunu da ekle lütfen....
canım sen nasıl oldu ki durduk yere bu kadar kilo aldın.?
hoş geldin arzum.evet en zor anları aban göre.ne zaman ki kendisi güzel yürümeyi öğrenicek o zaman rahat ediceksin..
benim kız da 10aylık yürümeye başlamışdı,şimdi 22aylık çok iyi koşuyor.5tane çocuk şiiri bile biliyor maaşallah...
DEĞİLİM AMA BİKAÇ KEZ ORDA BULUNMUŞTUM ATATÜRK MÜZESİNİN OLDUĞU YERİ BİDE GARIN OLDUĞU YERLERİ BİLİYORUM MÜZENİN KARŞISINDAKİ PARK ÇOK GÜZEL BİDE BARAJLAR HARİKA ORAYADA GİTMİŞTİMYuregir sende mi adanadansn
sabah ekmeyin fazla ollmuş,akşam da köften az olmuş.doya doya yesene kuzu o köfteleri...ha akşama bi de ayran ekleRapor
Sabah
Uç elim ekmek peynir
Zeytin iki c.brdgi cay
Öğlen kabak yemeği
Bir fincan cay
Aksam
Salata
İki tane köfte
Su iki lt
Spor
50 mekik
Leslie ypcm
50 ip atlms
30 squat
hiç zayıf olmadın sen o zman dimi yağmurum?peki tiroidlerini falan kontrol ettirdin mi bitanem?BN sürekli evdeyim her skldigimda ekmek yiye yiye oldu yoksa hareketliyim
MENÜ DE SPORDA ÇOK GÜZELL :)Rapor
Sabah
Uç elim ekmek peynir
Zeytin iki c.brdgi cay
Öğlen kabak yemeği
Bir fincan cay
Aksam
Salata
İki tane köfte
Su iki lt
Spor
50 mekik
Leslie ypcm
50 ip atlms
30 squat
Merkez caminn o trafi diyorsun eski adana kiz lisesi caprazinda müze de simdi daha da güzel olduDEĞİLİM AMA BİKAÇ KEZ ORDA BULUNMUŞTUM ATATÜRK MÜZESİNİN OLDUĞU YERİ BİDE GARIN OLDUĞU YERLERİ BİLİYORUM MÜZENİN KARŞISINDAKİ PARK ÇOK GÜZEL BİDE BARAJLAR HARİKA ORAYADA GİTMİŞTİM
Hic ettirmedim abla ya lise de 63 flndm snv stresi fon derken mezun oldgmda 85 oldu iki yilda 98 oldu :-(hiç zayıf olmadın sen o zman dimi yağmurum?peki tiroidlerini falan kontrol ettirdin mi bitanem?
Rapor
Sabah
Uç elim ekmek peynir
Zeytin iki c.brdgi cay
Öğlen kabak yemeği
Bir fincan cay
Aksam
Salata
İki tane köfte
Su iki lt
Spor
50 mekik
Leslie ypcm
50 ip atlms
30 squat
Teşekkürler eşimMENÜ DE SPORDA ÇOK GÜZELL :)
bu hafta kaç kilo verdin yağmurum?Hic ettirmedim abla ya lise de 63 flndm snv stresi fon derken mezun oldgmda 85 oldu iki yilda 98 oldu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?