Kuzum ama evde cvdr ekmeği yoktu iki gndr beyaz ekmek ymk zorundym ya ondan cekiniyorum birde aksam yersemakşama köfteleri arttır tatlım
Cuma günü mu ablambu hafta kaç kilo verdin yağmurum?
Kuzum ama evde cvdr ekmeği yoktu iki gndr beyaz ekmek ymk zorundym ya ondan cekiniyorum birde aksam yersem
evet canım.yani geçen hafta kaç kilo vermiştin?Cuma günü mu ablam
İsim olrk htrlayamiyorm cnm nicki nydi hemen takip edymbak arzu'ya bol proteinle nasıl güzel verdi kilolarını
bitanem ızgara köfte sana faydadan başka bir şey yapmaz...Kuzum ama evde cvdr ekmeği yoktu iki gndr beyaz ekmek ymk zorundym ya ondan cekiniyorum birde aksam yersem
800 grevet canım.yani geçen hafta kaç kilo vermiştin?
Tmam o zaman dört tane yerimbitanem ızgara köfte sana faydadan başka bir şey yapmaz...
yaşın az ve kilon çok olduğu için hızlı şekilde kilo vermelisin yağmurum.ilerleyen haftalarda da böğle devam ederse bence konrol ettir bi tatlım800 gr
BESLENME TARZLARIMIZ NERSEYSE AYNI :)Teşekkürler eşim
Tmam ablamyaşın az ve kilon çok olduğu için hızlı şekilde kilo vermelisin yağmurum.ilerleyen haftalarda da böğle devam ederse bence konrol ettir bi tatlım
ikinizin de katılımı iyi.haydi bakalım eşliyiniz hayırlı olsun.ben çok yakıştırdım bak sizi.rapunzel hatırlıyormusun bi ara sen de günde bi kere geliyordun,şimdi çok şükür iyiysin...BESLENME TARZLARIMIZ NERSEYSE AYNI :)
Çok iyisin o zaman supersinorda 75im doğumdan 3 ay sonraydı
şimdi 69um zeynepçim
canım benim işim o kadar oluyor ki,ev işlerini zor yapıyorum bi de ekmekle uğraşamam vallahi....Gecen yazacaktim siz ekmek muhabbeti yaparken unutmusum. Neden evde yapmiyorsunuz ekmeginizi? Cok kolay inanin. 1 saatte piser cikar. 2-3 gun tahat yersiniz. Ben tam bugday unu ve cavdar ununu karistirarak yapiyorum. Nette yuzlerce tarif var. Secin begenin yapin, ister cevizli ister peynirli keyfinize gore
kulakların mı çınladı ne?elif de seni çağırmışdıÇok iyisin o zaman supersin
Firinda mi ekmek makinesinde mi cnmGecen yazacaktim siz ekmek muhabbeti yaparken unutmusum. Neden evde yapmiyorsunuz ekmeginizi? Cok kolay inanin. 1 saatte piser cikar. 2-3 gun tahat yersiniz. Ben tam bugday unu ve cavdar ununu karistirarak yapiyorum. Nette yuzlerce tarif var. Secin begenin yapin, ister cevizli ister peynirli keyfinize gore
Firinda mi ekmek makinesinde mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?