canım önerin için çok teşekkür ederimm. yarın uygulamaya geçiriyorum :)gülru menün güzel fakat sabah yeşillik eklesen kahvaltına daha tok tutar seni
İçi hamur gibi olmuyordu ince mi yapıyorsun cnmFirinda yapiyorum gulum.
http://www.nefisyemektarifleri.com/tam-bugday-unlu-bebek-ekmegi/
Bu tarifi temel aliyorum. 1/3 cavdar unu kullaniyorum. Istedigin gibi ilave yapabilirsin tarife.
Ay linki görmedim çok sağolFirinda yapiyorum gulum.
http://www.nefisyemektarifleri.com/tam-bugday-unlu-bebek-ekmegi/
Bu tarifi temel aliyorum. 1/3 cavdar unu kullaniyorum. Istedigin gibi ilave yapabilirsin tarife.
İçi hamur gibi olmuyordu ince mi yapıyorsun cnm
Resim acilmadi bende ama anneme anlatcgm çok teşekkürler sbh taze taze yparimResimde gorulen yuvarlak seklinde yapiyorum. Papatya ekmek var ya, onun parcalari gibi oluyor. Hamur olmuyor, dis kabugu gevrek ici yumusak oluyor.
İş yerinde yım tatlım.dizim için doktora gittim Dr yürüyüş yasak dedi ayakta hic birşey yapma dedi.MR cekicem 17 de onu bekliyorum hastanedekız zeyno muhabbet çoğaldı sen kayboldun?
Tam gün calisiyorum canım. 2 çocuğum var biri 8 bucuk biri de 3 yasina girecek artık.Hiç kendinden bahs etmedin canım.yarım günmü çalışıyorsun?çocuk falan varmı güzelim?
Gecen yazacaktim siz ekmek muhabbeti yaparken unutmusum. Neden evde yapmiyorsunuz ekmeginizi? Cok kolay inanin. 1 saatte piser cikar. 2-3 gun tahat yersiniz. Ben tam bugday unu ve cavdar ununu karistirarak yapiyorum. Nette yuzlerce tarif var. Secin begenin yapin, ister cevizli ister peynirli keyfinize gore
ewet o zaman pek vakit bulamıyodum hem simdi size de alıştımikinizin de katılımı iyi.haydi bakalım eşliyiniz hayırlı olsun.ben çok yakıştırdım bak sizi.rapunzel hatırlıyormusun bi ara sen de günde bi kere geliyordun,şimdi çok şükür iyiysin...
inşAllah gitsin kilolarımız canım :) aslında her zaman o kadar az yemiyorum ama bazen yiyemiyorum çok.. hele son bikaç gündür menülerim çok ilginç.. düzensiz yani...eşimm ay sen bana göre ne kadar az yiyorsun maşallahhhinanıyorum ki en kısa zamanda uçup gidecek kiloların.
Senin menün de oldukça iyi görünüyor canıım, ama kahvaltıya biraz daha bişeyler eklersen yeşillik gibi, daha geç acıkırsın. Yine de böyle doyup idare edebiliyorsan sorun yok :)bugünkü menümü yazıyorum.
sabah haşlanmış yumurta, zeytin
öğlen taze fasulye yoğurt
akşam fırın köfte salata ve yoğurt.
10 gibi elma
20 dk leslie
150 ip atlama
iyiyim sen nasılsın canim :)Kızlarrrrr, nasılsınızzz???
Biraz yorgun hissediyorum kendimi, ama genel olarak iyiyim canımmm :)iyiyim sen nasılsın canim :)
okuldan yeni geldin galiba simdi bi güzel dinlenirsinBiraz yorgun hissediyorum kendimi, ama genel olarak iyiyim canımmm :)
Aynen öyle oldu, oturdum yatağıma, açtım pcyi, bakınıyorum. Survivor çıkınca kaçarım ama herhaldeokuldan yeni geldin galiba simdi bi güzel dinlenirsin
Okuldan geldin ya ondandır kuzu.ukuzu.dinlen geçer...Biraz yorgun hissediyorum kendimi, ama genel olarak iyiyim canımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?