Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makina almıştım birara evde yapıyordum hep sonra kaldırdım gitti. dün un aldım ekmek için yapıcam yine

Menüm
Kahvaltı 8:00
1cavdar ekmege beyaz peynirli tost
1yumurta
Öğlen
1adana dürüm lavasini çıkararak yemeye çalıştım ama azcik fark etmeden yemiş olabilirim:)
1 bardak ayran
Akşam 17:30
200gr tavuk göğsü tavada
Yoğurtlu patlıcan salata
3badem 1ceviz

1-1.5lt şu içtim 1lt daha içerim

Selammmm :) Gün boyu dışarıda yani okuldaydım, anca yazabiliyordum.

Erken çıkmam gerekiyordu, biraz da geç kalınca hiç bir şey yiyemedim kahvaltı olarak.

Okula gidince bi küçük süt içtim.

Öğlen; körili mantarlı tavuk, salata

Akşam; 5 tane ekmeksiz lahana dolması, yoğurt

Türk kahvesi içtim öğle yemeğinden sonra, yanında getirilen minik çikolatayı da yedim. Çikolata krizimi engelleyemedim, günün cıss'ı... :/

Su, 1 lt ama 2-2.5 yaparım onu.

Spor yapmadım ama okuldan sonra baya yürüdük arkadaşla..

Karnımdaki sancısına belim de eklenmişti bugün.. Gün boyu hem karın hem bel ağrısı çektim.. Başım falan da dönüyodu, reglden galiba o da..

eşimm ay sen bana göre ne kadar az yiyorsun maşallahhh inanıyorum ki en kısa zamanda uçup gidecek kiloların.
inşAllah gitsin kilolarımız canım :) aslında her zaman o kadar az yemiyorum ama bazen yiyemiyorum çok.. hele son bikaç gündür menülerim çok ilginç.. düzensiz yani...

bugünkü menümü yazıyorum.
sabah haşlanmış yumurta, zeytin
öğlen taze fasulye yoğurt
akşam fırın köfte salata ve yoğurt.
10 gibi elma
20 dk leslie
150 ip atlama
Senin menün de oldukça iyi görünüyor canıım, ama kahvaltıya biraz daha bişeyler eklersen yeşillik gibi, daha geç acıkırsın. Yine de böyle doyup idare edebiliyorsan sorun yok :)

Iyi akşamlar kızlar

Toplu bildirim

Sabah 7 de 1 elma

Yarım saat sonra

2 dilim tam tahıl ekmegi
9 zeytin
Domates
Yeşillik

Öğle
Ton balıklı salata

Aksam

6 köfte
Salata
Ayran

1.5 lt su bunu 2 yaparım

11 bin adim yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…