İyi akşamlar Aynuram.. Ben de yeni geldim, görmedim hiç yani denk gelmedim o yüzden. :)İyi akşamlar kızlaaaar.bu gün gubsej gelmemiş.acaba neden ki?hep gelirdi gündüzleri
Supersin kuzummm.su spor?Iyi akşamlar kızlar
Toplu bildirim
Sabah 7 de 1 elma
Yarım saat sonra
2 dilim tam tahıl ekmegi
9 zeytin
Domates
Yeşillik
Öğle
Ton balıklı salata
Aksam
6 köfte
Salata
Ayran
Aynen bitanemmm. Şimdi kardeşime sütlü bir nescafe de yaptırırsaammmm tam süper olacakOkuldan geldin ya ondandır kuzu.ukuzu.dinlen geçer...
Nasıl oldin canım?ne dediİş yerinde yım tatlım.dizim için doktora gittim Dr yürüyüş yasak dedi ayakta hic birşey yapma dedi.MR cekicem 17 de onu bekliyorum hastanede
Allah bağışlasın canım.kim bakıyo çocuklara peki?Tam gün calisiyorum canım. 2 çocuğum var biri 8 bucuk biri de 3 yasina girecek artık.
Menün fena deyil canım.kahvaltı olsa iyidi.ağrıların da geçer inşallah..regldendir oSelammmm :) Gün boyu dışarıda yani okuldaydım, anca yazabiliyordum.
Erken çıkmam gerekiyordu, biraz da geç kalınca hiç bir şey yiyemedim kahvaltı olarak.
Okula gidince bi küçük süt içtim.
Öğlen; körili mantarlı tavuk, salata
Akşam; 5 tane ekmeksiz lahana dolması, yoğurt
Türk kahvesi içtim öğle yemeğinden sonra, yanında getirilen minik çikolatayı da yedim. Çikolata krizimi engelleyemedim, günün cıss'ı... :/
Su, 1 lt ama 2-2.5 yaparım onu.
Spor yapmadım ama okuldan sonra baya yürüdük arkadaşla..
Karnımdaki sancısına belim de eklenmişti bugün.. Gün boyu hem karın hem bel ağrısı çektim.. Başım falan da dönüyodu, reglden galiba o da..
Kayinvalidem bakıyor canım. Gözüm arkada değil. Çok güzel bakıyo allah razı olsun kadincagizdanAllah bağışlasın canım.kim bakıyo çocuklara peki?
Okul olunca sıkıntı oluyor. Bir türlü alışamadım ya; ama alıştırcam kendimi inşAllah :)Menün fena deyil canım.kahvaltı olsa iyidi.ağrıların da geçer inşallah..regldendir o
Sabahla akşam iyi ama öylen fena.Tubam sen bu cuma ne kadar vermiştin?selaammm menümü paylaşayım
Sabah : 6 : 30 da 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim ev peyniri , bir salatalık 5-6 tane zeytin 1 dilim kepek ekmegi çay
öğlen : 12: 00 de Tavuk rosto , çok az şehriye çorbası ( 2 kaşık fln içtim sadece ) yarım dilim revaniokulun aşçıları çok güzel yapmışlar
akşam : 18:30 da kusbaşı et yedim 3-4 kaşık . ama ekmeksz tabi :)
ayran çorbasıyla beraber
su : 1.5 lt
spor yok
Ayy ne güzel ne mutlu sana,kvden razı olan bi gelin daha.bbirlikde mi yaşıyorsun?Kayinvalidem bakıyor canım. Gözüm arkada değil. Çok güzel bakıyo allah razı olsun kadincagizdan
Sabahla akşam iyi ama öylen fena.Tubam sen bu cuma ne kadar vermiştin?
Ben 1yıl öncesine kadar asla kahvaltı yapmazdım,çünki sağlıklı beslenmedem bihaberdim.ama şimdi en sevdiyim öyün.Okul olunca sıkıntı oluyor. Bir türlü alışamadım ya; ama alıştırcam kendimi inşAllah :)
Sağolasın Aynuraamm
tamam ccanım.ama öylen çok kötü yemişsin.hem revani de olmamış.bence çok yiyosun,ondan sordum ne kadar verdiyini. Ama veriyorsan böyle sorun deyil1 kilo verdim kaptanım
biliyosun istanbuldan gelnce artış vardı onu düzelttm hemen aynı hafta içnde
Kahvaltı zaten olmazsa olmaz. Çok önemli, ama işte... :)Ben 1yıl öncesine kadar asla kahvaltı yapmazdım,çünki sağlıklı beslenmedem bihaberdim.ama şimdi en sevdiyim öyün.
Yok canım bir sokak var aramızda yakın yani. Sabah ben ise gitmeden geliyo keyif lerine bizim evde durup sonra evlerine gidiyolar. Akşam kayinvalidemden alıyoruz. Bi sıkıntı yok şimdilik iyi anlasiyoruz maşallah diyim .Ayy ne güzel ne mutlu sana,kvden razı olan bi gelin daha.bbirlikde mi yaşıyorsun?
tamam ccanım.ama öylen çok kötü yemişsin.hem revani de olmamış.bence çok yiyosun,ondan sordum ne kadar verdiyini. Ama veriyorsan böyle sorun deyil
Maaşallah maaşallah Allah bozmasın.hep öle olsun canımmm...Yok canım bir sokak var aramızda yakın yani. Sabah ben ise gitmeden geliyo keyif lerine bizim evde durup sonra evlerine gidiyolar. Akşam kayinvalidemden alıyoruz. Bi sıkıntı yok şimdilik iyi anlasiyoruz maşallah diyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?