Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Unutuyorum suyu yazmayı
Ama 5 e kadar yarım litre anca içiyorum
6 ten sonra gelince bire tamamlıyorum gece 12 ye kadar elimden şişe dusmuyo ama.

Menün fena deyil canım.kahvaltı olsa iyidi.ağrıların da geçer inşallah..regldendir o

selaammm menümü paylaşayım

Sabah : 6 : 30 da 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim ev peyniri , bir salatalık 5-6 tane zeytin 1 dilim kepek ekmegi çay

öğlen : 12: 00 de Tavuk rosto , çok az şehriye çorbası ( 2 kaşık fln içtim sadece ) yarım dilim revani okulun aşçıları çok güzel yapmışlar

akşam : 18:30 da kusbaşı et yedim 3-4 kaşık . ama ekmeksz tabi :)
ayran çorbasıyla beraber

su : 1.5 lt
spor yok

Sabahla akşam iyi ama öylen fena.Tubam sen bu cuma ne kadar vermiştin?

Ayy ne güzel ne mutlu sana,kvden razı olan bi gelin daha.bbirlikde mi yaşıyorsun?
Yok canım bir sokak var aramızda yakın yani. Sabah ben ise gitmeden geliyo keyif lerine bizim evde durup sonra evlerine gidiyolar. Akşam kayinvalidemden alıyoruz. Bi sıkıntı yok şimdilik iyi anlasiyoruz maşallah diyim .

tamam ccanım.ama öylen çok kötü yemişsin.hem revani de olmamış.bence çok yiyosun,ondan sordum ne kadar verdiyini. Ama veriyorsan böyle sorun deyil

evet iyi yiyorum iki gündür .. regliye az kaldı agrılarım çok ve cok tatı yemek istiyorum inan ki çok sabrediyorum şu sıralar

Maaşallah maaşallah Allah bozmasın.hep öle olsun canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…