Tatlı isteyinin birebir ilacı tarçındır.tarçınlı süt şıp diye keser o isteyi...evet iyi yiyorum iki gündür .. regliye az kaldı agrılarım çok ve cok tatı yemek istiyorum inan ki çok sabrediyorum şu sıralar
haklısın deneyeyim... herkes ii akşamlar . yarın ödev sunacagım .. yarın görüşmek üzereeTatlı isteyinin birebir ilacı tarçındır.tarçınlı süt şıp diye keser o isteyi...
Başarılar canım...iiyi gecelerhaklısın deneyeyim... herkes ii akşamlar . yarın ödev sunacagım .. yarın görüşmek üzeree
İyi olmuş fundacım.ben de az önce seni soruyordum.dinlen güzelim. yarın görüşürüzzzKizlar iyi aksamlar ugrayamadim bugun is yeri cok yogundu her bir zerrem agriyor.spor yapacak takatim yok rest gun olsun bugun menumu yazip yatiyorum hemen
sabah
1 dilim etimek 5 zeytin 1 dlm peynir 1 muz filtre kahve
ogle
firinda patlican kabak 4yk yogurt 1 turk kahvesi
aksam ogleyle ayni esim karsimda 2 tane pide hupletti 1 turk kahvesi
Yesil cay iciyorum suan bitirip yatacagim su 2 lt iyi aksamlar herkese.
İyiyiz ablam..oh mis büyütmüşsün çok şükür çocukları.geziyon tozuyon maaşallahİyi aksamlar kizlar...
Sohbet vardi bugun birde sabah iskerim vardi disarda .. Yogunum herzamanki gibi . Yarinda arkadas gurubumuz var onlarla disari cikabilirim ...
Herkes iyidir umarim ...
saol aynuram sen cok dikkatli bir kaptansin hic gozunden kacmiyor nasilda ogrenmis gunduzleri ugradigimi:)yarin zimba gibi yaninizda olacagim insallah opuyorum hepinizi iyi aksamlar.İyi olmuş fundacım.ben de az önce seni soruyordum.dinlen güzelim. yarın görüşürüzzz
Serbest firuzem ..Aaben seni bulmusken sorayım
Montignacta etli sebze yemeği serbest mi
Mesela karniyarik közleyerek yiyebilir miyiz
Eh, bizde sizin zamanlarinizdayken evden bile cikamiyordum , hakeetim sanirim gezip tozmayiİyiyiz ablam..oh mis büyütmüşsün çok şükür çocukları.geziyon tozuyon maaşallah
Tabiki bilirim fundam.yaşca çoğunuzdan küçük olsam da hepiniz benim yavrularımsınız yahusaol aynuram sen cok dikkatli bir kaptansin hic gozunden kacmiyor nasilda ogrenmis gunduzleri ugradigimi:)yarin zimba gibi yaninizda olacagim insallah opuyorum hepinizi iyi aksamlar.
Teşekkürler
Sen de mi montignac yapiyosun?
Ayyy ben de o günleri bekliyorum ablammm...sen çalıştın mı peki?Eh, bizde sizin zamanlarinizdayken evden bile cikamiyordum , hakeetim sanirim gezip tozmayi
Sorması ayıp ama aabenim kaç yasindasinEh, bizde sizin zamanlarinizdayken evden bile cikamiyordum , hakeetim sanirim gezip tozmayi
Yürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.Nasıl oldin canım?ne dedi
doktorun?
Büyük geçmiş olsun canım.Yürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.
aynı zamanda 3 ayda 18 kg gitmiş halim
_AYNURA_ keşke doğumdan sonra hemen gelseymişim rekorlar kırarmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?