Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esmaaaaam sen neden yazmıyorsun?öyle sessiz okuyosun.nasıl gidiyor koruma?ssen leslie yapıyormusun?

Kizlar iyi aksamlar ugrayamadim bugun is yeri cok yogundu her bir zerrem agriyor.spor yapacak takatim yok rest gun olsun bugun menumu yazip yatiyorum hemen
sabah
1 dilim etimek 5 zeytin 1 dlm peynir 1 muz filtre kahve
ogle
firinda patlican kabak 4yk yogurt 1 turk kahvesi
aksam ogleyle ayni esim karsimda 2 tane pide hupletti 1 turk kahvesi

Yesil cay iciyorum suan bitirip yatacagim su 2 lt iyi aksamlar herkese.

İyi olmuş fundacım.ben de az önce seni soruyordum.dinlen güzelim. yarın görüşürüzzz

İyi aksamlar kizlar...
Sohbet vardi bugun birde sabah islerim vardi disarda .. Yogunum herzamanki gibi . Yarinda arkadas gurubumuz var onlarla disari cikabilirim ...

Herkes iyidir umarim ...

İyi aksamlar kizlar...
Sohbet vardi bugun birde sabah iskerim vardi disarda .. Yogunum herzamanki gibi . Yarinda arkadas gurubumuz var onlarla disari cikabilirim ...

Herkes iyidir umarim ...
İyiyiz ablam..oh mis büyütmüşsün çok şükür çocukları.geziyon tozuyon maaşallah

Aaben seni bulmusken sorayım
Montignacta etli sebze yemeği serbest mi

Mesela karniyarik közleyerek yiyebilir miyiz

Aaben seni bulmusken sorayım
Montignacta etli sebze yemeği serbest mi

Mesela karniyarik közleyerek yiyebilir miyiz
Serbest firuzem ..
Gozumden kacmadi sanma takima girdin monti linkini unuttun burdan takip
edemiyorum menulerini ve
sorularini ordan takip etmem daha kolay , hemde senin menulerin monti oldugundan orayada mesajlarini bekliyorum . Belki baska monti yapan ve yapacaklara faydan olur

saol aynuram sen cok dikkatli bir kaptansin hic gozunden kacmiyor nasilda ogrenmis gunduzleri ugradigimi:)yarin zimba gibi yaninizda olacagim insallah opuyorum hepinizi iyi aksamlar.
Tabiki bilirim fundam.yaşca çoğunuzdan küçük olsam da hepiniz benim yavrularımsınız yahu gelmeyince hemen merak ederim.buraya yazmasam bile aklımdadır hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…