Yok aynuram ben evde calistim sadece :)))Ayyy ben de o günleri bekliyorum ablammm...sen çalıştın mı peki?
Yok canim niye ayip olsun 39 :)Sorması ayıp ama aabenim kaç yasindasin
Yok aynuram ben evde calistim sadece :)))
Zeynebim gecmis olsun canimYürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.
Sağol canım allah razi olsunBüyük geçmiş olsun canım.
Yürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.
Sağol canım MR çektirdin bi sıkıntı var ama sonuçta belli olacak.elle muayene yaptı sıkıntı var dedi .ayakta durmak ve dizine yük olacak şeyler yapma dedi.yürüyüş bandında kullanma dediZeynebim gecmis olsun canim
Neyin var dizlerde ?
7/24 .... :))Ev hanımligi en zor meslek der annem hep
Anlamadim hayatcim kim nerden ayrilmis ?2 arkadasimiz ayrilmis çok üzüldüm
Rabbim sifa versin insallah ..Sağol canım MR çektirdin bi sıkıntı var ama sonuçta belli olacak.elle muayene yaptı sıkıntı var dedi .ayakta durmak ve dizine yük olacak şeyler yapma dedi.yürüyüş bandında kullanma dedi
lucia7 ve caliskangarfield cıktı ablaAnlamadim hayatcim kim nerden ayrilmis ?
Anlamadim hayatcim kim nerden ayrilmis ?
lucia7 ve caliskangarfield cıktı abla
ben rapnzel :) nick değiştirdim
Mucize yeni nicin cok guzel olmus gule gule kullan . İmzandan tanirdim senilucia7 ve caliskangarfield cıktı abla
ben rapnzel :) nick değiştirdim
Takimda olmasanda yaz luci ozletmeiyi akşamlar kızlar sabah msj yazdım çıktım anca tekrar girebildim. biraz iş yerinde sıkıntı yaşamam sebebiyle nete girmeyeceğim artık. akşamlarıda düzenli giremem bu ara o yüzden ayrılıyorum aranızdan.
hepinizi tekrar tekrar öpüyorum. durmak yok yola devam=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?