ayyy canım benim.inşallah ciddi bi şey yoktur.sen moralini bozma.1az geç olacak ama olacak inşallah.sen de beslenmene dikkat ederek veririsin kilonu.moralini yüksek tut zeynuşum...Yürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.
canım bacağını zorlayacak hiç bir şey yapma kesinlikle.doktorunla konuş,onun tavsiye edeceyi şeyleri yap...Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarim domates
3ceviz,3kayisi
Şekersiz çay
Ara
Form çayı
Öğlen
3 kaşık ıspanak yemeği
1 kaseye yakin şehriye çorbası
Yoğurt
1,5 dilim ekmek
Ara
1 ceviz,1 dilim elma
Aksam
Yeşil salata,sardalya,az yoğurt
2 lt su içerim
Spor yapmadım arkadaşlar dönüyorum bugün soğuktan battaniyenin altındayım.-30 derece su an belki mekik yaparım
tamam canım.sen de devam et,arra sıra gel de haberdar et durumundan merak ederiz.sevdik seni...iyi akşamlar kızlar sabah msj yazdım çıktım anca tekrar girebildim. biraz iş yerinde sıkıntı yaşamam sebebiyle nete girmeyeceğim artık. akşamlarıda düzenli giremem bu ara o yüzden ayrılıyorum aranızdan.
hepinizi tekrar tekrar öpüyorum. durmak yok yola devam=)
SORUNLARINI HALLEDERSEN GEL YİNE :) KENDİNİ ÖZLETME :)iyi akşamlar kızlar sabah msj yazdım çıktım anca tekrar girebildim. biraz iş yerinde sıkıntı yaşamam sebebiyle nete girmeyeceğim artık. akşamlarıda düzenli giremem bu ara o yüzden ayrılıyorum aranızdan.
hepinizi tekrar tekrar öpüyorum. durmak yok yola devam=)
özel hayatımdaki birtakım sıkıntılardan dolayı artık gelemeyeceğim buraya takım kurallarını biliyorum ve kabul ederek geldim buraya o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum herkesin burada emeği büyük onun için takımdan ayrılmanın daha doğru olduğunu düşündüm cuma günü bildirimimi yapıp ayrılıyorumAaaa hayırdır noluyooorr yahuuu nereye gidiyorsunuz ?
özel hayatımdaki birtakım sıkıntılardan dolayı artık gelemeyeceğim buraya takım kurallarını biliyorum ve kabul ederek geldim buraya o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum herkesin burada emeği büyük onun için takımdan ayrılmanın daha doğru olduğunu düşündüm cuma günü bildirimimi yapıp ayrılıyorum
çok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdimGidicek olmana cok üzüldüm canımhersey hayrlisi olsn senin icn
Supersin elifim...işte böğle.
Caliskan sıkıntin neyse bir an evvel gecer insallah ..çok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdim
inşallah hayırlı olur her şey ... inşallah bu takımdaki bütün arkadaşlarım ideal kilolarına ulaşıp hayatları boyunca kilolarını korurlar
listede olmasan da muhabbete gel canim fırsat buldukcaçok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdim
inşallah hayırlı olur her şey ... inşallah bu takımdaki bütün arkadaşlarım ideal kilolarına ulaşıp hayatları boyunca kilolarını korurlar
inşallah canım çok teşekkür ederimlistede olmasan da muhabbete gel canim fırsat buldukca
çok teşekkür ederim inşallah geçer zor zamanlarCaliskan sıkıntin neyse bir an evvel gecer insallah ..
Arada ugrayin unutmayin bizleri ..
benimki kişisel bir sebep takımla hiçbir alakası yok çünkü çok sevdim sizleri burası gerçekten çok güzel bir takım
İşte bu prenses.bu daha iyi olmuşşşş
benimki kişisel bir sebep takımla hiçbir alakası yok çünkü çok sevdim sizleri burası gerçekten çok güzel bir takım
ama böyle olması gerekti başka bir şey diyemiyorum açıkçası
teşekkür ederim ablacmİşte bu prenses.bu daha iyi olmuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?