Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yürüyüş kesin yasak ,ayakta durmak yasak,spor yasak.dizin kotu durumda dedi.aksam çektiğim için yarin rica edicem Dr a erken rapor yazsın.sonucu alamadım daha.
ayyy canım benim.inşallah ciddi bi şey yoktur.sen moralini bozma.1az geç olacak ama olacak inşallah.sen de beslenmene dikkat ederek veririsin kilonu.moralini yüksek tut zeynuşum...
canım bacağını zorlayacak hiç bir şey yapma kesinlikle.doktorunla konuş,onun tavsiye edeceyi şeyleri yap...
tamam canım.sen de devam et,arra sıra gel de haberdar et durumundan merak ederiz.sevdik seni...

ben de güzelce pilatesimi de yaptım 550bacak haraketi ve limonlu,zencefilli,tarçınlı,pul bib.li yeşil çayımı da 4kaysıyla içtim....kocayı uykuya yolladım,canım üşütmüş bir az,sizinleyimmmmm....

menümü de yazayım hemen....bu gün bir az garip oldu.
11.00 tereyağ azcık,1dilim ekmek,1yumurta,çay

17.00 2porsiyon etli lahana çorbası,2kase yoğurt

20.00 1elma,4kaşık yoğurt

23.00 yeşil çay 4kuru kayısı

3litre su,1yeşil çay

30dakika leslie,15dakika pilates....

SORUNLARINI HALLEDERSEN GEL YİNE :) KENDİNİ ÖZLETME :)

Aaaa hayırdır noluyooorr yahuuu nereye gidiyorsunuz ?
özel hayatımdaki birtakım sıkıntılardan dolayı artık gelemeyeceğim buraya takım kurallarını biliyorum ve kabul ederek geldim buraya o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum herkesin burada emeği büyük onun için takımdan ayrılmanın daha doğru olduğunu düşündüm cuma günü bildirimimi yapıp ayrılıyorum

Gidicek olmana cok üzüldüm canım hersey hayrlisi olsn senin icn

Gidicek olmana cok üzüldüm canım hersey hayrlisi olsn senin icn
çok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdim
inşallah hayırlı olur her şey ... inşallah bu takımdaki bütün arkadaşlarım ideal kilolarına ulaşıp hayatları boyunca kilolarını korurlar

Caliskan sıkıntin neyse bir an evvel gecer insallah ..
Arada ugrayin unutmayin bizleri ..

listede olmasan da muhabbete gel canim fırsat buldukca

benimki kişisel bir sebep takımla hiçbir alakası yok çünkü çok sevdim sizleri burası gerçekten çok güzel bir takım
ama böyle olması gerekti başka bir şey diyemiyorum açıkçası

Allah gönlüne ferahlık versin sıkıntın konusunda inşllah

fırsat buldukça gelin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…