teşekkür ederim :)zeynepçim geçmiş olsun
adaşım ne güzel olmuş nickin
Güzel bitanem..sabah
domates
1 dilm peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
ara
1 türk kahvesi
öğlen yemedim sabah geç yediğim için acıkmadım
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt
1.5 lt uyuyana kadar 2yi geçer
2 saat yürüyüş
gece jillian yapcam
Ama böyle olmaz ki sende kalsan. Bak ben çok merak ediyorum neden gittiğini sonuçta sadece Zayıflamak için burdayiz.buna ne engel olabilir kiçok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdim
inşallah hayırlı olur her şey ... inşallah bu takımdaki bütün arkadaşlarım ideal kilolarına ulaşıp hayatları boyunca kilolarını korurlar
çok teşekkür ederim canım ben de çok üzgünüm gerçekten sizi çok sevdim
inşallah hayırlı olur her şey ... inşallah bu takımdaki bütün arkadaşlarım ideal kilolarına ulaşıp hayatları boyunca kilolarını korurlar
@Honey_ball ekmeğim fırında pişiyor kahvaltı için
Nasil yapılıyor kek kalibinami koyuluyor kuzum brn bilmiyorum
normalde ekmek yapma makinasında yapıyordum ben ama bu sefer fırında yaptım daha güzel oldu
ekmek karışımı aldım maya ve suyla yoğurdum 30 dk beklettim, 2 küçük ekmek yaptım 30 dk fırında mayalandırdım, sonra pişirdim. kalıp kullanmadım
Disardaki tahul ekmeklerden daha saglikli dimi kuzum bide kac dilim yiyiosun gunde
çok sagol kuzucum
iyi gecelerKızlar iyi geceler.size iyi sohbetler...
Bu ara ekmeği bende çok araştırıyorum ve ekmek karışımı değil de kendim tam buğday unu aldım yulaf kepegim de var evde ki ekmek bitsin hemen bende denicem fotoğraf atar misin merak ettim senin ki nasıl oldunormalde ekmek yapma makinasında yapıyordum ben ama bu sefer fırında yaptım daha güzel oldu
ekmek karışımı aldım maya ve suyla yoğurdum 30 dk beklettim, 2 küçük ekmek yaptım 30 dk fırında mayalandırdım, sonra pişirdim. kalıp kullanmadım
Hayatım menüne laf ama aahh şu suyuda görseeek :)))Menum
Kahvalti
Haslanmis yumurta
1 dilim tahil ekmek
Öğlen
1 muz (kucuk)
1adet ceviz
2 adet fındık
Aksam
Tavuk yemegi (2kasik)
Yoğurt 1 kase
Mandalina
Spor
1 saat pilates
500 kere ip atlama yarimm saat sürüyor
Geldimmmdee nasıl geldiimmmperiiiii nirdesin bugüüüüün?
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim dermansız dert vermesinözel hayatımdaki birtakım sıkıntılardan dolayı artık gelemeyeceğim buraya takım kurallarını biliyorum ve kabul ederek geldim buraya o yüzden kimsenin de hakkına girmek istemiyorum herkesin burada emeği büyük onun için takımdan ayrılmanın daha doğru olduğunu düşündüm cuma günü bildirimimi yapıp ayrılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?