Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah
domates
1 dilm peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin

ara
1 türk kahvesi

öğlen yemedim sabah geç yediğim için acıkmadım

akşam
patlıcan yemeği
yoğurt

1.5 lt uyuyana kadar 2yi geçer
2 saat yürüyüş
gece jillian yapcam

Ama böyle olmaz ki sende kalsan. Bak ben çok merak ediyorum neden gittiğini sonuçta sadece Zayıflamak için burdayiz.buna ne engel olabilir ki

Nasil yapılıyor kek kalibinami koyuluyor kuzum brn bilmiyorum

normalde ekmek yapma makinasında yapıyordum ben ama bu sefer fırında yaptım daha güzel oldu

ekmek karışımı aldım maya ve suyla yoğurdum 30 dk beklettim, 2 küçük ekmek yaptım 30 dk fırında mayalandırdım, sonra pişirdim. kalıp kullanmadım

Disardaki tahul ekmeklerden daha saglikli dimi kuzum bide kac dilim yiyiosun gunde

çok sagol kuzucum

Disardaki tahul ekmeklerden daha saglikli dimi kuzum bide kac dilim yiyiosun gunde

çok sagol kuzucum

daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum

pastane imalatındaydım ben daha önce, ordaki arkadaşlar derdi 'abla fırınların imalatlarını görsen ekmek yemezsin' diye

2 dl ekmek yiyorum genelde kahvaltıda, diğer öğünlerde yemem

Bu ara ekmeği bende çok araştırıyorum ve ekmek karışımı değil de kendim tam buğday unu aldım yulaf kepegim de var evde ki ekmek bitsin hemen bende denicem fotoğraf atar misin merak ettim senin ki nasıl oldu

Menum

Kahvalti
Haslanmis yumurta
1 dilim tahil ekmek

Öğlen
1 muz (kucuk)
1adet ceviz
2 adet fındık

Aksam
Tavuk yemegi (2kasik)
Yoğurt 1 kase

Mandalina

Spor
1 saat pilates
500 kere ip atlama yarimm saat sürüyor
Hayatım menüne laf ama aahh şu suyuda görseeek :)))
periiiii nirdesin bugüüüüün?
Geldimmmdee nasıl geldiimmm Bugün hatta şuan bile inanılmaz bir boğaz ağrısı ve mide bulantısı var Sanırım hasta oldum bile
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim dermansız dert vermesin Yinede vakit buldukça gelin Lucia7 ve caliskangarfield

Bugünki menüm;

Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta ve bıldırcın yumurtası
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay
1 dilim tb ekmeği

öğlen:
1 türk kahvesi ve yanına bir kare bitter (acısı çıkıyor şuan merak etmeyin _AYNURA_ bedduaya gerek kalmadı )

Akşam:
bir kaç tane sırf mideme bişi girmiş olsun diye eti form krakerleri

2 lt su içtim. 8 km yürümüşüm. Şuan boğazım feci ağrıyor, ateşimde var sanırım bazen yüzüm yanıyor gibi hissediyorum bazen donuyor ama şuan gözlerim alev alev resmen, mide bulantım had safhada.

Boğaz ağrım dün akşamdan beri var. bugün daha da artmaya başladı öğleden sonra giremedim hiç o yüzden. Böyle giderse herhalde yarını da atlatırsam eğer izin almak zorunda kalabilirim

Çok teşekkür ederim canım... geçmişten okuyarak geldim ama galiba hastalıktan pek anlamadım eski nickin neydi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…