- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
rapunzel canim :)Çok teşekkür ederim canım... geçmişten okuyarak geldim ama galiba hastalıktan pek anlamadım eski nickin neydi :))))
aaa eveett tamam :) bazen burdaki hepimizi profil fotoğraflarından ezberliyorum valla isimleri bile unutuyorum nickler kalıyor aklımdarapunzel canim :)
Hayatım menüne laf ama aahh şu suyuda görseeek :)))
Geldimmmdee nasıl geldiimmmBugün hatta şuan bile inanılmaz bir boğaz ağrısı ve mide bulantısı var Sanırım hasta oldum bile
Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim dermansız dert vermesinYinede vakit buldukça gelin @Lucia7 ve @caliskangarfield
Bugünki menüm;
Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta ve bıldırcın yumurtası
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu
1 şekersiz çay
1 dilim tb ekmeği
öğlen:
1 türk kahvesi ve yanına bir kare bitter (acısı çıkıyor şuan merak etmeyin_AYNURA_ bedduaya gerek kalmadı )
Akşam:
bir kaç tane sırf mideme bişi girmiş olsun diye eti form krakerleri
2 lt su içtim. 8 km yürümüşüm. Şuan boğazım feci ağrıyor, ateşimde var sanırım bazen yüzüm yanıyor gibi hissediyorum bazen donuyor ama şuan gözlerim alev alev resmen, mide bulantım had safhada.
Boğaz ağrım dün akşamdan beri var. bugün daha da artmaya başladı öğleden sonra giremedim hiç o yüzden. Böyle giderse herhalde yarını da atlatırsam eğer izin almak zorunda kalabilirim
Teşekkür ederim :)Lucia ve garlfield üzüldüm gidecek olmanıza..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Rapunzel nickini değiştirmen iyi olmuş bu daha güzel..
Pericim geçmiş olsun..nane limon ..
inşallah unutmamışımdır birşey..
Bugün misafirim vardı yorgunum kızlar,iyi geceler hepinize.. :)
Sen de benim gibi geç uyuyosun galiba :)Kuzum ALLAH acil şifalar versinhastalikta doyet cok zor oluyor bian evel toparlaman dilegiyle bizi habersiz birakma aklm sende
daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
pastane imalatındaydım ben daha önce, ordaki arkadaşlar derdi 'abla fırınların imalatlarını görsen ekmek yemezsin' diye
2 dl ekmek yiyorum genelde kahvaltıda, diğer öğünlerde yemem
Sen de benim gibi geç uyuyosun galiba :)
Periiiii, geçmiş olsun canımmm..
Ayrılan arkadaşlarıma da üzüldüm, ama ara ara bekliyoruz. Hepten bırakmayın bizi :)
Canııımm, yok daha uyumadım :)Nazlim naposunn gorusemedik uyuyomusun
Canııımm, yok daha uyumadım :)
Anneannemle annem muhabbet ediyor, onları dinliyorumsen napıyosuuun?
Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Soran arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Durum özet bu
Canımmmm çok geçmiş olsunnnn.hastalık hiç aklıma gelmedi ben de yine gezmelerdesindir dedim.inşallah çabucak iyileşirsin kuzu...Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Soran arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Durum özet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?