Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok gecmis olsn kuzu

Kizlar yarismalara bir goz atin , ben
Oy kullandim . 3 tane tarifi cok begendim ..favorilerim var :)))

Aynura 1. Sayfada ki kilo durumu yine değişmiş benim 84 su 80 olmuş.niye sürekli değişiyor anlamadim

çok geçmiş olsun perim dikkat et kendine .

Nazlim tebrik ederim canim hedefine gelmissin .
Geri almaman dilegiyle ..
Monti konusundaki istikrarin icinde ayrica tebrikederim seni ...

çok sağol ablacığım senin sayende tanıştım montiyle ve bana uyan ve kilo verdiren tek diyet oldu . bundan sonrada montiye devam ama 2. aşama ile kafama takılan şeyler olursa sorar sana

Bu ara ekmeği bende çok araştırıyorum ve ekmek karışımı değil de kendim tam buğday unu aldım yulaf kepegim de var evde ki ekmek bitsin hemen bende denicem fotoğraf atar misin merak ettim senin ki nasıl oldu

telefondan girmiyorum canım buraya, fotoğraf mak. şarjı da yok çekip pc'ye atamıyorum şimdi

Aynura 1. Sayfada ki kilo durumu yine değişmiş benim 84 su 80 olmuş.niye sürekli değişiyor anlamadim
Canım benim o tabloyu oraya koymak O kadar uzun bi işki.perim sağolsun excelde toparladı onları,sonra screnliyo,sonra kırpıyo,bana özelden yolluyo ben de oraya koyuyorum.yani sandığın kadar kolay bi işlem deyil.onun için böğle ufak aksaklıklar ola bilir.perim iyileşib geri döndüyünde rica ederiz ddüzenler.ama direk ilk sayfadan hall edile bilecek bi program olsa hall ederdim hemen.

Ya ben ay60ı çok merak ediyorum.akşamları hele hele sabahları uğrardı mutlaka.dün öyleden beri yok.

Yanlış anladın ben düzelt diye demedim.zaten yazıyordu değişmesi garip geldi onu demek istemiştim.neyse unut gitsin söylemedim farzet.önemli değil.benim için önemli olan Şuan ki kilom

günaydın kızlar

Canııımm, yok daha uyumadım :)
Anneannemle annem muhabbet ediyor, onları dinliyorum sen napıyosuuun?

haha canım pro olmuşun hayırlı olsun, darısı bize artık :)

tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine,

Kizlar yarismalara bir goz atin , ben
Oy kullandim . 3 tane tarifi cok begendim ..favorilerim var :)))

Yanlış anladın ben düzelt diye demedim.zaten yazıyordu değişmesi garip geldi onu demek istemiştim.neyse unut gitsin söylemedim farzet.önemli değil.benim için önemli olan Şuan ki kilom
sonra listeyi tekrar eklediyimiz için arada unutulmuş ola bilir canım . ilk fırsatda düzenleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…