Cok gecmis olsn kuzuEvet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Soran arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Durum özet bu
Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Nazlim tebrik ederim canim hedefine gelmissingünaydınlar herkese , dün spor olarak 40 dk koşu bandında 20 dk açık havada yürüyüş,45 dk plates yapıldı 2,5 litre su içildi
Nazlim tebrik ederim canim hedefine gelmissin.
Geri almaman dilegiyle ..
Monti konusundaki istikrarin icinde ayrica tebrikederim seni...
Bu ara ekmeği bende çok araştırıyorum ve ekmek karışımı değil de kendim tam buğday unu aldım yulaf kepegim de var evde ki ekmek bitsin hemen bende denicem fotoğraf atar misin merak ettim senin ki nasıl oldu
Çok teşekkür ederim canım... geçmişten okuyarak geldim ama galiba hastalıktan pek anlamadım eski nickin neydi :))))
Canım benim o tabloyu oraya koymak O kadar uzun bi işki.perim sağolsun excelde toparladı onları,sonra screnliyo,sonra kırpıyo,bana özelden yolluyo ben de oraya koyuyorum.yani sandığın kadar kolay bi işlem deyil.onun için böğle ufak aksaklıklar ola bilir.perim iyileşib geri döndüyünde rica ederiz ddüzenler.ama direk ilk sayfadan hall edile bilecek bi program olsa hall ederdim hemen.Aynura 1. Sayfada ki kilo durumu yine değişmişbenim 84 su 80 olmuş.niye sürekli değişiyor anlamadim
Günaydın canım.sen nasıl oldun?dinlene bildin mi?günaydınlar
Yanlış anladın ben düzelt diye demedim.zaten yazıyordu değişmesi garip geldi onu demek istemiştim.neyse unut gitsin söylemedim farzet.önemli değil.benim için önemli olan Şuan ki kilomCanım benim o tabloyu oraya koymak O kadar uzun bi işki.perim sağolsun excelde toparladı onları,sonra screnliyo,sonra kırpıyo,bana özelden yolluyo ben de oraya koyuyorum.yani sandığın kadar kolay bi işlem deyil.onun için böğle ufak aksaklıklar ola bilir.perim iyileşib geri döndüyünde rica ederiz ddüzenler.ama direk ilk sayfadan hall edile bilecek bi program olsa hall ederdim hemen.
Canııımm, yok daha uyumadım :)
Anneannemle annem muhabbet ediyor, onları dinliyorumsen napıyosuuun?
Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Kizlar yarismalara bir goz atin , ben
Oy kullandim . 3 tane tarifi cok begendim ..favorilerim var :)))
Sen nasılsın canım?dün rapor vermedingünaydın kızlar
haha canım pro olmuşun hayırlı olsun, darısı bize artık :)
tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine,
sonra listeyi tekrar eklediyimiz için arada unutulmuş ola bilir canım . ilk fırsatda düzenleriz inşallahYanlış anladın ben düzelt diye demedim.zaten yazıyordu değişmesi garip geldi onu demek istemiştim.neyse unut gitsin söylemedim farzet.önemli değil.benim için önemli olan Şuan ki kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?