Sen nasılsın canım?dün rapor vermedin
Daha iyiym aynura dinlendim iyice bugun sporun canına okuyacagım inşallah şu iş yeri muhabbetim bir bitsin akşam yemegim de hazır dün yatmadan eşime rica ettim pişirmiş sağolsun hemencecik yeyip sağlam spor yapacam sonra bir duş ohhh misss:)Günaydın canım.sen nasıl oldun?dinlene bildin mi?
Spor yaptım.pilates göbek hareketleri yaptım.yerde yapılandan.bunda dizim agrimiyo .en azından yapabildiklerimi yapiyim dedim
40 dk surdu yaklaşık .
Supersin funda...haydi akşam güzel haberlerini bekliyorumDaha iyiym aynura dinlendim iyice bugun sporun canına okuyacagım inşallah şu iş yeri muhabbetim bir bitsin akşam yemegim de hazır dün yatmadan eşime rica ettim pişirmiş sağolsun hemencecik yeyip sağlam spor yapacam sonra bir duş ohhh misss:)
hoşgeldin cnmMerhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
Merhaba mucizem.hoş geldin aramıza.e tatlı krizlerini üstesinden hep birlikde gelicez.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da seni iyice tanıyalımMerhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
Canım lütfen doktorunla anlaşmadan spor yapma.bugün alıcan mı sonuçları?Spor yaptım.pilates göbek hareketleri yaptım.yerde yapılandan.bunda dizim agrimiyo .en azından yapabildiklerimi yapiyim dedim
40 dk surdu yaklaşık .
Ayy ne zordur hem anne olmak hem çalışmak.Allah yardımcınız olsun vallaha...çok iyi canım, bende iş yerindeyim, regliyim ve ağrım var, aslında çok kötü değil ama hiç halim yok, hep oturmak, parmağımı dahi kımıldatmamak istiyorum :)
Ben de merak ettim.akşamları gelirdin hep...günaydın tabletim bozldu giremiyorum dün leslie yi yapamadım bugun iki mile yapacagım
Zayifim yarisma icin yaptin su borekleri sonrada oturdun yidin hehh .. iste kacamagin desifre oldu ahaha ....dün akşam kötüydü gene, ama bu gün kesin başladım artık, kaçarım yok
dün akşam kokoreç vs. yaptık onuda ekmekle yedim
Lütfen bu gün son "bu gün"ün olsun...dün akşam kötüydü gene, ama bu gün kesin başladım artık, kaçarım yok
dün akşam kokoreç vs. yaptık onuda ekmekle yedim
O da mı katıldı yarışmaya?hangisi ki?Zayifim yarisma icin yaptin su borekleri sonrada oturdun yidin hehheh .. iste kacamagin desifre oldu ahaha ....
ay canm benim ya kusura bkma artık gündüzleri buradayım hepBen de merak ettim.akşamları gelirdin hep...
Hadi koşşşş...ben hemen leslie yi yapayım sonrada yürüyüşe çıkacagım biraz işim var
Nolcak senin bu tembellikçok iyi canım, bende iş yerindeyim, regliyim ve ağrım var, aslında çok kötü değil ama hiç halim yok, hep oturmak, parmağımı dahi kımıldatmamak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?