Aaa ne zaman hoşgeldinMerhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
Sonuçlar 10 gün sonra dedi ama bugün evdeyim.yarin işe gidince doktorla konusucam raporu erken versin diye.dizine yük yapacak sporları yapma dedi.yürüyüş ,ayakta yapilan sporlar ip atlama filan.bende göbek ve kalça hareketleri yapıyorum yerde .bisey olmaz ondanCanım lütfen doktorunla anlaşmadan spor yapma.bugün alıcan mı sonuçları?
Tamam canım supersinnn.işte bu.çok karalı ve azimlisin zeynuşum. Ne olur bu hiç bi zaman solmasınnn...Sonuçlar 10 gün sonra dedi ama bugün evdeyim.yarin işe gidince doktorla konusucam raporu erken versin diye.dizine yük yapacak sporları yapma dedi.yürüyüş ,ayakta yapilan sporlar ip atlama filan.bende göbek ve kalça hareketleri yapıyorum yerde .bisey olmaz ondan
Cok gecmis olsun canim esim
Canımmmm çok geçmiş olsunnnn.hastalık hiç aklıma gelmedi ben de yine gezmelerdesindir dedim.inşallah çabucak iyileşirsin kuzu...
Gunaydin ..
Perim cok gecmis olsun , şifa dilerim
..
Günaydınlar hherkese
Peri cim çok çok geçmiş olsun.beslenmene dikkat et
Cok gecmis olsn kuzu
Perigunlugu geçmiş olsun canım
allah acil sifalar versin
çok geçmiş olsun perim dikkat et kendine .
geçmiş olsun canım
günaydın kızlar
haha canım pro olmuşun hayırlı olsun, darısı bize artık :)
tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine,
Ay sakin sakin geçmesin valla bu halindem memnunum.dun aksama kadar kızların ye israrindan gına geldi.bi tepsi börek önümde, fıstıklı kurabiyeler ..hepsini yediler ve aksam 7 ye kadar dayanabildim ağzına lokma koymadanTamam canım supersinnn.işte bu.çok karalı ve azimlisin zeynuşum. Ne olur bu hiç bi zaman solmasınnn...
Yok öyle bisey kız serum kilo aldırır mi hicHepinize çok teşekkür ederim. Gece resmen sabahladık hastanede ama geçmemişti yinede. Hatta gece acaba zehirlendim mi diye bile düşündük çünkü ablamda aynısıydı ayran falan içtik gece, içer içmez çıkardım. Midem bişey almadı bakalım henüz kahvaltı bile yapmadım korkumdan. Hastaneden geldikten sonrada bitmedi serum yememe rağmen.
Bide annem korkuttu serumu yedin kilo aldırır bu diye
Evet canım aç kalmadan kilo vermek müthiş bir şey. Ben de bekarken bile 63kilo ilurdum ve o zamanlar kendimi asla kilolu hiss etmezdim.ama şimdi burada o kadar motiveyim ki 60kilo da bile kendimi 70gibi hiss ediediyorum.o yüzden sen burada ol,verdikce vermek isteyeceksin bizimle...Ay sakin sakin geçmesin valla bu halindem memnunum.dun aksama kadar kızların ye israrindan gına geldi.bi tepsi börek önümde, fıstıklı kurabiyeler ..hepsini yediler ve aksam 7 ye kadar dayanabildim ağzına lokma koymadanboyle olunca da motivasyonu artıyor.yaz geliyo aynura acele etmem gerek.belki bilmiyosundur hayatım boyunca hep toplu biriydim.ve bu benim ilk diyetim. AC kalmadan da kilo veriyorken bırakmak istemiyorum
Aynen ben de öğleydim.kilo verirken yaptım bi tek.baksana şimdi korumadayım ve günde en az 45dakika spor yapıyorum ve seve seve.yapmadan rahat edemiyorumBu topige gelmeden spor yapmak hayaldi.şimdiye kadar spor yapmış biri değildim.vesilenizle artik spor yapmadan rahat edemiyorumteşekkürler herkese
Kesinlikle canım,etki ediyor baya.ama olsun az azda olsa gidecek o kilolar.e bu kiloda kalacak deyilsin yaaa.beence sen kendine karatay montignac gibi am kalmadan vere bilrceyin bi yol seç.çünki yolun uzun bıkmamaman seve seve yapman gerek...bir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi
bu nasıl kısır döngü ya kilodan hormonların bozuluyor hormonlrn yüzünden kilo veremiyorsunKesinlikle canım,etki ediyor baya.ama olsun az azda olsa gidecek o kilolar.e bu kiloda kalacak deyilsin yaaa.beence sen kendine karatay montignac gibi am kalmadan vere bilrceyin bi yol seç.çünki yolun uzun bıkmamaman seve seve yapman gerek...
Canım aeben abla profesörüdür ayıptır söylemesi,istediyini sora bilirsin.burada da tOpiyi var.baktın her halde...bu nasıl kısır döngü ya kilodan hormonların bozuluyor hormonlrn yüzünden kilo veremiyorsunben kendime en büyük kötülügü yapmışım montignac ı araştırıyorum biraz karışık geldi ögrenebilirsem başlycagım inşallah abla
takip ediyorum o topigi ablam sagolsunlar anlatıyorlarda :)Canım aeben abla profesörüdür ayıptır söylemesi,istediyini sora bilirsin.burada da tOpiyi var.baktın her halde...
hoşgeldinMerhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?