Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaa ne zaman hoşgeldin ben zeynep

Canım lütfen doktorunla anlaşmadan spor yapma.bugün alıcan mı sonuçları?
Sonuçlar 10 gün sonra dedi ama bugün evdeyim.yarin işe gidince doktorla konusucam raporu erken versin diye.dizine yük yapacak sporları yapma dedi.yürüyüş ,ayakta yapilan sporlar ip atlama filan.bende göbek ve kalça hareketleri yapıyorum yerde .bisey olmaz ondan

Tamam canım supersinnn.işte bu.çok karalı ve azimlisin zeynuşum. Ne olur bu hiç bi zaman solmasınnn...

Cok gecmis olsun canim esim

Canımmmm çok geçmiş olsunnnn.hastalık hiç aklıma gelmedi ben de yine gezmelerdesindir dedim.inşallah çabucak iyileşirsin kuzu...

Gunaydin ..

Perim cok gecmis olsun , şifa dilerim
..

Günaydınlar hherkese
Peri cim çok çok geçmiş olsun.beslenmene dikkat et

Cok gecmis olsn kuzu

Perigunlugu geçmiş olsun canım
allah acil sifalar versin

çok geçmiş olsun perim dikkat et kendine .

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar

haha canım pro olmuşun hayırlı olsun, darısı bize artık :)

tatlım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine,

Hepinize çok teşekkür ederim. Gece resmen sabahladık hastanede ama geçmemişti yinede. Hatta gece acaba zehirlendim mi diye bile düşündük çünkü ablamda aynısıydı ayran falan içtik gece, içer içmez çıkardım. Midem bişey almadı bakalım henüz kahvaltı bile yapmadım korkumdan. Hastaneden geldikten sonrada bitmedi serum yememe rağmen.
Bide annem korkuttu serumu yedin kilo aldırır bu diye

Tamam canım supersinnn.işte bu.çok karalı ve azimlisin zeynuşum. Ne olur bu hiç bi zaman solmasınnn...
Ay sakin sakin geçmesin valla bu halindem memnunum.dun aksama kadar kızların ye israrindan gına geldi.bi tepsi börek önümde, fıstıklı kurabiyeler ..hepsini yediler ve aksam 7 ye kadar dayanabildim ağzına lokma koymadan boyle olunca da motivasyonu artıyor.yaz geliyo aynura acele etmem gerek.belki bilmiyosundur hayatım boyunca hep toplu biriydim.ve bu benim ilk diyetim. AC kalmadan da kilo veriyorken bırakmak istemiyorum

Yok öyle bisey kız serum kilo aldırır mi hic halk arasındaki söylenti.tam tersi bol sıvı aldin

Aeben ablaaaa ben de sendenmişim bak.dün lahana çorbası içtim ya hiç cıss yapmasam da artıdayım bu gün.diyorum detoks yapayım ben.ama kara vetemedim pirinç mi yapayım ayran mı?aslında şimdi fotodaki gibi bi kahvaltı yaptım,üüstüne şimdi 1minik kahveli bitterle yeşil çay içtiçtim.bunun üzerine öölen ve akşam pirinç lapası yiye bilirim dimi?ya da olmadı yarın başlarım.ama bugün yapa bilirim bence.resmi de ekleyemedim.2yumurta bol yeşillik salata yedim

Evet canım aç kalmadan kilo vermek müthiş bir şey. Ben de bekarken bile 63kilo ilurdum ve o zamanlar kendimi asla kilolu hiss etmezdim.ama şimdi burada o kadar motiveyim ki 60kilo da bile kendimi 70gibi hiss ediediyorum.o yüzden sen burada ol,verdikce vermek isteyeceksin bizimle...

Bu topige gelmeden spor yapmak hayaldi.şimdiye kadar spor yapmış biri değildim.vesilenizle artik spor yapmadan rahat edemiyorum teşekkürler herkese
Aynen ben de öğleydim.kilo verirken yaptım bi tek.baksana şimdi korumadayım ve günde en az 45dakika spor yapıyorum ve seve seve.yapmadan rahat edemiyorum

bir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi

bir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi
Kesinlikle canım,etki ediyor baya.ama olsun az azda olsa gidecek o kilolar.e bu kiloda kalacak deyilsin yaaa.beence sen kendine karatay montignac gibi am kalmadan vere bilrceyin bi yol seç.çünki yolun uzun bıkmamaman seve seve yapman gerek...

bu nasıl kısır döngü ya kilodan hormonların bozuluyor hormonlrn yüzünden kilo veremiyorsun ben kendime en büyük kötülügü yapmışım montignac ı araştırıyorum biraz karışık geldi ögrenebilirsem başlycagım inşallah abla

Canım aeben abla profesörüdür ayıptır söylemesi,istediyini sora bilirsin.burada da tOpiyi var.baktın her halde...

Hergün takıma uğramayı canı gönülden istiyorum, keyifle yazarım ,kurallarınızı kabul ederek ben aranıza katılmak istiyorum.
Form olarakta tanıtayım kendimi o zaman

ADINIZ: Merve

YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:175

KİLONUZ:79

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareksiz yaşam ve düzensiz beslenme

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında uzun süredir kilo vermeyi dilediğim gibi bir işe başlayamama sebep olduğu için, yaşam kalitemi düşürdüğü için vermek istiyordum. Çok yüksek kilolardan 70 li rakamları görmüş olmak inanın fit olmasanızda kendinizi fit hissettiriyor. Uzun süre bunun rehavetini yaşadım ne yazık ki. Ta ki sevgilimin kilolarım konusunda belirtmesede aslında ciddi anlamda rahatsız olduğunu fark ettiğim an kendime geldim.

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Aslında ben tüp mide ameliyatı olarak bir hayli kilo verdim. Bir sene önce kilo vermem durdu. Tüp mide ameliyatının rahatlığıyla tekrar çikolata tüketmeye başlayınca kilo vermem durdu sanırım. Ardından çikolatayı tamamen kessemde kilo veremediğimi fark ettim. Ameliyat dolayısıyla çok çok daha az besin tüketiyorum normal şartlarda kilo verebilmem gerekirken vücudum kıtlık durumuna geçti sanki. İradesiz davranarak az besin tükettiğim halde bu besinleri bana fayda sağlayacaklar yerine abur cuburdan seçmeye başladım. Metabolizmam bir hayli yavaşladı. İlk amacım metabolizmamı arttırmak ve sağlıklı besinler tüketmek.
bu süreçtede kilolar gidecektir eminim

Baya bi uzun tanıttım kendimi sanırım

hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…