- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hoşgeldin canım aramızaHergün takıma uğramayı canı gönülden istiyorum, keyifle yazarım ,kurallarınızı kabul ederek ben aranıza katılmak istiyorum.
Form olarakta tanıtayım kendimi o zaman
ADINIZ: Merve
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:79
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareksiz yaşam ve düzensiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında uzun süredir kilo vermeyi dilediğim gibi bir işe başlayamama sebep olduğu için, yaşam kalitemi düşürdüğü için vermek istiyordum. Çok yüksek kilolardan 70 li rakamları görmüş olmak inanın fit olmasanızda kendinizi fit hissettiriyor. Uzun süre bunun rehavetini yaşadım ne yazık ki.Ta ki sevgilimin kilolarım konusunda belirtmesede aslında ciddi anlamda rahatsız olduğunu fark ettiğim an kendime geldim.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Aslında ben tüp mide ameliyatı olarak bir hayli kilo verdim. Bir sene önce kilo vermem durdu. Tüp mide ameliyatının rahatlığıyla tekrar çikolata tüketmeye başlayınca kilo vermem durdu sanırım. Ardından çikolatayı tamamen kessemde kilo veremediğimi fark ettim. Ameliyat dolayısıyla çok çok daha az besin tüketiyorum normal şartlarda kilo verebilmem gerekirken vücudum kıtlık durumuna geçti sanki. İradesiz davranarak az besin tükettiğim halde bu besinleri bana fayda sağlayacaklar yerine abur cuburdan seçmeye başladım. Metabolizmam bir hayli yavaşladı. İlk amacım metabolizmamı arttırmak ve sağlıklı besinler tüketmek.
bu süreçtede kilolar gidecektir eminim
Baya bi uzun tanıttım kendimi sanırım
Hormon dediğin hangisi onlarca hormon varbir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi
Aaaa eveettt dünki menüme de 1.5 lt serum ekleyeyimYok öyle bisey kız serum kilo aldırır mi hichalk arasındaki söylenti.tam tersi bol sıvı aldin
Sonuçlar 10 gün sonra dedi ama bugün evdeyim.yarin işe gidince doktorla konusucam raporu erken versin diye.dizine yük yapacak sporları yapma dedi.yürüyüş ,ayakta yapilan sporlar ip atlama filan.bende göbek ve kalça hareketleri yapıyorum yerde .bisey olmaz ondan
Çok memnun oldum.bu problemleri aşıcaz hepbirlikde,güzelce güle oynaya zayıflayacaz yeterki sen iste ve kararlı ol.Çalışıyomusun?ev hanımımısın canım?Hergün takıma uğramayı canı gönülden istiyorum, keyifle yazarım ,kurallarınızı kabul ederek ben aranıza katılmak istiyorum.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında uzun süredir kilo vermeyi dilediğim gibi bir işe başlayamama sebep olduğu için, yaşam kalitemi düşürdüğü için vermek istiyordum. Çok yüksek kilolardan 70 li rakamları görmüş olmak inanın fit olmasanızda kendinizi fit hissettiriyor. Uzun süre bunun rehavetini yaşadım ne yazık ki.Ta ki sevgilimin kilolarım konusunda belirtmesede aslında ciddi anlamda rahatsız olduğunu fark ettiğim an kendime geldim.
Aslında ben tüp mide ameliyatı olarak bir hayli kilo verdim. Bir sene önce kilo vermem durdu. Tüp mide ameliyatının rahatlığıyla tekrar çikolata tüketmeye başlayınca kilo vermem durdu sanırım. Ardından çikolatayı tamamen kessemde kilo veremediğimi fark ettim. Ameliyat dolayısıyla çok çok daha az besin tüketiyorum normal şartlarda kilo verebilmem gerekirken vücudum kıtlık durumuna geçti sanki. İradesiz davranarak az besin tükettiğim halde bu besinleri bana fayda sağlayacaklar yerine abur cuburdan seçmeye başladım. Metabolizmam bir hayli yavaşladı. İlk amacım metabolizmamı arttırmak ve sağlıklı besinler tüketmek.
Sen daha iyi bilirsin canım ya.yardım edermisin yağmura...Hormon dediğin hangisi onlarca hormon var
bn anlamam hangisiHormon dediğin hangisi onlarca hormon var
Yatak döşek yatıyormusun perim?bi şey yiye bildin mi?Aaaa eveettt dünki menüme de 1.5 lt serum ekleyeyim
Raporum yok mu elinde.ordan fotosunu at ya da yaz buraya hangilerinin bozuk olduğunu zeynep tıp işçisidir yardım eder sanabn anlamam hangisihormon testinin sonuçlarında doktorumn söyledği şeydi kilo vermem gerektiği
aslında ben ailemdeki rahatsızlık sonucunda tesler yptırmıştım ciğer yağlanması oldugunuda söyledi sonuçları bulabilirsem yazarım istersenizHormon dediğin hangisi onlarca hormon var
Zayifim yarisma icin yaptin su borekleri sonrada oturdun yidin hehh .. iste kacamagin desifre oldu ahaha ....
Toparla artik kendini yemenin sonu yok!!!!
Lütfen bu gün son "bu gün"ün olsun...
Nolcak senin bu tembellikbak benim yasak olduğu halde bir an önce verip rahatıma bakmak için yapıyorum.biran önce bitsin.baska islerle ugrasayim diyorum diyet yerine
periii çok geçmiş olsun canım.Hepinize çok teşekkür ederim. Gece resmen sabahladık hastanede ama geçmemişti yinede. Hatta gece acaba zehirlendim mi diye bile düşündük çünkü ablamda aynısıydı ayran falan içtik gece, içer içmez çıkardım. Midem bişey almadı bakalım henüz kahvaltı bile yapmadım korkumdan. Hastaneden geldikten sonrada bitmedi serum yememe rağmen.
Bide annem korkuttu serumu yedin kilo aldırır bu diye
Hoşgeldin merve ben funda.HAyırlı olsun doğru bir karar verdin ve doğru yoldasın.tüp mide ameliyatına iyi cesaret etmişssin tahmin edebiliyorum kilonun fazlalığını.Bak o kadar eziyete girmişsin yazık etme kendine yeme düzenini değiştirmen gerek sağlıklı beslenebilmeyi öyle ya da böyle ögrenmek zorundayız yoksa hooop tekrar geliyor kilolar.Rabbim yardımcımız olsun tatlım.Tekrardan hoşgeldin.Hergün takıma uğramayı canı gönülden istiyorum, keyifle yazarım ,kurallarınızı kabul ederek ben aranıza katılmak istiyorum.
tam bende onu yazmıştımRaporum yok mu elinde.ordan fotosunu at ya da yaz buraya hangilerinin bozuk olduğunu zeynep tıp işçisidir yardım eder sana
aslında ben ailemdeki rahatsızlık sonucunda tesler yptırmıştım ciğer yağlanması oldugunuda söyledi sonuçları bulabilirsem yazarım isterseniz
Yok canım ben ev hanımıyım.pc başındasın o zaman?rahat yazmana sevindim.çünki ne kadar çok burada olursan o kadar çok motive olursun.Ayrı ayrı teşekkür ederim, hoşbuldum
Çalışıyorum.Sen çalışıyor musun?
Eminim hepimiz hedefimize ulaşırız neden olmasın ki
Gerçekten mi babamdada vr hatta onunki ileri derecede biyopsi olmuştu biz onu bir hafta denedik birkmistik hemen başlayalım o zaman teşekkürler.karaciğer yağlanması mı canım?
eşimde de vardı maydanoz kürüyle 10 günde halloldu
15-16 sap maydanoz, 1 limon, az su blenderdan geçirip içti sabah aç karnına, 10 gün sonra tahlil yaptırdığında değerleri normale dönmüştü
bir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi
karaciğer yağlanması mı canım?
eşimde de vardı maydanoz kürüyle 10 günde halloldu
15-16 sap maydanoz, 1 limon, az su blenderdan geçirip içti sabah aç karnına, 10 gün sonra tahlil yaptırdığında değerleri normale dönmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?