Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin canım aramıza güzeel güzeel sağlıklı kilo vermeler

canım çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine , sağlık herşeyden daha değerli

Çok memnun oldum.bu problemleri aşıcaz hepbirlikde,güzelce güle oynaya zayıflayacaz yeterki sen iste ve kararlı ol.Çalışıyomusun?ev hanımımısın canım?

Zayifim yarisma icin yaptin su borekleri sonrada oturdun yidin hehh .. iste kacamagin desifre oldu ahaha ....

Toparla artik kendini yemenin sonu yok!!!!

kesinlikle toparladım kendimi, bu günden sonra cıss yaparsam kovun beni bu topikten

Lütfen bu gün son "bu gün"ün olsun...

zaten soooon bu gün

Nolcak senin bu tembellik bak benim yasak olduğu halde bir an önce verip rahatıma bakmak için yapıyorum.biran önce bitsin.baska islerle ugrasayim diyorum diyet yerine

canım mensim ya ondan halsizim, bende bir an önce bitircem, artık yeter...

periii çok geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin merve ben funda.HAyırlı olsun doğru bir karar verdin ve doğru yoldasın.tüp mide ameliyatına iyi cesaret etmişssin tahmin edebiliyorum kilonun fazlalığını.Bak o kadar eziyete girmişsin yazık etme kendine yeme düzenini değiştirmen gerek sağlıklı beslenebilmeyi öyle ya da böyle ögrenmek zorundayız yoksa hooop tekrar geliyor kilolar.Rabbim yardımcımız olsun tatlım.Tekrardan hoşgeldin.

aslında ben ailemdeki rahatsızlık sonucunda tesler yptırmıştım ciğer yağlanması oldugunuda söyledi sonuçları bulabilirsem yazarım isterseniz

karaciğer yağlanması mı canım?

eşimde de vardı maydanoz kürüyle 10 günde halloldu

15-16 sap maydanoz, 1 limon, az su blenderdan geçirip içti sabah aç karnına, 10 gün sonra tahlil yaptırdığında değerleri normale dönmüştü

Ayrı ayrı teşekkür ederim, hoşbuldum
Çalışıyorum.Sen çalışıyor musun?
Eminim hepimiz hedefimize ulaşırız neden olmasın ki
Yok canım ben ev hanımıyım.pc başındasın o zaman?rahat yazmana sevindim.çünki ne kadar çok burada olursan o kadar çok motive olursun.

Gerçekten mi babamdada vr hatta onunki ileri derecede biyopsi olmuştu biz onu bir hafta denedik birkmistik hemen başlayalım o zaman teşekkürler.

bir mile yapıp geldim birşey sorcm hormnlar hızlı kilo vermeyi etkilermi bnm hormonlrmla ilgili sorunlarım vr kilo vermemi yvşltmş olblr mi

canım düzenli beslenip, kilo verirsen hormonlarında düzene girer. kesinlikle kilo nu ver, ama sağlıklı bir şekilde tabiii

pişirme falan yok çiğ olarak yaptınız sanırım, kim tavsiye etmişti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…