Eski rapor fydsi olr mu bleem ama bulamadım yakin zmnda doktor rhtszlnnca su testleri istediHormon dediğin hangisi onlarca hormon var
periii çok geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin merve ben funda.HAyırlı olsun doğru bir karar verdin ve doğru yoldasın.tüp mide ameliyatına iyi cesaret etmişssin tahmin edebiliyorum kilonun fazlalığını.Bak o kadar eziyete girmişsin yazık etme kendine yeme düzenini değiştirmen gerek sağlıklı beslenebilmeyi öyle ya da böyle ögrenmek zorundayız yoksa hooop tekrar geliyor kilolar.Rabbim yardımcımız olsun tatlım.Tekrardan hoşgeldin.
Haklisin , yvs olnca çok canm skliyor ama birakmiyacagim insallahcanım düzenli beslenip, kilo verirsen hormonlarında düzene girer. kesinlikle kilo nu ver, ama sağlıklı bir şekilde tabiii
Yok canım ben ev hanımıyım.pc başındasın o zaman?rahat yazmana sevindim.çünki ne kadar çok burada olursan o kadar çok motive olursun.
pişirme falan yok çiğ olarak yaptınız sanırım, kim tavsiye etmişti acaba
Çiğ olarak.bizde siroz irsi ilk evresi yağlanma bize de rahatsız olan kuzenim söylemişti esi doktor o soylemispişirme falan yok çiğ olarak yaptınız sanırım, kim tavsiye etmişti acaba
Dun arkadaslar arasindada konu olmustu bir arkadasimin babasininda siroz belirtileri varmis ( irsi ) cig sarimsak yutmus uzun bir sure ve hic belirtisi kalmamis tekrar dr. GorundugundeÇiğ olarak.bizde siroz irsi ilk evresi yağlanma bize de rahatsız olan kuzenim söylemişti esi doktor o soylemis
T3,T4,yada TSH tir bahsettiği hormonlar.bunlari artik ilacla düzene koymak o kadar kolay ki.eğer ilaç kulkaniyorsan mutlaka saatine kadar düzenli kullanman gerek .kısa surede düzene girer.ve kilo vermem de hızlanır.bn anlamam hangisihormon testinin sonuçlarında doktorumn söyledği şeydi kilo vermem gerektiği
Ay ne güldümRaporum yok mu elinde.ordan fotosunu at ya da yaz buraya hangilerinin bozuk olduğunu zeynep tıp işçisidir yardım eder sana
Kullanmiyorm sonuçları alınca tkrr gidecgm on gün kullncgm bir ilc verdi sadeceT3,T4,yada TSH tir bahsettiği hormonlar.bunlari artik ilacla düzene koymak o kadar kolay ki.eğer ilaç kulkaniyorsan mutlaka saatine kadar düzenli kullanman gerek .kısa surede düzene girer.ve kilo vermem de hızlanır.
Amin inşallah çok sgolunDun arkadaslar arasindada konu olmustu bir arkadasimin babasininda siroz belirtileri varmis ( irsi ) cig sarimsak yutmus uzun bir sure ve hic belirtisi kalmamis tekrar dr. Gorundugundesifalar olsun ..
Canım bu hormonlar için genelde euthyrox diye bi ilaç var o kullanılıyor. Bu hormonlar bi tek ilaçla duzeliyo onun dozu fulanda çok önemli doktorunun düzenleyip karar vermesi lazimEski rapor fydsi olr mu bleem ama bulamadım yakin zmnda doktor rhtszlnnca su testleri istedi
FSH
Lh
E2
TSH
Prolaktin ve hemogram testlerini bnlri rahatsızlığın olunca verecgm snclri aldgmda size msj ırk atsam yardımcı olr musun cnm
Kullanmiyorm sonuçları alınca tkrr gidecgm on gün kullncgm bir ilc verdi sadece
Haklisin , yvs olnca çok canm skliyor ama birakmiyacagim insallah
Eski ama bu vrdi hepatit ve yglnma içindi
Heyecanlandigimda n yutmusum harfleriyazdıklarını okumak için tekrar tekrar bakıyorum
Hem yazıyorum bir yandan da resim atmaya çalışıyordumyazdıklarını okumak için tekrar tekrar bakıyorum
Bak canım anti hbs en yüksek çıkmış .kanında hepatit B antikoru var demektir.aşı mi oldun yoksa bu hastalığı mi geçirdim.hbs ag en negatif olduğu için su an aktif bu hastalık yok sende zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?