Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hormon dediğin hangisi onlarca hormon var
Eski rapor fydsi olr mu bleem ama bulamadım yakin zmnda doktor rhtszlnnca su testleri istedi
FSH
Lh
E2
TSH
Prolaktin ve hemogram testlerini bnlri rahatsızlığın olunca verecgm snclri aldgmda size msj ırk atsam yardımcı olr musun cnm

Memnun oldum Funda.
Çok haklısın. Gerçi nasıl cesaret etmiştim değil benim başka seçeneğim yoktu artık.
Sen kaç kilosun ne zamandır diyet yapıyorsun?

Yok canım ben ev hanımıyım.pc başındasın o zaman?rahat yazmana sevindim.çünki ne kadar çok burada olursan o kadar çok motive olursun.

Siteyi hep takip ederdim zaten google da hangi kürü arasan kadınlar kulübü çıkıyor insanın karşısına.
Genel olarak internette vakit geçiririm bilg olmasa telefondan bakınır dururum .Sık sık burda olacağım yani
Senin kilo durumun nasıl? Ne zamandır diyettesin?

pişirme falan yok çiğ olarak yaptınız sanırım, kim tavsiye etmişti acaba

çiğ canım, ibrahim saraçoğlu'ndan duymuştum

o adamın bilgilerine çok inanıyorum ben, annem de tiroid nodülü var 1 ay aç karnna dereotu yedi, ege ünv. hst. tedavi oluyor, bir sonraki kontrolünde nodüllerinin küçüldüğünü, kan değerlerinin yükseldiğini söylemişti doktor, hatta doktor bile şaşırmıştı

Çiğ olarak.bizde siroz irsi ilk evresi yağlanma bize de rahatsız olan kuzenim söylemişti esi doktor o soylemis
Dun arkadaslar arasindada konu olmustu bir arkadasimin babasininda siroz belirtileri varmis ( irsi ) cig sarimsak yutmus uzun bir sure ve hic belirtisi kalmamis tekrar dr. Gorundugunde sifalar olsun ..

bn anlamam hangisi hormon testinin sonuçlarında doktorumn söyledği şeydi kilo vermem gerektiği
T3,T4,yada TSH tir bahsettiği hormonlar.bunlari artik ilacla düzene koymak o kadar kolay ki.eğer ilaç kulkaniyorsan mutlaka saatine kadar düzenli kullanman gerek .kısa surede düzene girer.ve kilo vermem de hızlanır.

Zayıflama kürü (beyaz lahana-maydanoz-limon)

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak üç dakika kaynatınız. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu ilave ediniz ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayınız ve tekrar ağzını kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapatınız ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız. Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız. Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle ve akşam içebilirsiniz. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsiniz. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içilmelidir. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etmeyiniz. İçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.

Kürün hazırlama şeklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı yirmi-yirmibeş adettir. Maydanozların gövde saplarıyla beraber kullanılması gerekmektedir.

Lahana-maydanoz-limon suyu karışım kürünün uygulaması;

3x7U+3A

U= 7 gün uygulanır

A= 3 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: Üç defa yedi gün uygulanır ve her yedi gün tamamlandığında üç gün ara verilir. Toplam uygulama süresi yirmibir gündür. Uygulama sürelerine üç günlük aralar dahil değildir.

Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursunuz.

Dikkat: Kürümüzün kullanımı tiroid hastaları için önerilmemektedir.

i.saraçoğlu'nun sitesinden alıntıdır

T3,T4,yada TSH tir bahsettiği hormonlar.bunlari artik ilacla düzene koymak o kadar kolay ki.eğer ilaç kulkaniyorsan mutlaka saatine kadar düzenli kullanman gerek .kısa surede düzene girer.ve kilo vermem de hızlanır.
Kullanmiyorm sonuçları alınca tkrr gidecgm on gün kullncgm bir ilc verdi sadece

Canım bu hormonlar için genelde euthyrox diye bi ilaç var o kullanılıyor. Bu hormonlar bi tek ilaçla duzeliyo onun dozu fulanda çok önemli doktorunun düzenleyip karar vermesi lazim

Bak canım anti hbs en yüksek çıkmış .kanında hepatit B antikoru var demektir.aşı mi oldun yoksa bu hastalığı mi geçirdim.hbs ag en negatif olduğu için su an aktif bu hastalık yok sende zaten.
Plt ye gelince kandaki trombosit düzeyi o.yani kanının pıhtılaşma hızı.seninki bi raz fazla koyu anlican aspirin verir büyük ihtimalle .başka bisey yoktu bu kagitta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…