Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahaha yıkadım bile ewet o dediğinden yarım 35 dk. sürdü iki kalori aynı anda yaktım senağlama ama işkence gibiydi hepp öle yıkıcam bulaşıkları:roflol::roflol::roflol:

STEpper dediğin şu bastıkça inip kalkan alet dimi? onunla bulaşık nasıl yıkıcan kıs evi su basar.

hahahahah kız kac tabak kırdınnn bıde onu sayalım pregantt dımı canımm ama takdır edelım azımlı kızsın vesselammm hadı ıddıaya gırelım bu hafat azalımı kac kılo verecekkk ben 1,5 verıcek dıyorumm ne dersın zalımı benım ıcın verırımısın 1,5 kılo
sen bana 1,5 kılo ver bende sana 1 kılo verım yadaa gonlumden koptu 2 verıcem sanaaaaaaaaa

hahaha yıkadım bile ewet o dediğinden yarım 35 dk. Sürdü iki kalori aynı anda yaktım senağlama ama işkence gibiydi hepp öle yıkıcam bulaşıkları:roflol::roflol::roflol:

ah şekerim ben o aletten aldım birkaç yıl önce. 10 dakka binince canım çıkıyodu. Sen nasıl dayanıyosun? Sonra bıraktım tabi. Attım balkona. çok pis ve paslı. Acaba yıkayıp eve mi alsam

hahaha yıkadım bile ewet o dediğinden yarım 35 dk. Sürdü iki kalori aynı anda yaktım şutarafagittişutarafagitti ama işkence gibiydi hepp öle yıkıcam bulaşıkları:roflol::roflol::roflol:

sen bekarmışsın, ne kursuna gidiyorsun kpss mi yoksa? Ay sence nolucak? Erkan evlenecek mi o yılanla?

evet kpss kursuna gıdıyorum kpssa sınavına gırıcem haytımda ılk kez:1shok::1shok: ıst eollee canımm

erkan evlenmek ıstemıcek ama o yılan onu evlenmeye mecbur bırakıcak vıcdanenn yanııı ne karıymıs yalnız delı ettı benııı ya bole karılardan allah sevgılılerımızı kocıslerımızı korusun kızlarr :Saruboceq:

Ay evet ya. Ama bence esın orda doĞuracak nıkah ıptal olacak

erkanda esinle evlensin yada o yılanla evlencek çocukta tutmucak erkanda bin pişman olacak esinde göstermicek masalı erkana bölede olabilir senaristler arkadaşımız deilki soralım:umursamaz:

Salak barıŞ bı halt ettın barı anlatma da kız ıyıce nefret etmesın

ewet ya bencede söleme bari yada ne bilim ya kararsızım aynı şey benim başıma gelse ne yapardım dizide yapılmaması gerekiyor ama gerçekte böle bişey olsa kesinlikle bilmek isterdim gözümün içine bakarak salağa bak nasıl aldattım dicene gelsin açık açık böyleyken böyle oldu demesini tercih ederim en azından bilmek isterdim gibime geliyor ama sonrası nasıl olurdu onu bilemiyorum:ecrin_bebek:

Kız kendını kaptırdı hamıle modlarına gırdı. Uyuz oldum. Boyna tuvalete gıdıo. Bence de hamıle kalmıcak

Aslında aldatma ılıŞkıyı bıtırır. Ama ne bılıyım ıŞte. Anlatmak dÜrÜstlÜk ama o zaman da ıpeĞı kaybedıcek. Bu dızıdekı saÇma ılıŞkılere uyuz oluyorum

iyide hatası var bence daha evli deilim ama bununla ilgili kitaplar okuyorım hamileliğin son aylarında rahim idrar torbasının hemen üsündedir ve bebek büyüdükçe son ayda baskı yapmaya başlar anne idrara sık çıkmaya başlar diye biliyorum ama anneler daha iyi bilirler

Evet dedıĞın doĞru canım ama ılk aylarda da Çok tuvalete Çıkılıyor. Bılımsel aÇıklamasını bılmıyorum ama ben de Çok gıderdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…