iyide hatası var bence daha evli deilim ama bununla ilgili kitaplar okuyorım hamileliğin son aylarında rahim idrar torbasının hemen üsündedir ve bebek büyüdükçe son ayda baskı yapmaya başlar anne idrara sık çıkmaya başlar diye biliyorum ama anneler daha iyi bilirler
Aslında aldatma İlİŞkİyİ bİtİrİr. Ama ne bİlİyİm İŞte. Anlatmak dÜrÜstlÜk ama o zaman da İpeĞİ kaybedİcek. Bu dİzİdekİ saÇma İlİŞkİlere uyuz oluyorum
ewet ya bencede söleme bari yada ne bilim ya kararsızım aynı şey benim başıma gelse ne yapardım dizide yapılmaması gerekiyor ama gerçekte böle bişey olsa kesinlikle bilmek isterdim gözümün içine bakarak salağa bak nasıl aldattım dicene gelsin açık açık böyleyken böyle oldu demesini tercih ederim en azından bilmek isterdim gibime geliyor ama sonrası nasıl olurdu onu bilemiyorum:ecrin_bebek:
zemuszemusaynen bende onu diyorum işte salak yerine konmak istemediğim için düsürt olmaso önemlidir oda vicdanen daha rahat olur
sen bekarmışsın, ne kursuna gidiyorsun kpss mi yoksa? Ay sence nolucak? Erkan evlenecek mi o yılanla?
kız yoksa sendemı kpss kursuna gıdıyonn
selam kızlar ben bugün kutlama günüm. sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli su böreği ve yanında peynir, domates, biber yedim
öğlen 1 profiterol
akşam pesto soslu ev makarnası ve çiğ köfte...
eeeeee azcıkda biz tıkınak. bütün hafta brokoli kemirdim...
:1shok::1shok::bbo:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ehh be canım hepsi ağır karbonhidrat
bari bi öğünü abrtsaydınohaoldumsmilebilmiyorumkismile
neyse bakalım bu hafta hiç kaçamak yapma bi dahalmaz:
pastamıohaoldumsmilehayır olamaz ne pastası olmaz olamaz bu iş olamaz yapma yine takımımızı birinci yapalım hadi kübraya ver pastayı etli ekmekte yemişsin ayran iyide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?