Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet dogru soyluyosunnn aynen ole

Aslında aldatma İlİŞkİyİ bİtİrİr. Ama ne bİlİyİm İŞte. Anlatmak dÜrÜstlÜk ama o zaman da İpeĞİ kaybedİcek. Bu dİzİdekİ saÇma İlİŞkİlere uyuz oluyorum

bırısı aldatıyosa zaten bıtmıs bı ılıskıdır gelıp soylemıs durustluk yapmısı fılan yemem ben onu aldattıgını soylemek o kısının durust oldugunu gostermez AMA BITMEK UZERE OLAN ILISKIYII SAYGI ILE BITIRMEYE YOL ACABILIR yanı her halukarda terk ederım adamııı affetmemmmmlmaz:lmaz:

vallahı cok dogru yazmısıın canım aynen ole salak yerıne konmakkk aldatılmaktan dahaa acıı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya ozgur kızzzz ben ona kıyamıyom laf aramızdaaa aynı ona benzedıgım soylenıyoo huyyy olarakkk heheh

zemuszemusaynen bende onu diyorum işte salak yerine konmak istemediğim için düsürt olmaso önemlidir oda vicdanen daha rahat olur

selam kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
çok sevindim yaa takım olarak ne güzel başladık,birinci gelmişiz her şeyde:hooray::lepi::dance:
inşallah böyle devam ederizolumunekankayizsmile

ben de bugün eski okulumun yemeğine gittim...çok güzeldi biz bize eğlendik:dance:samimi çok rahat bi ortam oluyo çok mutlu oluyorum:1hug:
ve inanılmaz iltifatlar aldım:teytey:ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun falan:sm_cool:herkes sordu nasıl zayıfladın diyedelikafadulden
aslında en son görüştüümüzden beri 4 kilo falan vermişimdir ama bayaa sıkılaştım heralde,spor yaptıım için vücut şekillenmye başladıhihoyyytkaydirigubbakcemile2
yaaa insna acayip motive oluyo yaa:1rolleyes::içelim:
ama biraz vicdan azabı ççekiyorum çünkü bugün sporumu yapamadım:1no2:
ee orda da bi şeyler yemek zornda kaldım tabii:kedi:
ama inanın çok az yedim tabağın yarısından çoğunu bıraktımyerimseniben
yaa inşallah daha da güzel yerlere gelicez kızlar inşallah:Saruboceqlumunekankayizsmile

hiç üzülme sen yememişsin ya o bile yeter yarında vakit buldukça spor ve su tmmdır işte telafisini yapmış olursun

kız yoksa sendemı kpss kursuna gıdıyonn

ay yok canım ben 6 yıl önce gittim. atandım çok şükür.. ama o koşturmacayı iyi bilirim. kolay gelsin valla. aslında diyete hacet yokeritir adamı

slm kızlar
kahvaltda haşlanmış yumurta
1.5 diim ekmek peynir zeytin pekmez ve çay

öğlen etli ekmek yedimm :kedi: yanında ayran
akşamsa misafir var birazcık yaptığım pastadan yerim

pastamıohaoldumsmilehayır olamaz ne pastası olmaz olamaz bu iş olamaz yapma yine takımımızı birinci yapalım hadi kübraya ver pastayı etli ekmekte yemişsin ayran iyide

selam kızlar ben bugün kutlama günüm. sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli su böreği ve yanında peynir, domates, biber yedim

öğlen 1 profiterol

akşam pesto soslu ev makarnası ve çiğ köfte...

eeeeee azcıkda biz tıkınak. bütün hafta brokoli kemirdim...

Merhaba kızlarrrrr
Sabah küçük dilim ekmek yanında peynir zeytin vs
Öğlen makarnayı haşladım üstüne yoğurt döküp yedimmm
Akşam mantar yemeği yedim biraz,bide salataaa
Az öncede yeşil çayımı içtimmmm

1 portakal 2 kasık kısır bol marul 3 kasık sehrıye corbası sınrısız cayy ama acım tanısıyonum dustuuu fekatt yıne vermıısım tartımm her yerde az gosterdıı yıne mekık ve dıger harekeltlerımı az mıktarda yaptım zıra tansınyondan gebrırımmm hehehe

selam kızlar sabah normal kahvaltı
öğlen üniversiteden arkadaşlarla görüştüm 1 küçük kase tavuklu salata yedim,tatlının yarısını ve biraz da kek yadim
ama akşam hiç bi şey yemedim
bugün yürüyüş yapamadım
ama sabah kalkınca mekikleri yapmıştım gece yatmadan da yapıcam

:1shok::1shok::bbo:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ehh be canım hepsi ağır karbonhidrat
bari bi öğünü abrtsaydınohaoldumsmilebilmiyorumkismile
neyse bakalım bu hafta hiç kaçamak yapma bi dahalmaz:

:1shok::1shok::bbo:kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
ehh be canım hepsi ağır karbonhidrat
bari bi öğünü abrtsaydınohaoldumsmilebilmiyorumkismile
neyse bakalım bu hafta hiç kaçamak yapma bi dahalmaz:

oo hafta sonu geldı mıllet kacak pesınde ama ben bakınn hala kacamak yapmadım ablamda az once senbaya zayıfladın dedııı vay anasını sayın seyırcılerr

slm kızlar sabah 15 dk yürüyüş aç olarak 1paket içinden 1 tane çubuk kraker 1 saat tempolu yürüyüş şimdi ise elma yiyorum 1 veya doymazsam 2 elma yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…