Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepatit b geçirdim ve yıllardır aşı oluyordum babam da hepatit b var o yüzden bana da test yaptılar doktor da dedi artik aşı olmana grek yok omur boyu korur seni ddi ama zayiflamalisin cigerinde yağlanma başlamış dedi.hormon testini bulamadım bundada hormon sonuçları yazıyor ya ayni sandım

Tamam canm günde iki defa tok karnına sadece aldigin saatlere dikkat et ve hep ayni saatte al dedi

Hastalığı gecirmissin evet omur boyu korur diyorlar ama onun koruyuculuğu düşüyor zamanla.sen senede bir kez baktır yinede.bende aşısını oldum ama zamanla düşüyor

Bir defa 15gun surdu bende bu yüzden gitmistim sanırım onun için.çok tesekkur ederim yardımcı olduğun icin
Sürmesinin sebebi de hormon ama.E2 de bu sıkıntı var oda sana adet düzensizliği yapıyor.sonuç olarak da bu ilacı vermiş.bunlarda tek çare doktorunun dediğini harfiyen yapmak

Canım ben geçen ocakta 77kilo ile başladım diete,temmuzda 60kiloyla mezun oldum 4.takımdan.eylül de buraya kaptan olarak geldiç ve 2 kilo daha verdim.şimdi 60.400üm ve yeniden 58 59 olmak istiyorum.

Hastalığı gecirmissin evet omur boyu korur diyorlar ama onun koruyuculuğu düşüyor zamanla.sen senede bir kez baktır yinede.bende aşısını oldum ama zamanla düşüyor
Klz tıp işçisi deyilmisin?bizde tıp alanında çalışanların hepsine öyle denir.

Canım ben geçen ocakta 77kilo ile başladım diete,temmuzda 60kiloyla mezun oldum 4.takımdan.eylül de buraya kaptan olarak geldiç ve 2 kilo daha verdim.şimdi 60.400üm ve yeniden 58 59 olmak istiyorum.
Ne güzel 58 de olursun sen.
Bende kendime temmuzda hedefime ulaşma koşulu koymuştum ama senin belirttiğin kilo ve zamanı düşününce olmaz mı diye düşündüm. Kilo azaldıkça daha yavaş gidiyor bir de.

Ne güzel 58 de olursun sen.
Bende kendime temmuzda hedefime ulaşma koşulu koymuştum ama senin belirttiğin kilo ve zamanı düşününce olmaz mı diye düşündüm. Kilo azaldıkça daha yavaş gidiyor bir de.
Aklımda kalmadı kaç kiloydu vermek istediyin?canım benim ben illaki vericem demiyorum.verirsem iyi olur.illaki vericem desem mutlaka verirdim zaten. herkesin bünyesi çok farklı.bazıları hiç duraksamadan verir bazıları duraklama yaşar.bi de eskiden kaç kilo olduğunu neden yazmıyorsun ki?söğle kız.herkes motive olur baya.hele bide öncesi sonrası foto koyarsan yıkılır burası.

Rica ederim tatlım istediğin zaman ben burdayim
Dimi ama?fıstık ebem.bu gün geliminimiz doktora gidecekti.doktoru 25ne kadar sancısı gelmezse getirin demiş.ara ara sancıları olsa da asl doğum sancısı gelmedi bi türlü.ben de çok heycanlıyım,inşallah güzel haberle ararlar beni.kızımdan dolayı gidemedim hastahaneye ama çok merak ediyorum.

Güzelim şu an 79 um temmuz sonuna kadat 60 olmak hedefim.
Eski kilomu yazmanın anlamı yok çünkü ben çabalayarak vermedim o kiloyu. Mide ameliyatı oldum istesemde fazla yiyemezdim. Bi başarı yok bu noktada. İnş hedefime ulaşırı o zaman önce sonrası fotoraflarımı paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…