Bana verdigi ilacın adi dupbaston cnmCanım bu hormonlar için genelde euthyrox diye bi ilaç var o kullanılıyor. Bu hormonlar bi tek ilaçla duzeliyo onun dozu fulanda çok önemli doktorunun düzenleyip karar vermesi lazim
Bu kadın doğum ilacı benim dediğim TSH içindi.adet düzensizliğin varsa bunun için vermiştir bunuBana verdigi ilacın adi dupbaston cnm
Hepatit b geçirdim ve yıllardır aşı oluyordum babam da hepatit b var o yüzden bana da test yaptılar doktor da dedi artik aşı olmana grek yok omur boyu korur seni ddi ama zayiflamalisin cigerinde yağlanma başlamış dedi.hormon testini bulamadım bundada hormon sonuçları yazıyor ya ayni sandımBak canım anti hbs en yüksek çıkmış .kanında hepatit B antikoru var demektir.aşı mi oldun yoksa bu hastalığı mi geçirdim.hbs ag en negatif olduğu için su an aktif bu hastalık yok sende zaten.
Plt ye gelince kandaki trombosit düzeyi o.yani kanının pıhtılaşma hızı.seninki bi raz fazla koyu anlicanaspirin verir büyük ihtimalle .başka bisey yoktu bu kagitta
E2 demiştin ya onun için vermis bu ilacı.çok önemli ilaçlar içinde hormon olduğu için senin vücudundaki hormonların sentetik hali yani onları taklit ediyorlar.yani dozu ve kullandığın saate çok dikkat et olur muBana verdigi ilacın adi dupbaston cnm
Bir defa 15gun surdu bende bu yüzden gitmistim sanırım onun için.çok tesekkur ederim yardımcı olduğun icinBu kadın doğum ilacı benim dediğim TSH içindi.adet düzensizliğin varsa bunun için vermiştir bunu
Tamam canm günde iki defa tok karnına sadece aldigin saatlere dikkat et ve hep ayni saatte al dediE2 demiştin ya onun için vermis bu ilacı.çok önemli ilaçlar içinde hormon olduğu için senin vücudundaki hormonların sentetik hali yani onları taklit ediyorlar.yani dozu ve kullandığın saate çok dikkat et olur mu
Hastalığı gecirmissin evet omur boyu korur diyorlar ama onun koruyuculuğu düşüyor zamanla.sen senede bir kez baktır yinede.bende aşısını oldum ama zamanla düşüyorHepatit b geçirdim ve yıllardır aşı oluyordum babam da hepatit b var o yüzden bana da test yaptılar doktor da dedi artik aşı olmana grek yok omur boyu korur seni ddi ama zayiflamalisin cigerinde yağlanma başlamış dedi.hormon testini bulamadım bundada hormon sonuçları yazıyor ya ayni sandım
Sürmesinin sebebi de hormon ama.E2 de bu sıkıntı var oda sana adet düzensizliği yapıyor.sonuç olarak da bu ilacı vermiş.bunlarda tek çare doktorunun dediğini harfiyen yapmakBir defa 15gun surdu bende bu yüzden gitmistim sanırım onun için.çok tesekkur ederim yardımcı olduğun icin
Peki canm sana ne kadar teşekkür etsem az yaHastalığı gecirmissin evet omur boyu korur diyorlar ama onun koruyuculuğu düşüyor zamanla.sen senede bir kez baktır yinede.bende aşısını oldum ama zamanla düşüyor
Canım ben geçen ocakta 77kilo ile başladım diete,temmuzda 60kiloyla mezun oldum 4.takımdan.eylül de buraya kaptan olarak geldiç ve 2 kilo daha verdim.şimdi 60.400üm ve yeniden 58 59 olmak istiyorum.Siteyi hep takip ederdim zaten google da hangi kürü arasan kadınlar kulübü çıkıyor insanın karşısına.
Genel olarak internette vakit geçiririm bilg olmasa telefondan bakınır dururum .Sık sık burda olacağım yani
Senin kilo durumun nasıl? Ne zamandır diyettesin?
Klz tıp işçisi deyilmisin?bizde tıp alanında çalışanların hepsine öyle denir.Hastalığı gecirmissin evet omur boyu korur diyorlar ama onun koruyuculuğu düşüyor zamanla.sen senede bir kez baktır yinede.bende aşısını oldum ama zamanla düşüyor
Ne güzel 58 de olursun sen.Canım ben geçen ocakta 77kilo ile başladım diete,temmuzda 60kiloyla mezun oldum 4.takımdan.eylül de buraya kaptan olarak geldiç ve 2 kilo daha verdim.şimdi 60.400üm ve yeniden 58 59 olmak istiyorum.
Rica ederim tatlım istediğin zaman ben burdayimPeki canm sana ne kadar teşekkür etsem az ya
BiSe yardımcı sağlık personeli yeni adiylaKlz tıp işçisi deyilmisin?bizde tıp alanında çalışanların hepsine öyle denir.
Oy çok sağol canm benimRica ederim tatlım istediğin zaman ben burdayim
Aklımda kalmadı kaç kiloydu vermek istediyin?canım benim ben illaki vericem demiyorum.verirsem iyi olur.illaki vericem desem mutlaka verirdim zaten. herkesin bünyesi çok farklı.bazıları hiç duraksamadan verir bazıları duraklama yaşar.bi de eskiden kaç kilo olduğunu neden yazmıyorsun ki?söğle kız.herkes motive olur baya.hele bide öncesi sonrası foto koyarsan yıkılır burası.Ne güzel 58 de olursun sen.
Bende kendime temmuzda hedefime ulaşma koşulu koymuştum ama senin belirttiğin kilo ve zamanı düşününce olmaz mı diye düşündüm. Kilo azaldıkça daha yavaş gidiyor bir de.
Dimi ama?fıstık ebem.bu gün geliminimiz doktora gidecekti.doktoru 25ne kadar sancısı gelmezse getirin demiş.ara ara sancıları olsa da asl doğum sancısı gelmedi bi türlü.ben de çok heycanlıyım,inşallah güzel haberle ararlar beni.kızımdan dolayı gidemedim hastahaneye ama çok merak ediyorum.Rica ederim tatlım istediğin zaman ben burdayim
Salam quzum.necesen?nece gedir?Selamün aleyküm şekerler
Güzelim şu an 79 um temmuz sonuna kadat 60 olmak hedefim.Aklımda kalmadı kaç kiloydu vermek istediyin?canım benim ben illaki vericem demiyorum.verirsem iyi olur.illaki vericem desem mutlaka verirdim zaten. herkesin bünyesi çok farklı.bazıları hiç duraksamadan verir bazıları duraklama yaşar.bi de eskiden kaç kilo olduğunu neden yazmıyorsun ki?söğle kız.herkes motive olur baya.hele bide öncesi sonrası foto koyarsan yıkılır burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?