Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bol bol yürüsün

Tamam canım nasıl istersen...4 aya verirsin bence güzelce.peki hangi yolu çizdin kendine?mmesela kahvaltıda ne yedin?sspor yapıyormusun?

Cok gecmis olsun

Hoşgeldin

Tamam canım nasıl istersen...4 aya verirsin bence güzelce.peki hangi yolu çizdin kendine?mmesela kahvaltıda ne yedin?sspor yapıyormusun?
Güzelim bu ara pilates ya da callanetics yapıyorum. Vücudum baya bi sarktı. Biraz kendisini toplaması gerekiyor. !0 gün sonra cardiyo egzersizlerine başlamayı düşünüyorum.
Benim sorunumda aslında kahvaltıda var. Kahvaltı yapmıyorum ben. İnş yarından itibaren yapacağım.
Öğle yemeklerimi evden getiriyorum. Bugün öğlen 3 haşlanmış brokoli 2 köfte yiyeceğim.
Akşam yemeğini eve gidince göreceğim artık.

kızlarrrrr merhaba gruba yeni katıldım adım naz 24 yaşındayım ve 85 kiloyum 1.5 yıllık bana 10 kiloya mâl olan bir evliliğim var hedefim 65 olmak
daha önce 2 defa zayıflama yarışmasına katıldım ama en son geçen sene bıraktım diyet yaparken herşey iyi. Kilo veriyorum ama kontrollü bırakmadığım için hepsini fazlasıyla geri alıyorum giderek artan kiloma bi dur demek istiyorum artık

Hoşgeldinnnnn. ;-)

Bugün arkadaşıma gitcem ne yapcam bilmiyorum ya off misafire neden hamur işi yapılıyo sağlıklı şeyler yapılsa çok daha gizel olurdu bence

Hoş geldin canım aramıza. İzne mi ayrıldın yarışmadan?hangi takımdaydın?kaçıncı etapda?

Geçmiş olsun perim..

Kahvaltı biz sultan öğünümüzdür.güzelce yapmalısın.alışıcaksın sen de benim gibi inşallah.leslie walk at home denedin mi hiç?

Ewet yemeyince ayıp oluyo ev sahibine karşı
Neyse kısır falan yaparsa yerim artık bşraz karatayda bulgura izin var galiba
Çook dikatli olmalısın prenses,bu senin için bi sınav.keşke arkadaşına ben diyetteyim bana uygun şeyler yap deseydin.ki ben diyetteylen kimin ne dediyine asla takmazdım.yemiyorsam yemiyorum.sonra onlar hayatlarına devam edecekler.ama ben ekstradan çaba sarf etmek zorunda olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…