Bol bol yürüsünDimi ama?fıstık ebem.bu gün geliminimiz doktora gidecekti.doktoru 25ne kadar sancısı gelmezse getirin demiş.ara ara sancıları olsa da asl doğum sancısı gelmedi bi türlü.ben de çok heycanlıyım,inşallah güzel haberle ararlar beni.kızımdan dolayı gidemedim hastahaneye ama çok merak ediyorum.
Ve aleykum selamSelamün aleyküm şekerler
Tamam canım nasıl istersen...4 aya verirsin bence güzelce.peki hangi yolu çizdin kendine?mmesela kahvaltıda ne yedin?sspor yapıyormusun?Güzelim şu an 79 um temmuz sonuna kadat 60 olmak hedefim.
Eski kilomu yazmanın anlamı yok çünkü ben çabalayarak vermedim o kiloyu. Mide ameliyatı oldum istesemde fazla yiyemezdim. Bi başarı yok bu noktada. İnş hedefime ulaşırı o zaman önce sonrası fotoraflarımı paylaşırım
Cok gecmis olsunEvet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Soran arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Durum özet bu
HoşgeldinMerhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
Güzelim bu ara pilates ya da callanetics yapıyorum. Vücudum baya bi sarktı. Biraz kendisini toplaması gerekiyor. !0 gün sonra cardiyo egzersizlerine başlamayı düşünüyorum.Tamam canım nasıl istersen...4 aya verirsin bence güzelce.peki hangi yolu çizdin kendine?mmesela kahvaltıda ne yedin?sspor yapıyormusun?
Cok gecmis olsun
Hoşgeldin
Sağol canim evet iki mucize oldukHoşbuldum=) Nickinde ne güzelmiş ben mucize sen mucize.
Hoşgeldinnnnn.kızlarrrrr merhaba gruba yeni katıldım adım naz 24 yaşındayım ve 85 kiloyum 1.5 yıllık bana 10 kiloya mâl olan bir evliliğim varhedefim 65 olmak
daha önce 2 defa zayıflama yarışmasına katıldım ama en son geçen sene bıraktım diyet yaparken herşey iyi. Kilo veriyorum ama kontrollü bırakmadığım için hepsini fazlasıyla geri alıyorum giderek artan kiloma bi dur demek istiyorum artık
Sen nick mi değiştirdinSağol canim evet iki mucize olduk
Sen nick mi değiştirdin
Ewet canim :)Sen nick mi değiştirdin
Ay durumdaki yazın olmasa anlamaycaktim ha niye söylemiyorsunEwet canim :)
Yesen diyet bozulur yemesen begenmedin sanarBugün arkadaşıma gitcem ne yapcam bilmiyorum ya off misafire neden hamur işi yapılıyo sağlıklı şeyler yapılsa çok daha gizel olurdu bence
Hoş geldin canım aramıza. İzne mi ayrıldın yarışmadan?hangi takımdaydın?kaçıncı etapda?kızlarrrrr merhaba gruba yeni katıldım adım naz 24 yaşındayım ve 85 kiloyum 1.5 yıllık bana 10 kiloya mâl olan bir evliliğim varhedefim 65 olmak
daha önce 2 defa zayıflama yarışmasına katıldım ama en son geçen sene bıraktım diyet yaparken herşey iyi. Kilo veriyorum ama kontrollü bırakmadığım için hepsini fazlasıyla geri alıyorum giderek artan kiloma bi dur demek istiyorum artık
Ewet yemeyince ayıp oluyo ev sahibine karşıYesen diyet bozulur yemesen begenmedin sanar
Geçmiş olsun perim..Evet arkadaşlar dediğim gibi gerçekten hastayım. Gece 12 1 gibi mide bulantısı mide ağrısı ve ishal başlado. Devamına da durmayan kusmada eklendi ve 04.30 gibi acillik oldum. Serum falan taktılar iki tane şuan daha yeni eve geldim. İki gün raporluyum. Gelmeye çalışacağım. Hepinizi öpüyorum.
Soran arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Durum özet bu
Kahvaltı biz sultan öğünümüzdür.güzelce yapmalısın.alışıcaksın sen de benim gibi inşallah.leslie walk at home denedin mi hiç?Güzelim bu ara pilates ya da callanetics yapıyorum. Vücudum baya bi sarktı. Biraz kendisini toplaması gerekiyor. !0 gün sonra cardiyo egzersizlerine başlamayı düşünüyorum.
Benim sorunumda aslında kahvaltıda var. Kahvaltı yapmıyorum ben. İnş yarından itibaren yapacağım.
Öğle yemeklerimi evden getiriyorum. Bugün öğlen 3 haşlanmış brokoli 2 köfte yiyeceğim.
Akşam yemeğini eve gidince göreceğim artık.
Çook dikatli olmalısın prenses,bu senin için bi sınav.keşke arkadaşına ben diyetteyim bana uygun şeyler yap deseydin.ki ben diyetteylen kimin ne dediyine asla takmazdım.yemiyorsam yemiyorum.sonra onlar hayatlarına devam edecekler.ama ben ekstradan çaba sarf etmek zorunda olucamEwet yemeyince ayıp oluyo ev sahibine karşı
Neyse kısır falan yaparsa yerim artık bşraz karatayda bulgura izin var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?