Hoşgeldin canım..Merhaba takımınıza beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
79 kiloyum. Hedefim 60 kilo olmak. Eskiden daha kiloluydum miktarını söylemek dahi istemiyorum. Şimdiki kiloma ulaşınca bir rahavet çöktü ve abur cubur tüketmeye yeniden döndüm. Tüketikçe daha çok tüketmek istiyor insan.
Biraz istikrarsızlaştım bu yüzden yardıma ihtiyacım var. Günlerce aç dayanabilirim ama tatlı krizim gelince de dayancak gücü kendimde hiç bulamıyorum. Burada menü paylaşımı kendimi dizginlemem için bana faydalı olur diye umut ediyorum
Benim çevremdeki hiç kimse diyet yaptığımı bilmiyo abla ailem dışındaÇook dikatli olmalısın prenses,bu senin için bi sınav.keşke arkadaşına ben diyetteyim bana uygun şeyler yap deseydin.ki ben diyetteylen kimin ne dediyine asla takmazdım.yemiyorsam yemiyorum.sonra onlar hayatlarına devam edecekler.ama ben ekstradan çaba sarf etmek zorunda olucam
Mucize tüp mide ameliyatı olduğuna göre çok kiloluydun demek ki..,kaç kilo verdin toplamda?Hergün takıma uğramayı canı gönülden istiyorum, keyifle yazarım ,kurallarınızı kabul ederek ben aranıza katılmak istiyorum.
Form olarakta tanıtayım kendimi o zaman
ADINIZ: Merve
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:79
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hareksiz yaşam ve düzensiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında uzun süredir kilo vermeyi dilediğim gibi bir işe başlayamama sebep olduğu için, yaşam kalitemi düşürdüğü için vermek istiyordum. Çok yüksek kilolardan 70 li rakamları görmüş olmak inanın fit olmasanızda kendinizi fit hissettiriyor. Uzun süre bunun rehavetini yaşadım ne yazık ki.Ta ki sevgilimin kilolarım konusunda belirtmesede aslında ciddi anlamda rahatsız olduğunu fark ettiğim an kendime geldim.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Aslında ben tüp mide ameliyatı olarak bir hayli kilo verdim. Bir sene önce kilo vermem durdu. Tüp mide ameliyatının rahatlığıyla tekrar çikolata tüketmeye başlayınca kilo vermem durdu sanırım. Ardından çikolatayı tamamen kessemde kilo veremediğimi fark ettim. Ameliyat dolayısıyla çok çok daha az besin tüketiyorum normal şartlarda kilo verebilmem gerekirken vücudum kıtlık durumuna geçti sanki. İradesiz davranarak az besin tükettiğim halde bu besinleri bana fayda sağlayacaklar yerine abur cuburdan seçmeye başladım. Metabolizmam bir hayli yavaşladı. İlk amacım metabolizmamı arttırmak ve sağlıklı besinler tüketmek.
bu süreçtede kilolar gidecektir eminim
Baya bi uzun tanıttım kendimi sanırım
Canım sen daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldın mı hiç?Güzelim bu ara pilates ya da callanetics yapıyorum. Vücudum baya bi sarktı. Biraz kendisini toplaması gerekiyor. !0 gün sonra cardiyo egzersizlerine başlamayı düşünüyorum.
Benim sorunumda aslında kahvaltıda var. Kahvaltı yapmıyorum ben. İnş yarından itibaren yapacağım.
Öğle yemeklerimi evden getiriyorum. Bugün öğlen 3 haşlanmış brokoli 2 köfte yiyeceğim.
Akşam yemeğini eve gidince göreceğim artık.
Neredesin hülyam?kayıpsın iki gündür?Geçmişi okuyarak gelirken soracaklarını soruyorum bi bakıyorum başka sayfada sorumun cevabı verilmiş
Salam kaptanım yaxşıyam çox şükür. Pis deyil.Salam quzum.necesen?nece gedir?
Evet yatıyorum hep az bişey kahvaltı yaptım ilaç içebilmek içinYatak döşek yatıyormusun perim?bi şey yiye bildin mi?
periii çok geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin merve ben funda.HAyırlı olsun doğru bir karar verdin ve doğru yoldasın.tüp mide ameliyatına iyi cesaret etmişssin tahmin edebiliyorum kilonun fazlalığını.Bak o kadar eziyete girmişsin yazık etme kendine yeme düzenini değiştirmen gerek sağlıklı beslenebilmeyi öyle ya da böyle ögrenmek zorundayız yoksa hooop tekrar geliyor kilolar.Rabbim yardımcımız olsun tatlım.Tekrardan hoşgeldin.
Cok gecmis olsun
Hoşgeldin
Hoşgeldin canımkızlarrrrr merhaba gruba yeni katıldım adım naz 24 yaşındayım ve 85 kiloyum 1.5 yıllık bana 10 kiloya mâl olan bir evliliğim varhedefim 65 olmak
daha önce 2 defa zayıflama yarışmasına katıldım ama en son geçen sene bıraktım diyet yaparken herşey iyi. Kilo veriyorum ama kontrollü bırakmadığım için hepsini fazlasıyla geri alıyorum giderek artan kiloma bi dur demek istiyorum artık
Geçmiş olsun perim..
Aaa memleketimi mi yemedinSelam kızlar öğlen yemeğimi yedim
5 köfte
O kadar acele yedim ki salata Malatya yok tanı yanında. Bugün çok özensiz oldu
Senden cevap gelene kadar uyumuşum benBüyüklerinin ellerinden operim canim
bende şimdi tvye bakıyorum
Sağol canım, amiiiiin :)haha canım pro olmuşun hayırlı olsun, darısı bize artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?