Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba ben geldim,
Adim Sevilay,
Yaşim 30,
Boy 178cm,
Kilo 75kg
Hedefim 65kg,
2 cocugum var calisiyorum şisman degilim ama ideal kilodada degilim insallah kalici olarak zayiflamk istiyrum
Hoş geldin sevilaycım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da başlayalıımmm.bi de önceden listelerde olmuşmuydun onu da yazarsan sevinirim.pcye geçmişken o soruyu da forma eklemem gerek ya.hep sonradan soruyorum

Okudum, kabul ediyorum önceden listelerde olmadim, forum yukardaki yazdiklarim forum bilgileri diye düşünmüştüm.

Kahvaltı biz sultan öğünümüzdür.güzelce yapmalısın.alışıcaksın sen de benim gibi inşallah.leslie walk at home denedin mi hiç?
Yarından itibaren erken kalkıp yapacağım kahvaltı ihmal etmicem artık.
Leslie bazen yapıyordum ama çok kiloluyken yaptığım için hemen yoruluyordum yeniden denerim.

Hiç sallamiyon bu aralar diyeti .hoş çok sıkı sarıldığını görmedim daha ama

sarılıyordum kız bi ara sen de amma tembel etttin haaa beni :))

eger kilo veremezsem de uyku düzensizliğinden olur .. dün 3 bucukta uyudum 6 da uyandm

adetime az kaldı ona ragmen çikolata yemedim tutuyom kendmi

Mucize tüp mide ameliyatı olduğuna göre çok kiloluydun demek ki..,kaç kilo verdin toplamda?
Ameliyata girerken kaç kiloydum bilmiyorum. Doktorum yakınen tanıdığımızdı zaten. Eşi de aynı ameliyatı olmuştu süreci biliyordum. Akşam konuştuk sabah hastaneye gittim=)
Ama tartıda en yüksek gördüğüm kilo 140 tı. Kendim diyetle 103 e düşmüştüm. Sonra tekrar 120 küsürlere çıkınca ameliyat oldum. 103 ten 120 küsüre çok kısa sürede çıkmıştım.

Doldurmaya zamanın yoksa tamam güzelim.yoğun mu çalışlyorsun canım?diyete başladın mı?ya da nasıl bi yol izliyorsun?
Telefondan yaziyrum çalusiyrum bazen cok yogun oluyr bazende durgun ama hergun gelip burda yaptigim diyeti paylasabilrm, spor yapmiyorum, kwndi çabalarimla vermeyi dusunuyorum inşallah olur daha onceden 15kg vermistim

Telefondan yaziyrum çalusiyrum bazen cok yogun oluyr bazende durgun ama hergun gelip burda yaptigim diyeti paylasabilrm, spor yapmiyorum, kwndi çabalarimla vermeyi dusunuyorum inşallah olur daha onceden 15kg vermistim
Tamam canım.spor yapmalısın mutlaka.zaten bu takımda olup da spor yapmamak mümkün deyil,dayanamayıp yaparsın sen dee 3 haftalık deneme süren var.inşallah listeye alınmaya hak kazanırsın,yeterki istekili ol ve kurallara uy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…