Malatyalu misinAaa memleketimi mi yemedinne pis şaka oldu
Hoş geldin sevilaycım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da başlayalıımmm.bi de önceden listelerde olmuşmuydun onu da yazarsan sevinirim.pcye geçmişken o soruyu da forma eklemem gerek ya.hep sonradan soruyorumMerhaba ben geldim,
Adim Sevilay,
Yaşim 30,
Boy 178cm,
Kilo 75kg
Hedefim 65kg,
2 cocugum var calisiyorum şisman degilim ama ideal kilodada degilim insallah kalici olarak zayiflamk istiyrum
Evet tatlım malatyaliyimMalatyalu misin
Ayy öyle bakiyom ne demek istiyo diye
Sonradan gördüm yanlış yazdığımı. Tlfun şarjı bitecek ekran kapkara ama inatla okumaya ve yazmaya çalışıyorum
Ne yapayım elifim?kaptanım,görevim bu...sevilay hoşgeldin sende
kaptanım daha kızlar gitmeden yerlerini doldurdun
Okudum, kabul ediyorum önceden listelerde olmadim, forum yukardaki yazdiklarim forum bilgileri diye düşünmüştüm.Hoş geldin sevilaycım.ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen formumuzu doldur da başlayalıımmm.bi de önceden listelerde olmuşmuydun onu da yazarsan sevinirim.pcye geçmişken o soruyu da forma eklemem gerek ya.hep sonradan soruyorum
Doldurmaya zamanın yoksa tamam güzelim.yoğun mu çalışlyorsun canım?diyete başladın mı?ya da nasıl bi yol izliyorsun?Okudum, kabul ediyorum önceden listelerde olmadim, forum yukardaki yazdiklarim forum bilgileri diye düşünmüştüm.
bn de ayol ben deee :)Cumayi sabırsızlıkla bekliyorum .ne sabırsız biseyim ben ya
Sen sürekli CIS ye sonra da cumayi bekliyom debn de ayol ben deee :)
Sen sürekli CIS ye sonra da cumayi bekliyom dekilo verdin mi söyle bakalim
Hiç sallamiyon bu aralar diyeti .hoş çok sıkı sarıldığını görmedim daha amainan ki kaç gündür tartılmıyorum :)
su içeydim iyiydi
Yarından itibaren erken kalkıp yapacağım kahvaltı ihmal etmicem artık.Kahvaltı biz sultan öğünümüzdür.güzelce yapmalısın.alışıcaksın sen de benim gibi inşallah.leslie walk at home denedin mi hiç?
Hiç sallamiyon bu aralar diyeti .hoş çok sıkı sarıldığını görmedim daha ama
Ameliyata girerken kaç kiloydum bilmiyorum. Doktorum yakınen tanıdığımızdı zaten. Eşi de aynı ameliyatı olmuştu süreci biliyordum. Akşam konuştuk sabah hastaneye gittim=)Mucize tüp mide ameliyatı olduğuna göre çok kiloluydun demek ki..,kaç kilo verdin toplamda?
Telefondan yaziyrum çalusiyrum bazen cok yogun oluyr bazende durgun ama hergun gelip burda yaptigim diyeti paylasabilrm, spor yapmiyorum, kwndi çabalarimla vermeyi dusunuyorum inşallah olur daha onceden 15kg vermistimDoldurmaya zamanın yoksa tamam güzelim.yoğun mu çalışlyorsun canım?diyete başladın mı?ya da nasıl bi yol izliyorsun?
Canım sen cevap yazmadan 5. takıma yazdım o sırada cevap yazdın bende 5. takımdaki msjımı düzelttim başka takımdan davet aldım diye.Canım sen daha önce cuma zayıflama yarışmalarına katıldın mı hiç?
Tamam canım.spor yapmalısın mutlaka.zaten bu takımda olup da spor yapmamak mümkün deyil,dayanamayıp yaparsın sen dee 3 haftalık deneme süren var.inşallah listeye alınmaya hak kazanırsın,yeterki istekili ol ve kurallara uy.Telefondan yaziyrum çalusiyrum bazen cok yogun oluyr bazende durgun ama hergun gelip burda yaptigim diyeti paylasabilrm, spor yapmiyorum, kwndi çabalarimla vermeyi dusunuyorum inşallah olur daha onceden 15kg vermistim
Öyle mi canım.o sorun deyil ki.önemli olan listede olup olmaman.Canım sen cevap yazmadan 5. takıma yazdım o sırada cevap yazdın bende 5. takımdaki msjımı düzelttim başka takımdan davet aldım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?