Dayanamadın anlattın dimiiiii?e anlat tabi ne var burda?biz burada sadece diyet yapmıyoruz.güzel arkadaşlıklarımız var.sen de göreceksin bunu zamanla.arkafaşlararasında gizli saklı olmaz ki.bitanesin...Ameliyata girerken kaç kiloydum bilmiyorum. Doktorum yakınen tanıdığımızdı zaten. Eşi de aynı ameliyatı olmuştu süreci biliyordum. Akşam konuştuk sabah hastaneye gittim=)
Ama tartıda en yüksek gördüğüm kilo 140 tı. Kendim diyetle 103 e düşmüştüm. Sonra tekrar 120 küsürlere çıkınca ameliyat oldum. 103 ten 120 küsüre çok kısa sürede çıkmıştım.
Tuğbacım unuttum şimdi sen dün rapor vermişmiydin kuzum?sarılıyordum kız bi ara sen de amma tembel etttin haaa beni :))
eger kilo veremezsem de uyku düzensizliğinden olur .. dün 3 bucukta uyudum 6 da uyandm
adetime az kaldı ona ragmen çikolata yemedim tutuyom kendmi
Dayanamadın anlattın dimiiiii?e anlat tabi ne var burda?biz burada sadece diyet yapmıyoruz.güzel arkadaşlıklarımız var.sen de göreceksin bunu zamanla.arkafaşlararasında gizli saklı olmaz ki.bitanesin...
Gülru da gelmedi bugün?
İste aferini hakettinsarılıyordum kız bi ara sen de amma tembel etttin haaa beni :))
eger kilo veremezsem de uyku düzensizliğinden olur .. dün 3 bucukta uyudum 6 da uyandm
adetime az kaldı ona ragmen çikolata yemedim tutuyom kendmi
Yok ya sabahları geliyodu.gelir herhaldegülru genelde akşama doğru geliyor aynuram
İç işte ne güzel.daha ne istiyon....bugün habire su içesim var ne oldu anlamadım :)
İste aferini hakettin
İç işte ne güzel.daha ne istiyon....
Sen dün rapor vermedin dimiii?teşekküür ederim eşşiiimm benm :)
Sen dün rapor vermedin dimiii?
TamamTamam canım.spor yapmalısın mutlaka.zaten bu takımda olup da spor yapmamak mümkün deyil,dayanamayıp yaparsın sen dee 3 haftalık deneme süren var.inşallah listeye alınmaya hak kazanırsın,yeterki istekili ol ve kurallara uy.
burdayım kuzu :)Kızlar nerdesinizzz canım sıkılıyor
Bugün evdeyimburdayım kuzu :)
sen izinde misin bugün
Bugün evdeyimhaftada 3 gün çalışıyorum ben.canım sikiliyo ya ev de savaş alanı gibi hic bir is yapasim yok
canım et falan yesene .. salatayla beraber .. karatayda serbest ama ?kızlar mrb bugünkü raporum
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon sinitzel
akşambilmiyorumm. bugün benim doğum günüm eşim yemeğe çıkcaz dediii. diyet için en uygun ne var ise ondan yiycemm. salata kesinn. eşimde bende yaş pasta sevmeyizz o yüzden pasta konusunda sıkıntı yok :) yemem yani.
1,5 litre su şimdiye kadar.
akşam 20 dk leslie 200 ip atlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?