Kocam nöbetçi sabah gelicek,is desen aksmaa kadar bitmezaaa olur mu öyle şeyy . aç bilgisayardan hareketli bi parça . topla ortalığı bi güzelll mis gibi koksun ev .. sonra da bi elbise etek falan giyin süslen püslen makyaj yap bi parfüm sık sen de mis gibi kokk :)
kızlar mrb bugünkü raporum
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon sinitzel
akşambilmiyorumm. bugün benim doğum günüm eşim yemeğe çıkcaz dediii. diyet için en uygun ne var ise ondan yiycemm. salata kesinn. eşimde bende yaş pasta sevmeyizz o yüzden pasta konusunda sıkıntı yok :) yemem yani.
1,5 litre su şimdiye kadar.
akşam 20 dk leslie 200 ip atlama.
Kocam nöbetçi sabah gelicek,is desen aksmaa kadar bitmez
Çok tatlısın yaao zaman süslenme sadece ev temizlepasaklım benim :)
nabersinizz:)
iyiym ben de uzanıyorum dun sporda zorlandım sanırım alt bacaklarım agrıyor :)hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
canım et falan yesene .. salatayla beraber .. karatayda serbest ama ?
doğum günün kutlu olsun gülru nice senelere . seçimini kırmızı et,tavuktan yana kullanabilirsin
naz teşekkür ederimm. tubaturem ve naz et ızgara vee salata da karar kılındıı. önceden etin yanında hep kola tüketirdim eşim ayran içerdi, kola içsene die onada baskı yapardımm. ama artık bende ayran tüketiyorumm. ey diyet sen nelere kadirsinnn
börekler havada ucusuyorrBugunku yediklerim, ilik su 2 brdk.
sabah Sigara boregi 1 ad. Cay, peynir,
Öglen, bir kase mercimek corbasi
Akşam, ispanakli borek 1 pors.
Gun icinde 2 lt su
Canımmm doğym günün kutlu olsun.nice mutlu senelere eşinle birlikde.eyer istiyorsan rabbim sana yeni yaşında mis kokulu bi bebiş annesi olmayı nasip etsin.inşallah güzel bi gün geçirirsin.kızlar da güxel tavsiyeler vermiş.hadi gülru göreyim senikızlar mrb bugünkü raporum
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon sinitzel
akşambilmiyorumm. bugün benim doğum günüm eşim yemeğe çıkcaz dediii. diyet için en uygun ne var ise ondan yiycemm. salata kesinn. eşimde bende yaş pasta sevmeyizz o yüzden pasta konusunda sıkıntı yok :) yemem yani.
1,5 litre su şimdiye kadar.
akşam 20 dk leslie 200 ip atlama.
Bugunku yediklerim, ilik su 2 brdk.
Gun icinde 2 lt su
Kuzum benim bu hiç bi şekilde diyet menüsü deyil.bööle zayıflayamazsın ki.hiç bi öyünün iyi olmamış. Sen akşam bi bizim kızların menülerine bak fikir edin edirsin. istediyini sora bilirsin tatlım.Bugunku yediklerim, ilik su 2 brdk.
Gun icinde 2 lt su
sen de hakklısın yavrum yaaaa ... dinlen dinlen bosverrÇok tatlısın yaaher evde olduğum gün evi boyle görüp is yapmaktan baktım ondan dolayı ya
Sagolasin bide siz ne yiyorsunuz ona bakayim, birde diyetisyene gitmiyrum diyet listemi kendim yapicam ama aklim hep kalorili yiyexeklerde kaliyrKuzum benim bu hiç bi şekilde diyet menüsü deyil.bööle zayıflayamazsın ki.hiç bi öyünün iyi olmamış. Sen akşam bi bizim kızların menülerine bak fikir edin edirsin. istediyini sora bilirsin tatlım.
Hoşgeldin:)) bol bol kilo verirsin inşallahBayanlar haklisiniz ama burdaki oglen menusu bu sekilde fabrikada ne piserse onu yiyorum maalesef calisma saatlerim cok uzun aksam 8.9 gibi evdeyim ilk gunden kötü bir menü ilerleyen gunlerde daha dikkat edicem soz, bu arada gun boyu hareket ediyorum masabasi degilim yani buda avantaj olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?