- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Sarmaa canım çekti :) afiyet olsun bu aradasabah: saat 6 da yarım simit çay okula gidiyordum kahvaltısız sunum yapamazdım mecbur yedim
öğlen : saat 14 de çay içtim .. biraz yoğurt ..
akşam : saat 16:30 da yarım tane biber dolması 7 - 8 sarma . yoğurt .. su :1.5 litre
spor yok yaparım inşaallaahh :)
kaptanım çok teşekkür ederimm güzel dileklerin içinnn. evett bebiş istiyorum allahım sağlıklı mis gibi bi bebiş nasip eder bize inşallahhh. ben şimdi çıkıyorumm. herkese iyi akşamlarrr :-*Canımmm doğym günün kutlu olsun.nice mutlu senelere eşinle birlikde.eyer istiyorsan rabbim sana yeni yaşında mis kokulu bi bebiş annesi olmayı nasip etsin.inşallah güzel bi gün geçirirsin.kızlar da güxel tavsiyeler vermiş.hadi gülru göreyim seni
Hoşgeldin canım, beraber güzelce kilo veririz inşallahMerhaba ben geldim,
Adim Sevilay,
Yaşim 30,
Boy 178cm,
Kilo 75kg
Hedefim 65kg,
2 cocugum var calisiyorum şisman degilim ama ideal kilodada degilim insallah kalici olarak zayiflamk istiyrum
Sağol tatlım.. Valla istesemde istemesemde gece acile gittim. Serum falan verdiler, ilaçlar falanda verince şimdi daha iyiyimCanım çok gecmiş olsun. Doktora gittin mi bilmiyorum, okuyamadım geçmişi ama çok zorlanırsan doktora git bence.
hoşgeldinMerhaba ben geldim,
Adim Sevilay,
Yaşim 30,
Boy 178cm,
Kilo 75kg
Hedefim 65kg,
2 cocugum var calisiyorum şisman degilim ama ideal kilodada degilim insallah kalici olarak zayiflamk istiyrum
Anam kuzum bu neBugunku yediklerim, ilik su 2 brdk.
sabah Sigara boregi 1 ad. Cay, peynir,
Öglen, bir kase mercimek corbasi
Akşam, ispanakli borek 1 pors.
Gun icinde 2 lt su
Doğum günün kutlu olsunkızlar mrb bugünkü raporum
sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen mercimek çorbası yarım porsiyon sinitzel
akşambilmiyorumm. bugün benim doğum günüm eşim yemeğe çıkcaz dediii. diyet için en uygun ne var ise ondan yiycemm. salata kesinn. eşimde bende yaş pasta sevmeyizz o yüzden pasta konusunda sıkıntı yok :) yemem yani.
1,5 litre su şimdiye kadar.
akşam 20 dk leslie 200 ip atlama.
Ne olmuş elifim?ssenin bu kulak da bozuk çıktı hhaaa.Allah acilifalar versin.doktora gidip geldim yine kulağım iltihaplanmış
Tamam canım.kkendine iyi bak...Bugünki menüm:
Sabah:
1 kk peynir
1 zeytin
1-2 domates
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Akşam:
Az bir parça tavuk
yarım haşlanmış patates
1 bardak şeftali suyu (bi ilacım meyve suyuna karıştırıp içilmesi gerekiyor o yüzden. neyseki günde bir tane)
1,5 lt kadar su içtim sanırım. ilaçları saymıyorum bile :)
Sana koskocaman bi affferim...supersin prenses...sabah
2 domates
4 zeytin
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
ara 1 kahve
öğlen
arkadaşımdaydım baktım sadece karbonhidrat hiç bişey yemedim
akşam
4 köfte
salata
ayran
yarım saat yürüyüş
jillian
1 lt su 2 yi gecer
Sen de iyisin canım benim...ttam gaz devammmRapor
Sabah
İki dlm ekmek
Bir fincan cay
Zeytin
Peynir
Öğlen
Kabak yemeği
Yoğurt
İki dilim ekmek
Aksam
Kabak
Salata
Spor
Leslie
Karin egzersizi
Yuruyus
Su bir lt ytana KDr cogaltcm
Canım benim sen 9kilo verdiyine sevin bence.ve sıkma canını gelir devamı.bak yalnış hatırlamıyorsam son haftalar iyi kilo veriyorsumbenim canim cok sıkkkınnn ya 3 ayda 9 kilo anca vermişim çok mutsuzum ben hiç zayıf olamayacakmıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?