Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar kızlar. ..

Toplu bildirim

Sabah
1 elma

Yarım saat sonra
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
yeşillik sadece dereotu kalmisti

öğle
5 köfte

aksama
karniyarik hala daha pişiyor közleyerek ve az yağlı
ayran
salata

1.5 lt su bunu 2 ye tamamliycam.
on bin adımı geçtim ama kaç oldu bakmadım

Kızlar benim 3 4 gündür acccayip karbo hidrat isteyim var,bunu yenmek hem de şu 60dan inmek için yarın pirinç lapası yapıcam.maaalum yarın perşenbe,öbür gün cuma. Benimle birlikde yapmak isteyen var mıııı?

Bgn çarşamba ve BN sabitim ya bir yerde yanliş yapiyorum yada hormonlarim bana oyun oynuyor BN nye kilo veremiyorum ya

Ayyyy supersin canımmmm...öölen az olmuş ama onun açıklamasını yapmışdın zaten.

Bakıyorum da kimse menüme kızmamış ..
şaşırdım kendme yanlış bişe yapmamışım demek :)

Valla pek diyet menüsü deyil tubam?canım senin cumaki kilon ve hedef kilon nedir?

Ayyyy supersin canımmmm...öölen az olmuş ama onun açıklamasını yapmışdın zaten.
Evet canım yaaa öğle arası kargo ile isim vardı ne yazık ki firsat bulup yemek yiyemedim.
Ben de bilirdim ekmek arası yada simit tarzı bişeyler yemeyi. Önceden hemen bahane alıverirdim karşıdaki simitciden mis kokulu simit ama ne.oldu bana bilmiyorum yemiyorum ve bir lokma bile tadına bakmıyorum.

Eşim şimdi. Rulokat almış. Illa bi tane yiyceksin diye ağzıma tutuyo yok dedim Hayır yemiyorum. Bir Anlık zevk için 2 haftalik emeği çöpe atamam

Hala çok açım çünkü yemek hala fırında

Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez

gel beraber başlayalım

Ne olmuş elifim?ssenin bu kulak da bozuk çıktı hhaaa.Allah acilifalar versin.

geçen sefer iktihabı atamamış tam olarak yine nüksetmiş. çocukluğumda da 2 kez kulak zarım delinmişti çok çektim ben bu kulaklardan

O kek ne öyle o kek?

dorişe iyi doğdu yaptık, anne-oğul kahve-kek yedik

Supersin bitanem.sakın yeme sakın.misss gibi yemeyino yersin.ne güzel gidiyorsun.emeğini çöpe atma.

Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez
Canım benim menüleri uygulayabilirsin. Zor değil tipik diyet mantığı.
Beyaz un ve o içerikte her şey bu diyette yasak. Bir lokma bile yenmiyor. Ama tam tahıl unundan yapılan ekmekleri sınırsız yiyebilirsin sabah kahvaltısında . Ama yanında yumurta yağlı peynir yok. Meyve de Serbest sadece yemekten önce yemeye dikkat edeceksin. Ne karatay gibi ne dukan. Bence mükemmel bi diyet

Ahhhh o dorişi ısırırım da ben iyi doğdu olur o
Sen zaten eski montignakçısın haydi yağmurla başla. Ona da yol göstermiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…