O kek ne öyle o kek?sabah 2 dl ekmek, peynir,domates,haşlanmış patates,zeytin,çay
öğle kahve, kek
akşam ızgara köfte, sumaklı soğan-maydanoz, ızgara domates, ayran
Ayyyy supersin canımmmm...öölen az olmuş ama onun açıklamasını yapmışdın zaten.Iyi akşamlar kızlar. ..
Toplu bildirim
Sabah
1 elma
Yarım saat sonra
1 yumurta
Biraz peynir
5 zeytin
yeşillik sadece dereotu kalmisti
öğle
5 köfte
aksama
karniyarik hala daha pişiyor közleyerek ve az yağlı
ayran
salata
1.5 lt su bunu 2 ye tamamliycam.
on bin adımı geçtim ama kaç oldu bakmadım
Yarın detoks yapalım mı kııız?Bgn çarşamba ve BN sabitimya bir yerde yanliş yapiyorum yada hormonlarim bana oyun oynuyor BN nye kilo veremiyorum ya
Valla pek diyet menüsü deyil tubam?canım senin cumaki kilon ve hedef kilon nedir?sabah: saat 6 da yarım simit çay okula gidiyordum kahvaltısız sunum yapamazdım mecbur yedim
öğlen : saat 14 de çay içtim .. biraz yoğurt ..
akşam : saat 16:30 da yarım tane biber dolması 7 - 8 sarma . yoğurt .. su :1.5 litre
spor yok yaparım inşaallaahh :)
Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmezYarın detoks yapalım mı kııız?
Yaaa sen öğle zann et.hele bi zeynep gelsinBakıyorum da kimse menüme kızmamış ..
şaşırdım kendme yanlış bişe yapmamışım demek :)
Tamam işte ben de onu diydiyorum.ama karar ver ve yapyap.kesinlikle çakma montignacçı olma sen de bazıları gibiYapalimm ablam ya moralin bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kolye cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez
Bi de nasıl yapılacağını biliyomusun?Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez
Evet canım yaaa öğle arası kargo ile isim vardı ne yazık ki firsat bulup yemek yiyemedim.Ayyyy supersin canımmmm...öölen az olmuş ama onun açıklamasını yapmışdın zaten.
Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez
Ne olmuş elifim?ssenin bu kulak da bozuk çıktı hhaaa.Allah acilifalar versin.
O kek ne öyle o kek?
Supersin bitanem.sakın yeme sakın.misss gibi yemeyino yersin.ne güzel gidiyorsun.emeğini çöpe atma.Evet canım yaaa öğle arası kargo ile isim vardı ne yazık ki firsat bulup yemek yiyemedim.
Ben de bilirdim ekmek arası yada simit tarzı bişeyler yemeyi. Önceden hemen bahane alıverirdim karşıdaki simitciden mis kokulu simit ama ne.oldu bana bilmiyorum yemiyorum ve bir lokma bile tadına bakmıyorum.
Eşim şimdi. Rulokat almış. Illa bi tane yiyceksin diye ağzıma tutuyo yok dedim Hayır yemiyorum. Bir Anlık zevk için 2 haftalik emeği çöpe atamam
Hala çok açım çünkü yemek hala fırında
TamamTamam işte ben de onu diydiyorum.ama karar ver ve yapyap.kesinlikle çakma montignacçı olma sen de bazıları gibi
Montiye mi bana uyargel beraber başlayalım
geçen sefer iktihabı atamamış tam olarak yine nüksetmiş. çocukluğumda da 2 kez kulak zarım delinmişti çok çektim ben bu kulaklardan
dorişe iyi doğdu yaptık, anne-oğul kahve-kek yedik
Canım benim menüleri uygulayabilirsin. Zor değil tipik diyet mantığı.Yapalimm ablam ya moralim bozuluyor bnm bir çare bulmak lazim bu hafta firuzeden kopya cekicem haftaya montignac a basliyacagim bu boyle gitmez
Ahhhh o dorişi ısırırım da ben iyi doğdu olur ogel beraber başlayalım
geçen sefer iktihabı atamamış tam olarak yine nüksetmiş. çocukluğumda da 2 kez kulak zarım delinmişti çok çektim ben bu kulaklardan
dorişe iyi doğdu yaptık, anne-oğul kahve-kek yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?