- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
HayirrBi de nasıl yapılacağını biliyomusun?
Montiye mi bana uyar
Aaa meyveyi yemekden ne kadar önce yiyosun kuzu?acaba ben de mi yapsam...Canım benim menüleri uygulayabilirsin. Zor değil tipik diyet mantığı.
Beyaz un ve o içerikte her şey bu diyette yasak. Bir lokma bile yenmiyor. Ama tam tahıl unundan yapılan ekmekleri sınırsız yiyebilirsin sabah kahvaltısında . Ama yanında yumurta yağlı peynir yok. Meyve de Serbest sadece yemekten önce yemeye dikkat edeceksin. Ne karatay gibi ne dukan. Bence mükemmel bi diyet
Tamam cnm senin yediklerini takip ediyorumCanım benim menüleri uygulayabilirsin. Zor değil tipik diyet mantığı.
Beyaz un ve o içerikte her şey bu diyette yasak. Bir lokma bile yenmiyor. Ama tam tahıl unundan yapılan ekmekleri sınırsız yiyebilirsin sabah kahvaltısında . Ama yanında yumurta yağlı peynir yok. Meyve de Serbest sadece yemekten önce yemeye dikkat edeceksin. Ne karatay gibi ne dukan. Bence mükemmel bi diyet
Yarinnevet cuma mı başlayalım yarın mı?
Yürüyüüün kızlaaar kim tutar siziiii.fıstıklarım benimmm...nence yağmurun kilosu oynamamış o yarın bi detoks yapsın cumadan da başlayın beraberevet cuma mı başlayalım yarın mı?
Aaa meyveyi yemekden ne kadar önce yiyosun kuzu?acaba ben de mi yapsam...
20 dakika kadar önce yazıyo kitapta. Ben yarım saat önce yiyorum.Aaa meyveyi yemekden ne kadar önce yiyosun kuzu?acaba ben de mi yapsam...
Tmam senden haber bekliyorum cnmbende kitabı var bir göz atayım yine
Kızzzz bence yarın sen bi detoks yap,insin kilon sonra montiyle devammmTmam senden haber bekliyorum cnm
20 dakika kadar önce yazıyo kitapta. Ben yarım saat önce yiyorum.
ayyy ben akşam yemeyimi 5de yedim.şimdi 10da yeşil elma yiye bilirmiyim?altını çizmişim kitapta:
kahvaltdan 15 dk önce, meyve mideden rahat geçsin diye 15 dk hiçbişey yenmemelidir diyor
ayrıca yatmadan önce yani akşam yemeğinden 3 saat sonra yenebilir
akşam yemeğine yakın olmamak kaydıyla öğle yemeğiden 3 saat sonra yenebilir
ayyy ben akşam yemeyimi 5de yedim.şimdi 10da yeşil elma yiye bilirmiyim?
Tamam netten BN bakarim lapannn tarifine yrn yaparım ablaKızzzz bence yarın sen bi detoks yap,insin kilon sonra montiyle devammm
Öğle bi tarifi yok ki günde 3defa az tuz ve suda pişmiş pirinç yiycez.pUl bib.li yoğurtla.syoğurtla.salata falan olmaz galiba.acaba yeşillik de mi olmaz yaTamam netten BN bakarim lapannn tarifine yrn yaparım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?