Hoş geldin canım aramıza. İzne mi ayrıldın yarışmadan?hangi takımdaydın?kaçıncı etapda?
İlk sayfadakı kuralları okuyup formu doldurdun mu kuzu?9.takımdaydım izne ayrılmıştım geçen sene ocak ayı diye hatırlıyorum
bilmiyoru ya temmuzda düğün var ya süre kısaldıkca kendimi baskı altında hissediyorumCanım benim sen 9kilo verdiyine sevin bence.ve sıkma canını gelir devamı.bak yalnış hatırlamıyorsam son haftalar iyi kilo veriyorsum
Gayet güzel canım Afiyet olsun.Menüm
Sabah
2 yumurtaya az sucuklu omlet
2 zeytin
1 domates
1 dilim peynir
3ceviz3 kayısı
Şekersiz cay
Öğlen
Karnabahar kavurması,yoğurt
Aksam
3 çiğköfte,marul,az miktarda ceviz,fıstık
3 lt ye yakin su
40 dk pilates
Ben bilmiyorum sabah araştirayim seni alintilarim ablaÖğle bi tarifi yok ki günde 3defa az tuz ve suda pişmiş pirinç yiycez.pUl bib.li yoğurtla.syoğurtla.salata falan olmaz galiba.acaba yeşillik de mi olmaz ya
Tamam canm sağol BN netten indirmiştim kitabi uçuncu kitap değil mi sendeki BN netten onu buldumyağmur'cum yasaklar
şeker (sakaroz)
beyaz unlar
patates
pişmiş havuç
mısır
pirinç(basmati dışında demiş)
erişte,makarnalar
Valla pek diyet menüsü deyil tubam?canım senin cumaki kilon ve hedef kilon nedir?
Cuma günü montiye başlayalim kuzumbende kitabı var bir göz atayım yine
helalll beee :))Selam citir kizlar fit kizlar nasilsinizn???alin terimle yaziom size sporumu yaptim menumu yazip dusa kaciyorum.45dk spor yaptim bugun ama hakkini verdim kondisyonum artmis iki gunde 6 hizdan assagiya inmedim pek arada 7ye cikip kalp atisimi hizlandirdim biliyorum kisa vade de mucize yaratmayacak spor ama bir kac ay sonra aaaaaa hic o kilo da durmuyorsun diyecek herkes yilmak yokkkk sporsuz olmuyor bu is 50 kilo olmusum vucudum pörsümüs neyleyeyim 50 kiloyu oyle vucutta.
menumu yazayim
sabah 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 5 badem 2 kayisi
ogle tavuk yogurt
aksam tavuk 1 domates 10 aci tursu sus biber
ara 1 hurmA 10 badem
Sporda 1 lt daha oncesinde 1 uyuyana kadarda 1 icersem 3 lt olacak toplamda
iste bugunku skorum 45 dk 4.15km
Eki Görüntüle 1431951
Vayy hedefin iyi mis66.3 tü sanırım ..
hedefim de 65
of yaaVayy hedefin iyi mis1 gün kaldı biliyon dimi
of yaa( niye hatırlatıyon
ayyy hayırrr hemen bakıyorumİlk sayfadakı kuralları okuyup formu doldurdun mu kuzu?
Aramizda toplayıp senin faturaları odeyelim bizden ötürüÇok fena bağımlı oldum ben buraya.paket dayanmıyordu.daha çok internetin olsa hic çıkmam.tedavi mi olsam napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?