Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün yumurta azıcık çok az ekmek çay peynir yedim

öğlen eşim patates salatası istedi biraz ondan yiycem

ıııhhh çok kötüyüm diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum yemiyorum ya şimdide yesene diye laflar gelmeye başladı bişey yemeden olmazmış keşke 6aylığına tek yaşama imkanım olsaydı ne kadar iyi olurdu neyse annemleri pazara yolladım şimdide mutfağa saldırmamak içinn kendimi zor tutuyorum eyvahedigeldismile offffffff neyse 1 elma yemiştim yazıyı daha önceki yazıyı yani yazarken 1i duruyor biraz öncede 1-2 kaşık yoğurt üzerine biraz tuz ve çörekotu attım yedim ayy çok üşüyorum ya neyse gidiyim içeri ısınayım

ayyy patates salatasına bayılırım ama sonra istiyorum püresinden adanaya özgü sannırım salçası patates püresi şöyle 75 falan olayım kendime ödül veririm

millet nerdesiniz ya ben arada giremeyebilirim evde ağır bir kota aşımı var ve önemli birkaç işim var 1şubata kadar izinli sayın beni adanayada gidebiliriz belli deil tam ama giremezsem izinli sayın beni kaptanım olurmu belki yarında girerim ama sonra büyük ihtimal gezmeye gidiyoruz adanaya dönüş tarihimiz 1veya 2 şubat

Slm kızlar uzun bi aradan sonra tartıda 58 kiloyu gördümmm çok mutluyum yaa:sm_cool:

60'dan ne zamandır az yesemde düşemezken bi haftada 58'e düşmüş oldum yaniii :hooray:
Sabah 58 gösteriyordu kahvaltı yaptım bi dilim ekmek peynir zeytin çay falan,hee birde kahvaltıdan önce ılık ballı suyumu içtimmmmm.Öğlen yarım yağlı süt ile mısır gevreğimi yedim.Annemle dışarı çıktık biraz dolaştık yürüyüş yaptık.
Az sonra akşam yemeğimi yiyeceğim ama tartılınca sanırım 59a doğru kayar herhalde şuan aynı ama yemek yiyince biraz ilerisini göstercek gibime geliyo.Akşamları çayla beraber az yağlı yada yağsız patlamış mısır yiyin hem tok tutuyo ben gece geç yatınca normalde acıkırım ama mısır yiyince acıkmıyorum yatarkende bi iki mandalina falan yiyorum.Beni idare ediyor.

Akşam yemeğinde yağsız tavada pişirdiğim tavuklarla salata yiyeceğim biraz sonraa cokacimcoook

bugun pazar oldugu ıcın kızlar kacamak degıl ama bıraz vucudumu beslemek ıstedım ıkı gundur hemen tansıyonum dusuyo cunku malum bıde reglı halsız hıssedıyorum sonra kendımı ama ne yedıysem az yedım 1 2 saat ara ıle kucuk lokmalarlaboshayallersmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

(BUGUN BIZIMKILER MADODA KAHVALTI YAPTI KIZLAR ACIK BUFE BEN DIIM 20 25 CESIT SIZ DEYIN 30 35 CESIT DUSUNUN OLE BI KAHVALTI) laelaelaelaelaelaelaelaelaelae (AMA BEN GITMEDIM CUNKU DAYANAMAYABILIRDIM YADA VERILEN PARAYA ACIR YERDIM O YUZDEN GITMEDIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3) evde tam bugday ekmegı ıle yagsız tost yaptım muthıs oldu ekmegı baya bı kızartttımm cay ıle nefıs bı pazar kahvaltısı oldu hatta ıkıncıcını bılem yaptımm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: neyse arada mandalına ıste patates kroket kı 1 adet yedım aksamda yaprak sarması ama yagı nı sonra eklettıgım ıcın yaglanmadan 4 adet aldım yanında yogrut oh mıs gıbı oldu bıde cay ıle 6 tane yulaflı bıskuvu yedım hem canım sekerlııstıyodu hemde vucudumun sekere ıhtıyacı var:kedi::kedi::kedi: bugunluk bu kadar bı razdan halım olursa mekık fılan yapcam ama hıc sanmıyorum hemen dersın basına gecıcem bı ısgara ıcııpppp

bu arada hepınızı ozledım yarın cabuk olsunn :1shok::1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar bugün ben de dışardaydımeyvahedigeldismile
sabah dışarda kahvaltı yaptık
yani çeşit çoktu tabii ama ben sevdiğim bazı şeylerden az az aldım yedim çok abrtmamaya çalıştımakannehir
öğlen bi şey yemedim
capuccino ve çay içtim
akşam da balık buğıulama+salata yedimcokacimcoook
başka da bi şey yemem artık inşallahopuyorumnanaktan

ohhhh çat bakalım keyfini benim yerime de iç sigara dicem ama gerek yok var benim annem dedi biraz önce bana iç diye yok dedum sağlığa zararlısırnaşık şeysırnaşık şey şaka bir yana canım istemiyor şimdi dedumlmaz:lmaz:

anladığım kadarıyla bugün kaçamaklarımız çok olmuşşakkıdı
neyse hafta içi dikkat edelim kızlaryerimseniben
ben iltifatları aldıkça gaza geliyorumbayanssulusmilezemuszemus
diyeti bırakmaya niyetim yokhihoyyytkaydirigubbakcemile2
cuma günü ankaraya gidiyoruz
fit gitmek istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::dance:

Hmm
bugÜn yedıklerımı yazmasam daha ıyı olcek galıba...
Ama perŞembeye kadar full spor basıcam.

Akşam yemeğinde dediğim gibi yağsız tavada yaptığım tavukla salata yedim ayrıca çayla birlikte patlamış mısır yedimmmmm:1ninca:

şimdi süt içiyorum hihoyyyt

kızlar ben akşam yemedim ya (
sabah kahvaltıyı çok geç yaptık ....çok özenli hazırladım hafta sonu kocaciğim vardı ya o yüzden :)
ve hiç acımadım yedim valla ...akşam stepe gittim sadece meyveyle geçiştirdim akşamı yanii.hastayım bide hastayken çok canm yemek istiyo kendimi zor frenliyom kızlarr.ama akşam kendimi tuttm yemedim sadece meyve yani :))

bravo canım. Iradeli birisin

:dance::dance: kızlar dün bayanlar çayımız vardı ona gittim 3 saat aralıksız oynadım göbek attım bol bol..arkadaşlar bana zayıflamışsın deyince o kadar mutlu oldumki dahada hırslandım valla :teytey::teytey::teytey::teytey:

iradeliyim arkadaşımm :))
öyle olmak zorundayız valla.......
ben ilk diyete başladığımda 76 kiloydum şimdi 72.300 oldum.1.5 ayda yanii ama bazen kaçırdım ona rağmen bayağı verdim .yaz geliyo badiler giycez ya o yüzden fazlalıkları kışda bırakmaya niyetliyim ..darısı hepimizin başına..inşşşşşallahhhhhhhhhhh

gunaydın kızlar

ben dun gece baya bı tatlı yedım ekmek kadayıfımı neydı ama serbetlı tatlı bıde cıkolata yedım vucudum baya sekersız kalmıs kı gozum donduu heheh:kedi: neyse ama bugun sadce sebze yıycem cıg sebze ve sporumu 2 katına cıkarıyorumm fakat kılom da fazlalık yok azalma varr bugunn :kedi:

ha yanaı ben bunları yedımde kızlar gunluk kalorımı 1600 bmı yanı 2000 cıvarı kalorı ıhtıyacı var vucudumun ama ben gunduz yemeklerımden 900 kalorı ıste tatlıdanda 700 800 kalorı aldım yanı ekstrandan vucuduma kalorı yuklemedın sabıt kaldım

günaydınlarrrrr

herkes gibi bende kaçamaklar yaptım haftasonu ama toparlanma vakti geldi değil mi?

sabah tost+şekersiz çay

bugün gelsemde fazla yazamayabilirim haberiniz olsun.

Günaydın geçen haftaki 1. nizi tebrik ederim. Bireysel sıralamada hata yapmışım, zalimi 1. olarak düzelttim listelerde.

iyi bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…