bugun pazar oldugu ıcın kızlar kacamak degıl ama bıraz vucudumu beslemek ıstedım ıkı gundur hemen tansıyonum dusuyo cunku malum bıde reglı halsız hıssedıyorum sonra kendımı ama ne yedıysem az yedım 1 2 saat ara ıle kucuk lokmalarlaboshayallersmilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
(BUGUN BIZIMKILER MADODA KAHVALTI YAPTI KIZLAR ACIK BUFE BEN DIIM 20 25 CESIT SIZ DEYIN 30 35 CESIT DUSUNUN OLE BI KAHVALTI) laelaelaelaelaelaelaelaelaelae (AMA BEN GITMEDIM CUNKU DAYANAMAYABILIRDIM YADA VERILEN PARAYA ACIR YERDIM O YUZDEN GITMEDIMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3) evde tam bugday ekmegı ıle yagsız tost yaptım muthıs oldu ekmegı baya bı kızartttımm cay ıle nefıs bı pazar kahvaltısı oldu hatta ıkıncıcını bılem yaptımm:sm_cool::sm_cool::sm_cool: neyse arada mandalına ıste patates kroket kı 1 adet yedım aksamda yaprak sarması ama yagı nı sonra eklettıgım ıcın yaglanmadan 4 adet aldım yanında yogrut oh mıs gıbı oldu bıde cay ıle 6 tane yulaflı bıskuvu yedım hem canım sekerlııstıyodu hemde vucudumun sekere ıhtıyacı var:kedi::kedi::kedi: bugunluk bu kadar bı razdan halım olursa mekık fılan yapcam ama hıc sanmıyorum hemen dersın basına gecıcem bı ısgara ıcııpppp
bu arada hepınızı ozledım yarın cabuk olsunn :1shok::1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ben akşam yemedim ya(
sabah kahvaltıyı çok geç yaptık ....çok özenli hazırladım hafta sonu kocaciğim vardı ya o yüzden :)
ve hiç acımadım yedim valla ...akşam stepe gittim sadece meyveyle geçiştirdim akşamı yanii.hastayım bide hastayken çok canm yemek istiyo kendimi zor frenliyom kızlarr.ama akşam kendimi tuttm yemedim sadece meyve yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?