Evet bende onu dicektim.St 12 ye kadar verilmeliBilmiyorum sonuçları alp gün alacağz ama öğleden önce olmaliydi dimi internet cafe bulucz mecbur
Tamam cnm çok özür dilerim hepinizden BN vakit gecrmden aksami klym sonrada lapami yapayimbir cy brdgi pirinç fazla mi gelirEvet bende onu dicektim.St 12 ye kadar verilmeli
Telefondan falan giremez misin peki ? sadece kilonu yazsan da yeterBilmiyorum sonuçları alp gün alacağz ama öğleden önce olmaliydi dimi internet cafe bulucz mecbur
Telefonum yok kuzum eğer öğleden önce donemezsem internet cafeden girecegimTelefondan falan giremez misin peki ? sadece kilonu yazsan da yeter
Telefon hic kullanmıyor musunTelefonum yok kuzum eğer öğleden önce donemezsem internet cafeden girecegim
Menün kötü olmuş ama kötü bir gün geçirmişsin zatenTamam cnm çok özür dilerim hepinizden BN vakit gecrmden aksami klym sonrada lapami yapayimbir cy brdgi pirinç fazla mi gelir
Menün gayet güzelSabah- Öğlen birlikte olmak zorunda kaldı geç yedim
4 Kaşık nohut
Büyük bir kase yoğurt
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Yemeklerin yanında makarna da vardı yemedim ama canım çekti tartıdan iyi bir sonuç alırsam birazcık yiyebilirim
1 saat yürüyüş
2 tl su
Allahım bu nasıl bir deyişimdir.super kilo vermişsin kuzum.şimdi de çok iyiyisin.o azcık baseni de severim benimde var,hhiç rahatsız etmiyo beni.sen nasıl o kadar kilo aldın nazım?Eki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
Maşallah ne çok is yapmissin. Bide spor yapmissin maşallah sanaİyi akşamlar kıkızlar.bugün çok garip bi gün yaşadım.sabahdan meşkulüm.doktora götürdüm Damlayı,sonra kuzenimin düğünü var başka bi şehirde annemler yarın gidecdk ona hediye almaya gittim.eve döndüm yemek yaptım annemler geldi,onlatı uğurladım arkadaşlar geldi,onları da yolladım koşa koşa 1mile leslie yaptım.şimdi kızımı uyutuyorum,hhem de dinleniyorum.gelelim size tel.da olduğum için toplu alıntı yapamıyorum o yüzden geriye dönüp yeniden alıntılamam gerek.
Hah bak bu gün olmuş canım...zzamanla çok daha iyi olacak.Slm herkeze,
Bugunku menum
sabah,
Cay iki brdk, domates bir tane,
cecil peyniri azicik, bir dilim ekmk
Ögle
Yayla corbasi, bol salata
Aksam,
Yogurt, salata, corba, bir dilim ekmk
Gunde 2 lt su
Gunboyu koşturdum buda spor sayilsin
Kız 65yazmışsın ya hedefi?bben de diyorum bu kız neden 65 olmak istiistiyor.yalnış yazmışsın demekki?:
nasıııl5 kilo hedefim var dahaaa :) bir hafta sürüyor benim adetim nası atacam o kadar kiloyuu
gerçekteennnnn miiiiii
sen biliyosun benim alemleeeri :) hiç söylemeyeyim aynuram burada çünkü :)Arkadaşlar yarin tartı günü. Ne alemdeyiz
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,3 dilim domates,3 ceviz, şekersiz çay
Ara
Kayisili form çayı
Öğlen
Sulu köfte,
Bulgur pilavı
Ara
1 portakal
Aksam
Taze fasulye,yogurt
2 lt çay
Yeşil cay
Spor yapabilirmiyim bilmiyorum.
Benim tartı elektron deyil hülyam.elektrona güvenmediyimden diyerinden aldım.Yok canım salata yemiyordum lapada..bide tartıdan inince bir süre ekran sabit kalıyor...o zaman çekebilirsin..
Tabi burada önemli olan 60 ın altına inmiş olman..
Supersin perimmmm...Artık daha iyiyim bende çok şükür ki... Tam anlamıyla geçmese de o geceki gibi değilim ya daha ne olsun.
Bugünki menümüde yazayımda sonra iki gündür fazla bakamadığım geçmişi okuyayım.
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
öğlen:
çok az haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
akşam:
köfte
salata
yoğurt
1 lt su içtim devam etmeye çalışıyorum. Ama maalesef dünde bugünde spor yapamadım hatta bir önceki günde ekstra birşey yapamadım.
ay olabilir o sırada karın sancısından kafayı yemiştim hedefim 60 kaptanım :) eger sabitsem hala 5 kilo verecegim varKız 65yazmışsın ya hedefi?bben de diyorum bu kız neden 65 olmak istiistiyor.yalnış yazmışsın demekki?
Elektronik değilse 59.8 i nasıl gördünBenim tartı elektron deyil hülyam.elektrona güvenmediyimden diyerinden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?