Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah- Öğlen birlikte olmak zorunda kaldı geç yedim
4 Kaşık nohut
Büyük bir kase yoğurt

Akşam
Ispanak
Yoğurt

Yemeklerin yanında makarna da vardı yemedim ama canım çekti tartıdan iyi bir sonuç alırsam birazcık yiyebilirim

1 saat yürüyüş
2 tl su

İyi akşamlar kıkızlar.bugün çok garip bi gün yaşadım.sabahdan meşkulüm.doktora götürdüm Damlayı,sonra kuzenimin düğünü var başka bi şehirde annemler yarın gidecdk ona hediye almaya gittim.eve döndüm yemek yaptım annemler geldi,onlatı uğurladım arkadaşlar geldi,onları da yolladım koşa koşa 1mile leslie yaptım.şimdi kızımı uyutuyorum,hhem de dinleniyorum.gelelim size tel.da olduğum için toplu alıntı yapamıyorum o yüzden geriye dönüp yeniden alıntılamam gerek.

Eki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
Allahım bu nasıl bir deyişimdir.super kilo vermişsin kuzum.şimdi de çok iyiyisin.o azcık baseni de severim benimde var,hhiç rahatsız etmiyo beni.sen nasıl o kadar kilo aldın nazım?

Maşallah ne çok is yapmissin. Bide spor yapmissin maşallah sana

Slm herkeze,
Bugunku menum
sabah,
Cay iki brdk, domates bir tane,
cecil peyniri azicik, bir dilim ekmk
Ögle
Yayla corbasi, bol salata
Aksam,
Yogurt, salata, corba, bir dilim ekmk

Gunde 2 lt su
Gunboyu koşturdum buda spor sayilsin
Hah bak bu gün olmuş canım...zzamanla çok daha iyi olacak.

Arkadaşlar yarin tartı günü. Ne alemdeyiz
sen biliyosun benim alemleeeri :) hiç söylemeyeyim aynuram burada çünkü :)

çok iyi bence .. vakit bulunca bu harika gününü sporla taçlandır kuzuum iyi atarsın bu sayede bugün . çünkü hiç cıs yok​

Supersin perimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…