Döneri ekmeyiyle mi yedin?Sabah
Birsey yiyemdm erkndn hasthanedeydim
Öğlen tavuk döner ayran
Aksam bir dlm ispanakli börek iki fincan cay
Su bir lt
Spor akşamüstü yarım saat yürüdümkizacaginizi biliyorum ama yazmak zorundayim
Canım evden çıkmadan yap sonra çık . olmaz mı?Yarin bildirimi eve geçince yaparim lapay i aksamdan yapip yanmda goturecegim
Sağol canım sen de menü versen diyorumsen biliyosun benim alemleeeri :) hiç söylemeyeyim aynuram burada çünkü :)
çok iyi bence .. vakit bulunca bu harika gününü sporla taçlandır kuzuum iyi atarsın bu sayede bugün . çünkü hiç cıs yok
Canım keşke bulgur yemeseydin bugün malum yarın cuma.şişlik falan yapa bilirMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,3 dilim domates,3 ceviz, şekersiz çay
Ara
Kayisili form çayı
Öğlen
Sulu köfte,
Bulgur pilavı
Ara
1 portakal
Aksam
Taze fasulye,yogurt
2 lt çay
Yeşil cay
Spor yapabilirmiyim bilmiyorum.
Anlaşdık canımSabah- Öğlen birlikte olmak zorunda kaldı geç yedim
4 Kaşık nohut
Büyük bir kase yoğurt
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Yemeklerin yanında makarna da vardı yemedim ama canım çekti tartıdan iyi bir sonuç alırsam birazcık yiyebilirim
1 saat yürüyüş
2 tl su
Onu yemesem açlıktan saldirabildim canım başka şeylere ,zaten hic doymadim öğlen. Az yedimCanım keşke bulgur yemeseydin bugün malum yarın cuma.şişlik falan yapa bilir
Üstüne üstlük bugün sadece lapa yiyorumMaşallah ne çok is yapmissin. Bide spor yapmissin maşallah sana
Ben onu kestire biliyorum canım.artık 1.5yıldır tartı bende ve her gramını öyrendimElektronik değilse 59.8 i nasıl gördün
Kendini çok zorluyorsun bir iki kilo için lapaya ne gerek var.geçici şeyler bunlar biliyorsunÜstüne üstlük bugün sadece lapa yiyorumçok halsizim
Valla o sarmaların dolmaların boyunu bilemediyim için bir şey demiycemmenüüm :
Sabah saat 06:30
İki haşlanmış yumurta salatalık biraz peynir kepek ekmeği ceviz
öğlen 12 de tane bisküvi . adetten dolayı mide bulantım oluyordu mecbur kaldım
akşam saat 16:30 da bir tane dolma 8 tane sarma yoğurt ..
su 1.5 lit. devamı gelir muhakkak
spor: 40 dakika yürüyüş yaptm ağrılarıma iyi geldi
asansör kullanmadım gün boyunca . karar verdim merdiven çıkacagım artk
Acaba yarın 59görürmüyüm?bi görsem super olacakk..Kendini çok zorluyorsun bir iki kilo için papaya ne gerek var.geçici şeyler bunlar biliyorsun
Sabah yediğimiz ceviz karbonhidrat tir ekmek yerine yiyoruz sağlıklı olduğu için ama sen hem ekmek hem ceviz yemissin. Bisküvi yemissin, dolma ooo bende mens im Şuan hep boyle yapıyorsun ask olsun ya hic sallamiyon tubacim benimenüüm :
Sabah saat 06:30
İki haşlanmış yumurta salatalık biraz peynir kepek ekmeği ceviz
öğlen 12 de tane bisküvi . adetten dolayı mide bulantım oluyordu mecbur kaldım
akşam saat 16:30 da bir tane dolma 8 tane sarma yoğurt ..
su 1.5 lit. devamı gelir muhakkak
spor: 40 dakika yürüyüş yaptm ağrılarıma iyi geldi
asansör kullanmadım gün boyunca . karar verdim merdiven çıkacagım artk
Valla o sarmaların dolmaların boyunu bilemediyim için bir şey demiycem
İçinde ne var içinde?bizim buralarda kışın kuru biber dolması yapılır kaptanım . Yazın yapılan elim kadar biberlerde değil o dolma küçücük biberlerden . yazın oyup güneşe seriyoruz kurutup kışın kullanıyoruz :)
eger yazın olan büyük dolmalık biberlerden olsaydı patlardım ben bitiremezdim ki :)
Cıss dediyim meyve ya da kuruyemiş ola bilir . yalnış anlamayınAyyy çok uykum var.şeytan diy yat uyu sen de.zaten suyumu içtim 3litre,sporumu yaptım az da olsa. Hem uyursam cıss olmayacak kesin.tvde de bana göre bi şey yok bugün.uyurum yaaa
Diğerlerinde gram görünmüyor ama...Benim tartı elektron deyil hülyam.elektrona güvenmediyimden diyerinden aldım.
Sabah yediğimiz ceviz karbonhidrat tir ekmek yerine yiyorum sağlıklı olduğu için ama sen hem ekmek hem ceviz yemissin. Bisküvi yemissin, dolma ooo bende mens im Şuan hep boyle yapıyorsun ask olsun ya hic sallamiyon tubacim beni
et var zeytinyagı var . azcık pirinç ve bulgur var .. :)İçinde ne var içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?