Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım keşke bulgur yemeseydin bugün malum yarın cuma.şişlik falan yapa bilir

menüüm :

Sabah saat 06:30
İki haşlanmış yumurta salatalık biraz peynir kepek ekmeği ceviz

öğlen 12 de tane bisküvi . adetten dolayı mide bulantım oluyordu mecbur kaldım

akşam saat 16:30 da bir tane dolma 8 tane sarma yoğurt ..

su 1.5 lit. devamı gelir muhakkak

spor: 40 dakika yürüyüş yaptm ağrılarıma iyi geldi
asansör kullanmadım gün boyunca . karar verdim merdiven çıkacagım artk

Valla o sarmaların dolmaların boyunu bilemediyim için bir şey demiycem

Sabah yediğimiz ceviz karbonhidrat tir ekmek yerine yiyoruz sağlıklı olduğu için ama sen hem ekmek hem ceviz yemissin. Bisküvi yemissin, dolma ooo bende mens im Şuan hep boyle yapıyorsun ask olsun ya hic sallamiyon tubacim beni

Valla o sarmaların dolmaların boyunu bilemediyim için bir şey demiycem

bizim buralarda kışın kuru biber dolması yapılır kaptanım . Yazın yapılan elim kadar biberlerde değil o dolma küçücük biberlerden . yazın oyup güneşe seriyoruz kurutup kışın kullanıyoruz :)

eger yazın olan büyük dolmalık biberlerden olsaydı patlardım ben bitiremezdim ki :)

Ayyy çok uykum var.şeytan diy yat uyu sen de.zaten suyumu içtim 3litre,sporumu yaptım az da olsa. Hem uyursam cıss olmayacak kesin.tvde de bana göre bi şey yok bugün.uyurum yaaa

İçinde ne var içinde?

Ayyy çok uykum var.şeytan diy yat uyu sen de.zaten suyumu içtim 3litre,sporumu yaptım az da olsa. Hem uyursam cıss olmayacak kesin.tvde de bana göre bi şey yok bugün.uyurum yaaa
Cıss dediyim meyve ya da kuruyemiş ola bilir . yalnış anlamayın

o bisküviyi ne mide bulantısııyla yedim bi bilsen .. üstüne de tüm gün tercüme yaptım çok zor bi gün beni bekliyodu kendime gelmem gerekiyodu ..

bide ceviz 3 tane sadece :)
karatyda bi çaybardağı dolusu yiyin diyo ama benimki çok azdı merak etme çikolatam beniim :)

mens misin sen de .. :) bu hafta çok dikkat edecem madem adetliyken daha hızlı veriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…