Ben belileye biliyorum amaDiğerlerinde gram görünmüyor ama...
Sarmada da aynı şekilde dimi?et var zeytinyagı var . azcık pirinç ve bulgur var .. :)
Ayyy çok uykum var.şeytan diy yat uyu sen de.zaten suyumu içtim 3litre,sporumu yaptım az da olsa. Hem uyursam cıss olmayacak kesin.tvde de bana göre bi şey yok bugün.uyurum yaaa
evet canım kaptanımmm ::)Sarmada da aynı şekilde dimi?
İnşallaho bisküviyi ne mide bulantısııyla yedim bi bilsen .. üstüne de tüm gün tercüme yaptım çok zor bi gün beni bekliyodu kendime gelmem gerekiyodu ..
bide ceviz 3 tane sadece :)
karatyda bi çaybardağı dolusu yiyin diyo ama benimki çok azdı merak etme çikolatam beniim :)
mens misin sen de .. :) bu hafta çok dikkat edecem madem adetliyken daha hızlı veriliyo
İyi aksamlar canım allah kolaylık versinyine tercümeler beni bekliyor .. herkese iyi akşamlar bayanlar ...
Boğazına dizilsin emi o dolmaların.kız yolucam ssni haaaa...yarım cuma cumaaaa...evet canım kaptanımmm ::)
Hele bugün her elimde 1sopa var..acıyın bana yaaauyu balım uyu millet menüsünü sopasız vermenin tadına varsın :))
Parolayı ööle..sopalıkmısın deyilmisinn?
Çok Şükür biri geldimerhaba kızlar
Menün sopalıkmı deyil mi?o işteanaaaaam neydiki parola
Ciss yokanaaaaam neydiki parola
Çok Şükür biri geldi
Menün sopalıkmı deyil mi?o işte
Anlamadığım o kadar kiloyu nasıl verdin ,sen değil miydin o ?kendimi tutamıyorummmm, ve bu durumdan hiç hoşnut değilim
Allahımmmmm bağıran smileeeeeeee nerdesinnnnnnnn....aayyyyyyyykendimi tutamıyorummmm, ve bu durumdan hiç hoşnut değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?