Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar.
Bugün biraz durgunum.
Menumu bildireyim
Sabah 1 elma
Yarım saat sonra
3 dilim tam tahıl ekmegi
10 tane zeytin
Öğle
Karniyarik
Akşam
Karniyarik
Yoğurt
Tüm günü karniyarik la geçirdim hazır ye.ej olunca iyi oluyo ertesi güne de kalsın diye dün çok yapmıştım.
Yarın inşallah gül kilo veririz.
Kaptanı ben 1 hafta daha mı bekliycem listeye girmek için yoksa bu hafta listede miyim
maşallah canım, darısı bize inşallah, ayrıca sende basen göremiyorum, harikaasın, tebrik ederiiiimmmEki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
nazlım harikasın
doktordan çıkınca komşu çağırdı oraya gittim bizim teyzeler de dedi ki sen ne kadar çok zayıflamışsın
7 ayda 24 kg eksildi benden az mı dedim
çok perişan vaziyette hissediyorum kendimi yeni geldim eve egeyi sallarken biraz uzanayım bende
ctesi - pazar lapa yapcam 2 kg gidecek inşallah, yok yok bırakmak yok, bunlar geçiş dönemlerim,Anlamadığım o kadar kiloyu nasıl verdin ,sen değil miydin o ?
Aynura nerde bu millet ya
Az önce aradığım smileyi sen almışsın bakAynura nerde bu millet ya
Yok bitanemmm . gelecek cuma inşallah. ..Iyi akşamlar kızlar.
Bugün biraz durgunum.
Menumu bildireyim
Sabah 1 elma
Yarım saat sonra
3 dilim tam tahıl ekmegi
10 tane zeytin
Öğle
Karniyarik
Akşam
Karniyarik
Yoğurt
Tüm günü karniyarik la geçirdim hazır yemek olunca iyi oluyo
ertesi güne de kalsın diye dün çok yapmıştım.
Yarın inşallah güzel kilo veririz.
Kaptanım ben 1 hafta daha mı bekliycem listeye girmek için yoksa bu hafta listede miyim
Allahımmmmm bağıran smileeeeeeee nerdesinnnnnnnn....aayyyyyyyy
Yani bu hafta yine listede değil miyimYok bitanemmm . gelecek cuma inşallah. ..
I ı malesef...Yani bu hafta yine listede değil miyim
Sabah altıda yola ciktk bu saate kdr hastahanedeydim abla annem ameliyat olacak tahlil tomografi felan istediler oradan oraya kosturdum.lapayida yapamadm sabah
Elektrikler gitti(( telefondanda girmek istemiyorum hemen şarj bitmesin diye. gelemezsem haber vereyim dedim
Brn kimseyi tanımıyorum ama
sizler de bana kendinizi tanıtsanız
Eki Görüntüle 1432954 kızlar alın size öncesi sonrası . ilk resim aralık 2013 2.resim 21.02.2015 farkettimki ben hiç tek resim çekilmemişim geçen hafta arkadaşlarla bu resim vardı bide
Artık daha iyiyim bende çok şükür ki... Tam anlamıyla geçmese de o geceki gibi değilim ya daha ne olsun.
Bugünki menümüde yazayımda sonra iki gündür fazla bakamadığım geçmişi okuyayım.
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates,salatalık,maydanoz,dereotu,nane
öğlen:
çok az haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
akşam:
köfte
salata
yoğurt
1 lt su içtim devam etmeye çalışıyorum. Ama maalesef dünde bugünde spor yapamadım hatta bir önceki günde ekstra birşey yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?