Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar iyi aksamlar eve gec geldim yemek gec oldu biraz
sabah 1 dlm etimek zeytin peynir
ogle 1 greyfurt
aksam 6 kucuk kofte 1 tabak salata
1.5 su ictim 1 lt daha icerim
spora gececek takat yok ama 30 dk da olsa yapacagim karnim fena sis!!!

Kizlar iyi aksamlar eve gec geldim yemek gec oldu biraz
sabah 1 dlm etimek zeytin peynir
ogle 1 greyfurt
aksam 6 kucuk kofte 1 tabak salata
1.5 su ictim 1 lt daha icerim
spora gececek takat yok ama 30 dk da olsa yapacagim karnim fena sis!!!
Menün çok iyi

Menum
Kahvalti
kepekli tost
1 bardak süt

öğlen
Ayran asi çorbası
salata

Aksam
ayran asi corbasi
salata

Bi adet kivi yedim
3litre su içtim

spor 1 saat yürüdüm
500 kere ip atladim

Canlar
çok iyi menün, bakalım yarın tartı yüzüne ne kadar gülecek, iyi geceler balımmm :)

Evet abla ekmekle şuan çok fena açım başim catliyor agri kesici alip uyuyacagim BN rahatsizlaninca yarn BN tek gider günü alirim dedi ama tek gitmesini de istemiyorum eğer gidersen sabah olunca bildiririm kilomu size zararim olursa cikarabilirsin abla hakkiniza girmeyim ben yine buradan yazar devam ederimnsizle

Benim menu ne kDr kotuyse sen o KDr iyisin kuzum harikası valla tebrikler

Bi daha duymais olalım sakın .kime ne zararin olur.mecburiyet nedir herkes bilir burda.zor durumdayken yemissin keyfi yemek ayrı bisey seninki ayrı.üzme tatlı canini bir an önce annen iyilessin

Bi daha duymais olalım sakın .kime ne zararin olur.mecburiyet nedir herkes bilir burda.zor durumdayken yemissin keyfi yemek ayrı bisey seninki ayrı.üzme tatlı canini bir an önce annen iyilessin
İnşallah çok korkuyorum benim herşeyin o BN ameliyat olmasini istemiyorum ama mecbur ya kötüyüm bugün ne dediğini bilmiyorum kusura bakmayin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…