Super olmuş Menün .yarına çok iyi sonuçlar alırsın inşallahMenum
Kahvalti
kepekli tost
1 bardak süt
öğlen
Ayran asi çorbası
salata
Aksam
ayran asi corbasi
salata
Bi adet kivi yedim
3litre su içtim
spor 1 saat yürüdüm
500 kere ip atladim
Canlar
Menün çok iyiKizlar iyi aksamlar eve gec geldim yemek gec oldu biraz
sabah 1 dlm etimek zeytin peynir
ogle 1 greyfurt
aksam 6 kucuk kofte 1 tabak salata
1.5 su ictim 1 lt daha icerim
spora gececek takat yok ama 30 dk da olsa yapacagim karnim fena sis!!!
tesekurler yarina iyi bir sonuc aliriz insallah 84lu biseler gormek istiyorummmmmMenün çok iyi
İnşallah ya hepimizin temennisi iyi sonuçlar almak keşke bende 75 ki rakamı görsem hic sanmıyorum ama bakalım belki bi mucize olurtesekurler yarina iyi bir sonuc aliriz insallah 84lu biseler gormek istiyorummmmm
çok iyi menün, bakalım yarın tartı yüzüne ne kadar gülecek, iyi geceler balımmm :)Menum
Kahvalti
kepekli tost
1 bardak süt
öğlen
Ayran asi çorbası
salata
Aksam
ayran asi corbasi
salata
Bi adet kivi yedim
3litre su içtim
spor 1 saat yürüdüm
500 kere ip atladim
Canlar
Sağol Küzum İNŞALLAHHHHCanim.benimcok üzüldüm ALLAH acil şifalar versin bitanem INŞALLAH ameliyati iyi gecer sagligina kavusur kuzum annecigin
HHayir kullanmiyorumTelefon hic kullanmıyor musun
Aynen öyle oldu kuzumn annem iyi olsa rahatlayacagim basim çok fena şuanMenün kötü olmuş ama kötü bir gün geçirmişsin zaten
cuma öncesi olması şanssızlığın olmuş canim
Benim menu ne kDr kotuyse sen o KDr iyisin kuzum harikası valla tebriklerSabah- Öğlen birlikte olmak zorunda kaldı geç yedim
4 Kaşık nohut
Büyük bir kase yoğurt
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Yemeklerin yanında makarna da vardı yemedim ama canım çekti tartıdan iyi bir sonuç alırsam birazcık yiyebilirim
1 saat yürüyüş
2 tl su
Bi daha duymais olalım sakın .kime ne zararin olur.mecburiyet nedir herkes bilir burda.zor durumdayken yemissin keyfi yemek ayrı bisey seninki ayrı.üzme tatlı canini bir an önce annen iyilessinEvet abla ekmekle şuan çok fena açım başim catliyor agri kesici alip uyuyacagim BN rahatsizlaninca yarn BN tek gider günü alirim dedi ama tek gitmesini de istemiyorum eğer gidersen sabah olunca bildiririm kilomu size zararim olursa cikarabilirsin abla hakkiniza girmeyim ben yine buradan yazar devam ederimnsizle
İnşallah çok korkuyorum benim herşeyin o BN ameliyat olmasini istemiyorum ama mecbur ya kötüyüm bugün ne dediğini bilmiyorum kusura bakmayin lütfenBi daha duymais olalım sakın .kime ne zararin olur.mecburiyet nedir herkes bilir burda.zor durumdayken yemissin keyfi yemek ayrı bisey seninki ayrı.üzme tatlı canini bir an önce annen iyilessin
Rabbim dermansız dert vermez üzme tatlı canınıİnşallah çok korkuyorum benim herşeyin o BN ameliyat olmasini istemiyorum ama mecbur ya kötüyüm bugün ne dediğini bilmiyorum kusura bakmayin lütfen
Dua edin nlr kuzumRabbim dermansız dert vermez üzme tatlı canını
GizoşuumBende Gizem.. Bilgisayar öğretmeniyim
Allah YARDIMCINIZ olsun canım.ne ameliyatı olucak annenDua edin nlr kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?