dimi ama prestijini aşağı tutuyo tuğba senin
nirdesin tuba?bak zeynep seni ne kadar seviyo...O kadar ezmeyelim kız hala o benim eşim
Utan utan yüz karası seni üç haftadır aynisin. Bu hafta 65 olacaksın o zaman bak hergun kontrol ediyorsun kendini inmeyene kadar gelme .akşamları yemek yok sana bi de.çorba salata balık bunları dönüşümlü ye.hele bi verme gerçekten seni birakicamkendime yeni eş bulucam
biliyom seviyo :)) bu hafta kendimden çok ümitliyim :)nirdesin tuba?bak zeynep seni ne kadar seviyo...
ya ben ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum yaa niye öyle diyosun kiiiiDeğişiyor benim günler.smothie yapıp yaninda ekmek yemezsin umarım
Sende etmeeee
demek başka eşlere meylediyorsun
Ekmekle ceviz yiyon ya ona istinaden söyledimya ben ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum yaa niye öyle diyosun kiiii
Ay ne tatlisiniz yaUtan utan yüz karası seni üç haftadır aynisin. Bu hafta 65 olacaksın o zaman bak hergun kontrol ediyorsun kendini inmeyene kadar gelme .akşamları yemek yok sana bi de.çorba salata balık bunları dönüşümlü ye.hele bi verme gerçekten seni birakicamkendime yeni eş bulucam
Tuba hanim bu hafta ümit filan yok.bak mens de oldun başka bi bahane de yok.eksi 1.5 la geleceksin o kadarr
Geri sayım başladı bileayy inşallaah inşallaah :) çok güsel olur
Geri sayım başladı bilebak sana tavsiye veriyorum.hergune tam menü hazırla yaz bi yere öğün onun dışına hem çıkmamış olursun hemde önceden bildiğin için hazir liklarin tam olur yemeklerinde
evet haklısın ..
biliyo musun okul açıldı ya öğlen yemegini okulda yiyorum o böyle çarptı beni .. çünkü dışardaki yemekler tuzlu ve hep ayçiçek yağı kullanıyolar .. bizim karatay biliyosun zeytinyağlı diyor hep ..
Sen yağlara takılma herkes zeytinyağıyla beslennlmiyor ki önemli olan doğru şeyler yemen ve spor yapman.bak ben doğru dürüst spor bile yapmıyorum dizinden dolayı.kıymetini bil
inşallah öğün listemi hazırlıyorum şimdiden :)
ayy bi şey sorcam şimdi bi yerde okudum diyet yapmak isteyenlere özel öneriler diye. krep yazıodu içinde. kahvaltı da krep falan yiyebiliyor muyuz diyetteyken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?