Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

demek başka eşlere meylediyorsun

Ay ne tatlisiniz ya

Geri sayım başladı bile bak sana tavsiye veriyorum.hergune tam menü hazırla yaz bi yere öğün onun dışına hem çıkmamış olursun hemde önceden bildiğin için hazir liklarin tam olur yemeklerinde

evet haklısın ..
biliyo musun okul açıldı ya öğlen yemegini okulda yiyorum o böyle çarptı beni .. çünkü dışardaki yemekler tuzlu ve hep ayçiçek yağı kullanıyolar .. bizim karatay biliyosun zeytinyağlı diyor hep ..

inşallah öğün listemi hazırlıyorum şimdiden :)

kızlar ben menümü yazıp kaçıyorumm.
bugün sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek
öğlen yayla corbası kuru fasulye havuç salatası (bunlar hep yarım porsiyon)
akşam dünden tavuk köftem vardı yanına mercimek çorbası yapcam birde ayran
leslie yapcam 2 mile ve tabii ki 2,5 lt su

cumartesi menüm
sabah kahvaltı peynir zeytin maydanoz veee tabii ki yumurtaaa :)
akşam hamsi tava salata
leslie yine 2 mile 2,5 lt su kesin bitcekk.

birde şu elma sirkeli ballı suya başlıcamm. forumda araştırdım biraz. bakalım bi faydası olur inşallah.

pazar menumü düşünmedim onu da pazartesi yazarımm. havalar çok güzell. umarım sizin yaşadığınız yerlerde de öyledirrr. çok güzel bi hafta sonu geçirirsiniz inşallahh.

birde şu elma sirkeli ballı suya başlıcamm. forumda araştırdım biraz. bakalım bi faydası olur inşallah

ayy bi şey sorcam şimdi bi yerde okudum diyet yapmak isteyenlere özel öneriler diye. krep yazıodu içinde. kahvaltı da krep falan yiyebiliyor muyuz diyetteyken?

ayy bi şey sorcam şimdi bi yerde okudum diyet yapmak isteyenlere özel öneriler diye. krep yazıodu içinde. kahvaltı da krep falan yiyebiliyor muyuz diyetteyken?

dukkan diyetinde yulaf kepeğiyle yapıp yiyiyorlar ama eğer yanında ekmek falan yemeyeceksen sabah kahvaltısında yenebilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…