Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

komşum geldi kahve içtik o sırada işyerinden arkadaşım aradı çaya geliyorum o geldi yeni gitti

Allah'tan evimi temizlemişim sabah

Kızlar canım çok sıkkın.başka şehirde kardeşim gibi sevdiyim kuzenimin düyünü var ve ben gidemedim.bunun da tek sebebi kv.hele bi de üstüne halamlar evin tel.na telefon edip evde olduğumu ya da annemlerle gidip supriz yaptığımı kontrol edince ipler iyice koptu.çok kötüyüm ağlamaktan ağzım yüzüm top gibi oldu.

Anlamadım mevzuyu ama kayinvalidenle ne alakası varki

k.v izin mi vermedi aynurcum?

Geçmiş olsun kuzum neyin var

Canım salı gecesi biraz rahatsızlandım acillik oldum serum falan derken bugüne geldik işte henüz tam anlamıyla düzelemedim. ishal,kusma, bulantı, mide ve bağırsak ağrısı derken olan oldu. Çok teşekkür ederim canım. Bu aralar salgın varmış galiba aman dikkat edin.

Tatlımmm ne desem ne söylesem bilemiyorum aslında. Kafana takma dicemde ne kadar yapabilirsin bilemiyorum.

Yarisalim ablacim cok tesekur ederim kuzummmm

Yok canım merak etme bu halde gayet güzel kilo veriyorsun. Kilo vermede yavaşlama hissedersen o an sporu arttırırsın bence bu şekilde vermeye devam edersin diye düşünüyorum
Inşallah canim
Üzülme canim. Allah sabır versin zor bir durum ama kendini yıpratma ve mutlu olmaya çalış lütfen

Iyi akşamlar kızlar
Bi sabah bi akşam ugrayabiliyorum ne yazık ki.
Birinci olmasak da haftaya allah kerim inşallah bi toparlanip haftada herkes bir kilo verirse grubumuzu da birinciliğe tasiriz. Vallahi sabah bir heyecanla kalkıyorum tartılmaya hele cuma sabahları çok heyecanlı

menumu bildireyim

Sabah
7 zeytin
1 yumurta
peynir ve yeşillik kalmamış evde almaya fırsatım da yok ben de mor lahana yedim

Öğle
Sarma yedim içinde bulgur ağırlıktaydi ama ve ikram edilen 2 koca pogaca ve yaş pastayı reddettim. Sarmayi da sırf ayıp. Olmasın diye yedim.

ikindi
ceviz
portakal

Akşam

yemeğim pişiyor yumurtalı ıspanak

Beslenme seklini cok begeniyorum on numara bes yildiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…