teşekkür ederim nazcımmm :-*dukkan diyetinde yulaf kepeğiyle yapıp yiyiyorlar ama eğer yanında ekmek falan yemeyeceksen sabah kahvaltısında yenebilir .
İnşallah iyi olur canım benim babaiminda orta kulak kireclemsi vardı oda iğne olmuştuKizlarr annemle konuştum iki kulagindada koku yapmis demiş ilaç ve iğne yazmis onbeş gün kullanıp tekrar gideceğiz günü o zaman verecekmis
Geçmiş olsun kuzum neyin varValla bende eski halimi istiyorum şu hastalığım bir geçse kendime gelicem. Hala mide bulantım geçmedi kaç gündür(
Anlamadım mevzuyu ama kayinvalidenle ne alakası varkiKızlar canım çok sıkkın.başka şehirde kardeşim gibi sevdiyim kuzenimin düyünü var ve ben gidemedim.bunun da tek sebebi kv.hele bi de üstüne halamlar evin tel.na telefon edip evde olduğumu ya da annemlerle gidip supriz yaptığımı kontrol edince ipler iyice koptu.çok kötüyüm ağlamaktan ağzım yüzüm top gibi oldu.
Kızlar canım çok sıkkın.başka şehirde kardeşim gibi sevdiyim kuzenimin düyünü var ve ben gidemedim.bunun da tek sebebi kv.hele bi de üstüne halamlar evin tel.na telefon edip evde olduğumu ya da annemlerle gidip supriz yaptığımı kontrol edince ipler iyice koptu.çok kötüyüm ağlamaktan ağzım yüzüm top gibi oldu.
Evetk.v izin mi vermedi aynurcum?
Ya senin kocanın izni önemli ona noluyo.allah allah yaa
Geçmiş olsun kuzum neyin var
Tatlımmm ne desem ne söylesem bilemiyorum aslında. Kafana takma dicemde ne kadar yapabilirsin bilemiyorum.Kızlar canım çok sıkkın.başka şehirde kardeşim gibi sevdiyim kuzenimin düyünü var ve ben gidemedim.bunun da tek sebebi kv.hele bi de üstüne halamlar evin tel.na telefon edip evde olduğumu ya da annemlerle gidip supriz yaptığımı kontrol edince ipler iyice koptu.çok kötüyüm ağlamaktan ağzım yüzüm top gibi oldu.
günaydın kızlar, tam cevap yazıyodum elektrikler kesildi, kısadan keseyim, nazcım hadi bakalım mezuniyetin hayırlı olsun, inşallah bir daha sadece hamileliğinde kilo alırsın :), hayatcım sende çok iyi kilo vermişsin, tebrik ediyoruuum, kilolarımız aynı, hadi yarışalım bundan sonra :) @hayatperisi7
Inşallah canimYok canım merak etme bu halde gayet güzel kilo veriyorsun. Kilo vermede yavaşlama hissedersen o an sporu arttırırsın bencebu şekilde vermeye devam edersin diye düşünüyorum
Üzülme canim. Allah sabır versin zor bir durum ama kendini yıpratma ve mutlu olmaya çalış lütfenKızlar canım çok sıkkın.başka şehirde kardeşim gibi sevdiyim kuzenimin düyünü var ve ben gidemedim.bunun da tek sebebi kv.hele bi de üstüne halamlar evin tel.na telefon edip evde olduğumu ya da annemlerle gidip supriz yaptığımı kontrol edince ipler iyice koptu.çok kötüyüm ağlamaktan ağzım yüzüm top gibi oldu.
Benim bi yere gitmem içim önce kv nin izin vermesi gerek
Zaten ona da kızgınım.hepsine.çıkıp gidesim var artıko zaman kızılması gereken kayınvalide değil eşin bence canım
firuzeew .!.:Iyi akşamlar kızlar
Bi sabah bi akşam ugrayabiliyorum ne yazık ki.
Birinci olmasak da haftaya allah kerim inşallah bi toparlanip haftada herkes bir kilo verirse grubumuzu da birinciliğe tasiriz. Vallahi sabah bir heyecanla kalkıyorum tartılmaya hele cuma sabahları çok heyecanlı
menumu bildireyim
Sabah Eki Görüntüle 1434732
7 zeytin
1 yumurta
peynir ve yeşillik kalmamış evde almaya fırsatım da yok ben de mor lahana yedim
Öğle
Sarma yedim içinde bulgur ağırlıktaydi ama ve ikram edilen 2 koca pogaca ve yaş pastayı reddettim. Sarmayi da sırf ayıp. Olmasın diye yedim.
ikindi
ceviz
portakal
Akşam
yemeğim pişiyor yumurtalı ıspanak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?